joi, 22 august 2019

Mesaj de rămas bun de la Biroul Consular din Melbourne + Artmark - Micro-univers de vile rafinate




Stimați conaționali,

Dragi prieteni,



Folosim acest mod pentru a transmite prin intermediul dumneavoastră un mesaj de rămas bun către comunitatea românească deservită, ca urmare a încheierii misiunii noastre de la Melbourne.



Deschiderea oficiului consular Melbourne în anul 2018 se înscrie în ampla campanie demarată de către Ministerul Afacerilor Externe pentru extinderea și adaptarea activității de natură consulară la cerințele cetățenilor români care și-au stabilit reședința în străinătate.



În mod personal, sosirea noastră la Melbourne, în vederea operaționalizării biroului consular într-un timp foarte scurt și în cel mai amănunțit mod, a fost ca un proiect de suflet și suntem foarte bucuroși că am putut să contribuim într-o mică măsură la realizarea acestuia.

Vrem să asigurăm comunitatea de români din Australia și Noua Zeelandă că de la momentul sosirii noastre în Australia și până în prezent, am depus toate eforturile umane pentru a veni în întâmpinarea problemelor acestora cu o soluție conformă cu prevederile legale din România.

Toate cele peste 1200 de solicitări consulare primite până în prezent de la momentul operaționalizării complete a oficiului consular, au fost soluționate cu succes.



De asemenea, folosim acest prilej pentru a mulțumi pe de-o parte tuturor celor care ne-au transmis în această perioadă aprecierile referitoare la modul în care am înțeles să abordăm solicitările lor, dar și acelora care pe de altă parte ne-au transmis diverse reproșuri. Printre altele, și aceste aspecte au în fiecare misiune pe care o desfășurăm un rol constructiv pentru cariera noastră, întărind de fiecare dată cât mai mult ideea că nu este suficient să avem diplomați peste tot în lume, dar că este important și să fie valorificați aceia care dovedesc că pot să-și reprezinte cu demnitate țara și cetățenii.



Noi am fost deschizători de drumuri pentru colegii care ne vor urma, dar despre care suntem convinși că vor face lucruri mult mai bune decât am reușit noi într-un an de zile.



Nu în ultimul rând, dorim să adresăm în mod special mulțumiri domnului Nicolae Cojocaru din Melbourne pentru sprijinul acordat în vederea operaționalizării biroului consular, dar și acelora dintre dumneavoastră care ne-ați oferit o deosebită prietenie și colaborare pe întreaga perioadă a șederii noastre.



În încheiere, dorim să transmitem românilor din această parte a lumii atât de îndepărtată de România, să rămână recunoscători statului în care trăiesc și care i-a adoptat, dar mândri și fideli față de statul în care s-au născut!



Cu aleasă considerație,


Mihaela și Daniel














Micro-univers de vile rafinate







„Interferențe”, expoziție de artă vizuală la Biblioteca Metropolitană București

Bună ziua,


Biblioteca Metropolitană București invită iubitorii de artă marți, 3 septembrie, începând cu ora 18.00, la Artoteca BMB, la vernisajul expoziției de artă figurativă, intitulată „Interferențe”, din cadrul Stagiunii Permanente de Artă Plastică „Temeiuri”. Este vorba de un tandem pictură-sculptură manifestat prin lucrările de artă plastică ale tânărului artist din Republica Moldova, Nicolai Parfenii, alături de cele de sculptură ale artistului plastic Dan Munteanu. Două prezențe puternice ale simezelor actuale.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu