miercuri, 21 august 2019

Maria Diana Popescu - Der große Gauner




Der große Gauner
Maria Diana Popescu
21 August 2019

Alintat şi mîngîiat pe frunte de Occident pentru gogomăniile sale, băieţelul Iohann a fost sfătuit să se arate sobru în ţarcul de joacă intern, încît, bietul de el, nu mai poate face diferenţa între căderea unei frunze şi a unei bombe. I-au fost furnizate fel şi fel de tertipuri ca să pară nevinovat, deşi, el e cel care a turnat smoală în galoşii noştri şi ne-a tratat de sus, cu rînjet scleroid şi cu sictir, cînd tălpile iadului (Coldea, Koveşi, Lazăr, Portocală) au fost prinşi cu capetele de acuzare în sac! S-a tot făcut el că nu mai are nimic în comun cu ei, dar nici la mimat nu se pricepe. Mimica este o artă! Băieţelul Iohann e prea redus ca să ştie ce fel de mîncare este arta. Cu toate că a simţit cu vîrf şi îndesat împunsăturile cu acul în părţile moi, băieţelul Iohann a strîns din fălcile tari şi a mers mai departe cu bicicleta pe sens interzis. Pentru acadeaua care i s-a topit în gură a promis că va asculta de părinţii Europei şi de unchiul Sam şi că nu va abuza de nicio prerogativă, menită să se descopere că e un mare borfaş. Aşa a ajuns băieţelul Iohann robot al bucătăriei bruxelleze şi americane, al Justiţiei şi serviciilor speciale.

Un mandat întreg a făcut cînd pe el, cînd pe oliţă la Cotroceni şi în excursii, cu degetul în gură sau făcînd balonaşe de spumă pentru popor, iar sondajele astea false şi manipulatoare l-au crescut pe băieţelul Iohann, încît a ajuns să se uite nebunul în oglindă şi să zică: Oau! Mi s-a abdatat mintea, mi-au crescut muşchii, sînt tocmai bun de încă un mandat!  Tot timpul injectat cu hormoni, a crescut, a  tot crescut în sondaje,  încît, la un moment dat, va cădea din pat şi se va trezi după poarta palatului de cleştar! Abia aştept votul ca să-i aplic ştampila fix în partea dorsală. Degeaba mă iau cu gluma, şi tot degeaba dăm cu ştampila la votul din noiembrie! Vom avea un preşedinte dorit de servicii, de Washington şi Bruxelles. Luînd în considerare conflictul inventat cu Rusia, cu care americanii ne tot sperie, pentru cele două entităţi de putere este de importanţă majoră cine va conduce România! Extrem de important este ca noul preşedinte să fie disciplinat, să facă temele lor, să fie ascultător în executarea ordinelor americane, ale N.A.T.O. sau ale U.E. Cu alte cuvinte, pentru S.U.A., N.A.T.O. şi U.E. nici nu încape discuţia să accepte la Bucureşti un preşedinte independent, naţionalist, care să nu le ascute poruncile. N-au nevoie de un preşedinte preocupat de interesul propriei naţiuni.

Întotdeauna U.E a avut faţă de ţările din blocul estic, mai abitir faţă de România, o atitudine parşivă, duplicitară! U.E. se preface că promovează nediscriminarea, dar practică discriminarea conjuncturală convenabilă, impunînd tot felul de obligaţii, restricţii financiare şi salariale, inclusiv în sistemul de pensii, în ţările conduse de roboţi precum Iohann, dar nu le aplică în toată ograda europeană. Vrem egalitate, strigă U.E, dar nu pentru căţei! Şi aşa încheieturile pline de reumatism ale U.E. trosnesc sub bocancii corupţi ai propriilor instituţii, sub cei ai migranţilor, trimişi special să destabilizeze Europa. Şi uite cum europarlamentarii români au făcut şi fac umbră degeaba în P.E. Bat drumul pentru agrement la Bruxelles pe banii noştri!

Niciunul dintre ei nu a luptat pentru egalizarea salariilor şi pensiilor în toate comunitatea europeană, astfel ca şi românii să beneficieze de aceleaşi drepturi salariale ca şi europenii. Ştiţi sigur de ce P.S.D. este pus cu botul pe labe! Puterile despotice ale lumii au înţeles că forţa politică a acestui partid a devenit incomodă pentru ei, pentru că dispune de rădăcini solide în teritoriu, de numeroşi susţinători din rîndul oamenilor de afaceri, pentru că are o autonomie politică intolerabilă pentru poruncile Vestului şi ale unchiului Sam, pentru că au programe de guvernare pentru cetăţeni! Iată că, P.S.D.-ul, care a întins o mînă naţiunii, prin programul de guvernare, prin politici sociale şi financiare menite să stopeze sărăcia, va fi dat la o parte treptat, diapazonul politicii româneşti urmînd să fie înmînat stăpînilor strategici!

Deci, România va avea, fără voia noastră, un preşedinte fidel S.U.A., N.A.T.O. şi U.E. Că nu degeaba există Institutul „Non-Violent Resistance” de la Harvard şi agentul american Chris Worman (creatorul mişcării #rezist din România), demarată de facto prin acţiunile stradale din 2013, prin programul ambasadei S.U.A. numit „ReStart România”[1].

Toţi preşedinţii şi guvernanţii de după lovitura de stat pot fi acuzaţi de subminarea puterii de stat, de completa distrugere a mecanismelor clasice de decizie şi putere, specifice statului naţional. Occidentalii îşi pun corupţii lor în funcţii de stat la noi, ei vor ca multinaţionalele lor să controleze economia românească. Şi de această dată, întreaga campanie electorală, desfăşurarea alegerilor şi rezultatul lor, nu vor face decît să demonstreze acelaşi lucru: scenariul, regia şi producţia horror sînt în mîinile manipulatorilor feisbuc, S.T.S., şi ale altor slugi fidele S.U.A. şi U.E.

Cine să mai salveze situaţia poporului român, împrăştiat prin Europa şi pe toate meridianele lumii? Românii de acasă aduşi în pragul sărăciei, bătrînii flămînzi şi lipsiţi de vlagă, cei manipulaţi să voteze bunul plac al puterilor occidentale? Băsescu ne-a ciuruit, Iohannis nici n-a făcut efort ca să ne vîndă de tot! Gugumanul este un gigant al slugărniciei străinilor şi al urii faţă de tot ce-i românesc! Mizerabil şi ticălos! Eu sper, sper ca la votul din noiembrie, dictatura Iohannistă să cînte ultimul cîntec. Cîntecul de lebădă! Sper că vom apuca un preşedinte şi un guvern sub puterea cărora corupţii, penalii şi interlopii statului paralel vor cădea ca muştele tratate cu insecticid pulverizat. Nemţii sînt distanţi şi reci, se cred naţiune superioară, sînt ca nişte mecanisme, care unse la timp şi bine, merg pe unde le dictezi.

Cam în acest mod poate fi conturată povestea băieţelului Iohann, care a plecat din Sibiu pe un drum sinuos cu bicicleta, ca să aducă pe faţa României lacrimi amare, şi acestea confiscate de vîntul statului paralel de sub mantila sa. Aşa am ajuns la concluzia că întreg sistemul trebuie reformat. Nu doar în materie de corupţie! Parlamentarii s-au înmulţit ca rîia, numărul lor a crescut faţă de numărul populaţiei! Mulţi dintre ei ar trebui să dea cu subsemnatul la D.N.A. pentru averile fabuloase - ce trebuie confiscate şi redate Ţării - şi să fie plasaţi ca „chiriaşi” penali pe termen lung la Mititica. Cu mutrele lor îmbuibate, ar trebui declaraţi monumente ilegale, interzişi prin legi organice, lăsaţi fără salariile şi pensiile uriaşe, ca să simtă pe pielea lor cum trăiesc românii, pentru care, cu greu, le scapă din pix o mică mărire la leafă sau pensie!

Pentru băieţelul Iohann rămîne întrebarea: ce le va spune el părinţilor Occidentului, cum rezolvă S.R.I., Parchetul şi Justiţia „Dosarul Dincă” şi reţelele de interlopi criminali? Tot aşa cum Băsescu a rezolvat cazul tandemului Said Baaklini-Blejnar, cărora le-a fost întreruptă activitatea infracţională? Jurnalistul Vlad Dumitraş scria la vremea respectivă că, anchetat fiind Said Baaklini a declarat că în jurul său funcţiona o grupare de criminalitate organizată, pe care el o conducea, iar lista furnizată anchetatorilor de către Said Baaklini cuprindea pe „Udrea, fraţii Băsescu, Blejnar, Falcă, Cocoş, generalii Gabriel Oprea, Gioni Popescu, Virgil Ardelean, Nicolae Berechet, afaceriştii Dumitru Puzdrea şi Năstase Cătălin, Cataramă, Ţiriac, Hrebenciuc, Videanu, Blaga, Tăriceanu, Aleodor Francu, Orban, Crin Antonescu, Măgureanu, Hayssam, Bobic, şefi de vamă şi ofiţeri superiori din poliţia de frontieră şi antitero, şi o « pleiadă » de politicieni din partidele pe la care « Mafiotul nr. 1 » Băsescu s-a perindat cu donaţii şi sponsorizări în schimbul protecţiei”. După cum vedem, mafia a învins Justiţia! Băieţii sînt liberi şi azi! Oare astfel de reţele infracţionale invizibile mişună şi în jurul băieţelului Iohann?

Noroc cu mafia internaţională care ne-a adus „democraţia” cu forţa!  Altfel tot căzuţi din copaci am fi rămas!  Şi nu aş fi reuşit să vă spun povestea băieţelului Iohann, care are multe, extrem de multe bube pe cap. Mă întreb care este „chirurgul” curajos şi cu ce instrumente poate secţiona, printr-o operaţie de rutină legală, organismul reţelei, ca să arunce în afară, conţinutul mizerabil al bubei incizate, în aşa fel încît pacientul Iohann să rămînă în picioare? Va fi imposibil să-l vindecăm de rînjetul tîmp, calculat şi distrugător, încît rămîne să te întrebi de unde şi cum a acumulat atîta mizerie şi frustrări în lăuntrul său? Ei, măi, dragă Iohann, nu eşti copilul genial al Vestului şi, ce-i cu asta? Eşti doar un transfer de interes, ca la fotbal, un ocupant de fotoliu paraşutat dintr-o ligă străină.


Dacă Iohann mă caută pe mine, care sînt un impresar cu experienţă, îi voi elibera un certificat oficial, care să ateste că nu este idiot decît pentru servicii şi pentru occidentalii care îl manipulează. Pentru tot mai mulţi români e pacientul potrivit pentru Sopoca! Certificatul va avea toate parafele şi ştampilele necesare, astfel încît, de fiecare dată cînd românii de bună credinţă vor îndrăzni să-i pună la îndoială sănătatea mintală, inteligenţa, cinstea, Iohann va putea spune cu mîndrie că posedă un certificat cetăţenesc în acest sens. Doar e învăţat cu tribulaţiile veninoase, acest  große Gauner sau poate din naştere, laş şi corupt.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu