vineri, 10 iunie 2016

GSM HRISTOS S-A ÎNĂLȚAT ! (tablete) 00gHRISTOS S-A ÎNĂLȚAT ! 

După 26 de ani, analfabeții din Parlamentul Romîniei sunt sesizați că art. 1 din Constituție, de care fac deseori mare caz, este încălcat în mod grosolan.
 Specialiştii au observat, în sfârșit, că stema fără coroană încalcă art. 1 din Constituția României: Art. 1, (1): „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
Am atras atenția asupra acestui lucru de ani de zile. Dar, cine să asculte de un țugulan, cu ceva cunoștințe ? Și nu am fost singurul !
 Coroana de oțel, turnată din metalul tunurilor, care au ajutat la obținerea Independenței țării, fusese înlăturată de pe stema țării de politrucii comuniști la 30 decembrie 1947. Normal, am zice, deoarece deveniserăm colonie sovietică.
Mai grav a fost după decembrie 1989, când continuatorii sistemului comunist (echipele Iliescu&Băsescu), cu a lor „a treia cale”, care a nenorocit o țară, nu au dorit să respecte Constituția.
 În prostia lor au confundat simbolul Independenței cu cel al Casei Regale. Abia acum se face reparația cuvenită.

Mergând în ritmul ăsta, România are neșansa, de a merge prin gropi, încă o sută de ani !
 La fel este ignorată și problema reîntregirii neamului, deși pactul Ribentrop-Molotov a fost dezavuat chiar de statele semnatare.
 Mai mult, deși nu există niciun document odicial pentru răpirea unor anumite teritorii din trupul țării (Herța, Insula Șerpilor...), autoritățile nu întreprind niciun demers în sensul recuperării acestor teritorii.
 Personal, cred că avem prea mulți analfabeți, indolenți, chiar trădători prin Parlament, Guvern, Președinție.
 E Ziua Înălțării, a eroilor neamului, care au luptat pentru Independența României, a reîntregirii și a păstrării unității neamului românesc !    Treziți-vă lașilor ! Înclin și eu să cred vorba unui istoric, pe care nu-l prea agreez, dar aici are dreptate. „Românii se trag mai mult din comuniști decât din daci și romani.” sau cum spune Ion Romanul „Mai înainte de fi daci, românii au fost comuniști !” Mai ales parlamentarii noștri !
 HABEMUS PRIMĂRIȚĂ !Fum negru la Jilava ! Semn rău !?! Mai puțin de un sfert din alegătorii bucureșteni au ales Primarul General. Deși nu are legitimitate, cui să-i pese !?! O alianță cu Nicușor, cel cu toba spartă, e mai mult decât previzibilă. Cu toate că Nicușor se jură că nu …
Se repetă scenariul cu PP-DD senzațional !  Să vedem câți rămân fideli lui Nicușor până la toamnă. La nivelul consilierilor de strânsură.
Imoralitatea și lenea arhicunoscute ale dâmbovițenilor au ieșit încăodată în evidență. Neprezentarea la vot tot un act imoral este. Te prezinți la vot și nu votezi vreun candidat. Anulezi votul. Astfel îți demonstrezi protestul față de calitatea slabă a candidaților. Față de lipsa reformării partidelor. Nu stând la mici și bere, cârcotind continuu. Nepăsarea lor poate să-i coste !
Primărița e moldoveancă ! S-ar putea să facă ceva. În ciuda mafioților dâmbovițeni. Au mai fost primari moldoveni care au revoluționat Bucureștiul. De la unul din ei a rămas și renumele de Micul Paris ! Da, ce știu miticii ?
Oricum, să nu-i mai aud cârcotind, cum le este prostul obicei ! 4 (patru) ani ciocul mic, iubitori de șobolani !
Măcar țara a mai șters din roșul triumfător, PNL-ul rămânând în parametrii obișnuiți, chiar într-o ușoară creștere ! Ardealul e tot mai liber de comunism. De aceea, Ardealul e în Europa iar restul României în Evul Mediu.
Nu știați !?!
Orașe de prin Moldova, altădată roșii, au devenit libere de șobolani ! Inclusiv, Bârladul meu de suflet. La sate nu se poate vorbi de culoare politică. Acolo, clanul familial e la putere. Doctrina politică este o iluzie !
Cât despre Muntenia și Oltenia tot la roșu-criminal-mafiot au rămas. Acum SMR a vopsit și Capitala, unde sistemul dâmbovițean are rădăcini stabile !
Urmează liniștea estivală peste țară ! Nicușor pune batista pe tobă.
Vara, nu-i așa, autoritățile „e în concediu” ! Parlamentarii „nu muncește” sunt în vacanță de o lună ! Acum revin, vor încerca a o mică lovitură de guvern (!?!) și după vreo două săptămâni, din nou, la munte, la mare, prin cele țări exotice ale Terrei  ! Pe banii boborului ! Trai nineacă !
Vremea nemernicilor domnește, încă, peste țară !
http://issuu.com/emanuelpope/docs/14.12_gsm_carte_vremea_nemernicilor
Abia prin toamnă, după parlamentare se va mișca căruța. Până atunci, România, tot pe loc, pe loc, pe loc !
Guvernul tehnocrat ce se mai zbate, deși e sabotat mediatic din toate părțile de marele Sistem Mafiot Român cu televiziunile sale de serviciu !
Trăiască nepăsarea !POST ALEGERI

    Mulți, falși liberali, mor de grija PNL. În ciuda uriașei victorii, mega colaliția PSD&UNPR cu ALDE-n coadă, varsă lacrimi de crocodil pe toate ecranele, prin mercenarii de serviciu.
Unul dintre ei este Mitică. Ei, cum nu-l cunoașteți pe Mitică !?! E cel care dă sfaturi tot timpul, arată cu degetul vinovații, cel care declară ritos: „Dacă eram eu ...  - N-am spus eu ... - Vai, vai ce s-a întâmplat ... - Dezastru !...”
Nu, nu ești liberal, Mitică ! Ești un biet cârcotaș, postac dacă nu, cumva, un șobolan roșu plantat în vreo organizație liberală și explodezi când se dă comanda ! Vezi parlamentarul „liberal” revoltat de la televizor ! Sau fripturistul Mitică Paleologu ! Să fiu Alinuța, azi nu mai erau în PNL !
Indivizi din ăștia au fost trimiși în misiune cu miile, încă din decembrie '89.
Acum, văd că dă lecții românilor din Diaspora, celor alungați de Iliescu&Băsescu (alt liberal vopsit). De fapt, cei mai destoinici români + ceva hoți + ceva cerșetori (nu contează etnia, tot români sunt), prin țară rămânând mai mult javrele politice, leprele mafiote și neputincioșii. Împreună cu un popor cvasianalfabet. Politic.
- Mitică, Diaspora românească a trimis acasă zeci de miliarde de euro, pe care sistemul mafiot român (FSN&urmașii) le-au jefuit prin taxe și impozite. Cei mai mulți ne-au făcut cinste și au creat o imagine bună României, nu cum îi acuzi tu, cu Dragnea al tău în frunte.
Despre președinte nostru, al României, îți reamintesc, Mitică, că președintele Germaniei iese o dată pe an și face declarații publice. Are exact aceleași atribuții ca neamțul nostru. Mai citește Constituția art. 80-101 http://www.constitutiaromaniei.ro/
 Johannis, deja, vorbește mult. Mult prea mult ! Din păcate foarte puțini înțeleg mesajele sale sinteză. Avem o mare problemă cu cei 40% analfabeți, creați de sistemul mafiot român, care ne vrea proști ! Asta fac cu televiziunile lor nenorocite. Spală creiere.
Ei vor trăncăneală și scandal continuu, să poată fura liniștiți.
Mitică, văd că simți acut nevoia unui prim secretar ca Iliescu sau urmașul său Băsescu ! Ai sindromul secretarului general. Asta e !
Sănătate ! Despre minte, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere ! 
Toate bune !

Mai multe tablete ? Click aici http://blogulluigabu.blogspot.ro/

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.Trimite mai departe ! Sa se vada ! Ne-am eliberat de frica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu