joi, 16 ianuarie 2020

Povesti Creonate sa-i supere pe Crestini
1500 Year Old Bible Claims Jesus Christ Was Not Crucified – Vatican Shocked

This discovery turns modern Christianity on its head! This bible, dating as far back as 2,000 years, details the Gospel of Barnabas, a disciple of Jesus Christ, which shows that Jesus wasn’t actually crucified and doesn’t claim him to be the son of God, but instead a prophet. The book charges that Apostle Paul was “The Impostor.” The story is completely different. In the Book of Barnabas, Jesus wasn’t crucified, but ascended to heaven alive, and Judas Iscariot was crucified instead.

The National Turk issued a report saying that the bible was seized from smugglers is a Mediterranean operation. The report states the gang was charged with smuggling a variety of things, such as antiques, illegal excavations and even explosives. The book is valued at around $28 million. That’s quite the find! Experts and Authorities in Tehran insist that the book is authentic. It’s written in gold lettering on loosely tied leather in Aramaic, the language of Christ.

There are connections that can be drawn between this text and Islam, and it directly contradicts the New Testament’s teaching. In it, Jesus also predicts the birth of Prophet Muhammed, who founded Islam 700 years later.

Experts believe that during the Council of Nicea, the Catholic Church went through and hand picked the gospels that form what we know the bible to be today and omitted the Gospel of Barnabas (among others) in favor of Matthew, Mark, Luke and John. These original texts surfaced over time, and this new discovery is especially worrying to the Catholic church. So what does this mean for religions derived of Christianity? It’s a bit of a predicament. The Vatican has asked Turkish authorities to allow them access to the book for examination. The big question is: will they accept it as evidence, deny its validity, or call it a “Muslim lie” as “Truth” Magazine did in 2000?

To many people, this book is seen as a cause for hope. But what does this mean for atheists? Is it a real text or a hoax? And does it even really matter? With any luck, this newly discovered text will force theologians to ask deeper questions about their faiths instead of believing it without thinking. Only time will tell. In the meantime, keep an open mind, be respectful of the beliefs of others, and remember that it’s our responsibility to take care of one another and this place we call home.

Source: http://higherperspective.com/2014/05/1500-year-old-bible.html


SECRETUL ANTIC AL CREAȚIEI ȘI ADN-UL UMAN

Descoperirea unora dintre misterele ADN-ului uman se numără printre cele mai importante realizări ştiinţifice ale mileniului. Oamenii de ştiinţă au reuşit să descopere şi să demonstreze faptul că genomul uman nu are doar rolul de a da viaţă, de a reface structura şi sănătatea organismului, ci de fapt adevăratul său rol este acela de a păstra şi transmite informaţii esenţiale pentru viaţa de pe Pământ într-o manieră codificată.Acidul dezoxiribonucleic sau, pe scurt, ADN-ul, reprezintă identitatea noastră, un cod unic căruia îi datorăm viaţa şi fără de care nimic din ceea ce ne înconjoară nu ar mai exista. Cu o vechime de peste 10 miliarde de ani, așa cum a rezultat în urma unor teste (vârsta Pământului fiind de doar 4,5 miliarde de ani!), ADN-ul uman conţine 23 de perechi de cromozomi formaţi din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen şi carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creaţiei.

Conform unui articol apărut pe site-ul delightfulknowledge.com, oamenii de ştiinţă au analizat cu atenţie codul chimic al genomului uman şi au descoperit că structura ADN-ul seamănă foarte mult cu gramatica unei limbi vechi, iar cercetătorii de la Universitatea Harvard au reuşit să descifreze mesajul secret ascuns în fiecare secvenţă a genomului.

Cercetătorii au observat că structura genomului uman seamănă cu limba aramaică veche şi pentru a reuşi să traducă codul ADN-ului au transformat elementele chimice care intră în componența acestuia în litere. Astfel, pe baza valorilor masei atomice ale elementelor, hidrogenul corespunde literei ebraice Yod (Y), azotul literei Hey (H), oxigenul literei Wav (V sau W), iar carbonul literei Gimel (G). În urma acestor substituţii a rezultat faptul uimitor că forma veche a numelui YAHWEH – YHWH, numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică, revelat lui Moise cu mii de ani în urmă, un nume care apare de peste 7000 de ori în Biblie – se regăsește în fiecare celulă a trupului nostru.

Rostul și viața nostră în această lume. Ce vom lua cu noi când vom dispărea ca ființe umane
Cercetătorii au mers mai departe cu studiul lor şi au înlocuit toate cele patru litere ale numelui antic YHWH cu elementele chimice corespondente, iar rezultatul obţinut a fost de asemenea unul plin de semnificație. A rezultat compusul HNON (hidrogen, azot, oxigen, azot), un gaz incolor și inodor. Astfel, prin înlocuirea literelor din numele Creatorului, YHWH, cu elemente chimice corespondente cunoscute în lumea modernă, se obține o substanţă invizibilă. Cele mai vechi scrieri îl descriu pe YHWH ca fiind omniprezent, dar de nevăzut pentru ochii noştri.

Un alt fapt interesant descoperit în urma acestei echivalări a elementelor chimice din compoziția ADN-ului cu literele ebraice, este acela că primele trei elemente reprezintă 75% din numele Creatorului cu care ne asemănăm, dar ultimul element, carbonul, echivalat cu litera G, ne diferenţiază de Creatorul nostru invizibil. Carbonul este elementul care dă culoarea, textura, gustul şi sunetele trupului nostru, elementul care ne face să fim reali în lumea fizică.


Descoperirea cercetătorilor este o dovadă a faptului că există un mesaj dumnezeiesc înscris în codul nostru genetic. Numele Creatorului Universului este prezent într-un mod codificat în toate celulele trupului nostru, astfel că fiecare persoană indiferent de rasă, religie, sex sau statut poartă o amprentă dumnezeiască a Creatorului în interiorul ei.Viitor cu riscuri majore

De ciulit urechile, paza bună trece primejdia rea.

Pregătiți-vă de criza economică globală 2021 !

Va fi o postare lungă, dar cine va avea răbdarea sa o parcurgă până la sfârșit se va număra printre puținii inițiați in evenimentele ce vor urma.


Bunăstarea economică provoacă o adânca criza morală. Când constrângerile economice dispar, oamenii tind către absolutizarea libertății, iar absolutul a corupt dintotdeauna morala. Cu suficienți bani in buzunar sau in cont ca să-ți faci cumpărăturile la mall, cu un job asigurat care îți permite un credit pentru casa sau un city-break, omul se simte stăpân pe sine, nepăsător cu lumea, tolerant cu orice. Morala o ia la vale și nu mai interesează pe nimeni. Unii vor sa fie in trend (adică cu turma), alții se cred progresisti, iar restul sunt convinși ca pe ei nu ii afectează. Contează “materialul” ce dacă “moralul” se duce naibii.

Pe de alta parte criza economică conduce la o reglare morală. Odată ce oamenii se confrunta cu constrângeri economice dispare și neglijența morală. Când jobul ți-a fost restructurat sau ți s-a tăiat salariul, când banii nu-ți mai ajung sa plătești creditele, mall-ul s-a transformat intr-o plimbare prin fața vitrinelor, iar in loc de city-break îți permiți o ieșire cu cortul, atunci îți aduci aminte de morală. Și dintr-o data grijile tale sunt mai mari decât sa fii in trend (adică cu turma), progresul îți iese pe nas și limita ta de toleranță pentru gunoiul din societate se reduce către zero. Ideologiile, fie ca sunt roșii, verzi sau multicolore nu-ți plătesc ratele și nu-ți țin de foame. În vremuri de criza oamenii se întorc către valorile tradiționale: munca, familie, credință, respect, lege, adevăr, etc.
 De ce scriu aceste rânduri? Pentru ca ne aflam in momentul in care bunăstarea actuala și-a atins limita de sus, iar criza morală pe cea de jos. Rezultatul așteptat este criza economică. Care va veni foarte curând.

 Reglarea începe de la economic către moral și foarte rar invers. Pai, hai sa vedem de ce ar veni acum o criza economică. Este mai simplu decât va imaginați! Din cauza datoriilor. In momentul de față se întâmpla patru lucruri:

 1. Nivelul datoriilor globale este de 246,5 bilioane $, adică 320% din PIB-ul global (date T1). Adică, datoriile sunt de 3,2 ori mai mari decât valoarea totala produsă. Mai pe șleau, situație comparabila cu datoriile unui salariat care ii depășesc veniturile de 3,2 ori.

 2. Datoriile globale cresc într-un ritm mult mai rapid decât creșterea PIB-ului global. La nivel G20 gradul de îndatorare a crescut cu 72% din 2009 încoace in timp ce PIB-ul a crescut cu doar 31%, deci de peste 2 ori mai puțin. Ce înseamnă asta? In primul rând ca datoriile nu sunt acoperite in realitate și, in al doilea rând, un adevăr dureros, datoriile nu mai produc bunăstare pe termen lung. Datoriile nu mai sunt eficiente.

 3. Nivelul extrem de redus al dobânzilor. Toată lumea tinde sa creadă ca asta este un lucru bun. Da, ne putem împrumuta la dobânzi mici, deci creste apetitul pentru credite. Pe de alta parte dobânzile mici înseamnă reducerea sau in cel mai bun caz stagnarea economiilor cetățenilor. Raportat la inflație averea individuală scade masiv. In plus scade și apetitul pentru economisire pentru ca nu creste semnificativ averea. Dobânzile mici facilitează consumul individual, iar la nivel de companie sau stat creditele devin ineficiente (vezi punctul 2). BCE-ul își reia programul de finanțare la dobânzi extrem de mici. Deci o invitație la mai multe datorii.

 4. Cel mai mare datornic al lumii este...? Nu SUA ci China. Nivelul datoriei chineze a ajuns la 300% din PIB și 40 bilioane $. Spre comparație: nivelul datoriilor in SUA este de 106% din PIB, adică 22 de bilioane $. In T2 creșterea economică a Chinei a fost de doar 6,2%, cel mai mic nivel din ultimii 27 de ani. Pe de alta parte China este și cel mai mare debitor al lumii (și al SUA). In 2017 creditele externe ale Chinei erau de 5 bilioane $, adică 6% din PIB-ul global. Dacă China începe sa tușească, se îmbolnăvește toată economia globală. Nu degeaba Trump urmărește desprinderea economică de China.

5. Nivelul datoriilor globale actuale este la dublu fata de nivelul din 2008. Pragul de alarmă a fost depășit de mult.

 Vine criza economică globală! După aprecierea mea primele semne vor apărea in 2020, dar va izbucni cu adevărat după alegerile prezidențiale din SUA, cel mai probabil in T1/T2 2021. Va fi o criza globală. Și va fi o grozăvie! Criza din 2008 a fost o bagatelă. Pregătiți-vă de ce este mai rău! Semnele se văd deja. Omenirea nu a învățat nimic, dar absolut nimic din criza din 2008. Programele conjuncturale nu mai ajuta și vor alimenta criza și mai mult. După criza din 2021 lumea nu va mai fi la fel.

 Cele mai afectate domenii la nivel global in prima faza vor fi bancile, bursa, imobiliarele, retailul și industria auto. Chiar dacă primele semne vor apărea in financiar-bancar, lovitura de gratie in ce privește România va veni de la industria auto care are deja peste 13% din PIB și este cea mai importantă când vorbim de plusvaloare. Pe locul doi vor fi construcțiile și imobiliarele, iar apoi va veni retailul. Mai puțin afectată va fi agricultura.

 In momentul acesta nu as putea spune cu exactitate care va fi scânteia sau dacă scânteia va fi de natura politica sau economică. Sunt multe fronturi deschise in lume: războiul comercial cu China, situația politica din SUA, amenințarea iraniana sau nord-coreană, brexitul, etc.

Ca in orice criza, vor fi multe catastrofe și câteva oportunități. Cele mai multe tari vor fi afectate de catastrofe, dar vor exista și câteva (puține) tari care vor ieși întărite din criza. In România nu exista niciun partid și niciun politician care să se gândească la o astfel de situație, prin urmare, scenarii și soluții pentru criza nu exista. Suntem total nepregătiți. Cât despre valorificarea oportunităților pe care le aduce aceasta criza nici nu poate fi vorba. Tovarășii noștri politicieni de la PSD la USR-Pluș trăiesc in lumi paralele și își fac socoteli cum sa cheltuie banii cetățenilor in următoarea legislatură. Din perspectiva asta, România va fi in rândul țărilor cel mai grav afectate. Criza va lovi România in plin. Gândiți-vă la 2008 și ridicați la puterea 3.

Ce va sfătuiesc? Începeți sa puneți deoparte pentru supraviețuire. Nu mai este vorba despre ce câștig faceți sau ca țineți banii degeaba in loc sa va faceți poftele, ci despre cum supraviețuiți următoarei crize. Optimizați-vă datoriile și cheltuielile la maxim. Asigurați-vă surse de venit stabile. Concentrați-vă pe valorile tradiționale și mobilizați-va familia și prietenii pentru aceste valori. Lăsați trendul sau moda, mergeți pe calea voastră. Viitorul este al celor care fac altfel decât turma. Știu ca este mai comod sa fii in turma, dar este mai sănătos sa fii in afara ei. Alegeți partide sau politicieni care gândesc in termeni de 30 de ani și nu profitori care se gândesc la o legislatura de 4 ani. Știu ca aici veți face ochii mari. Dacă oamenii ăștia nu sunt in sondaje sau la televizor nu înseamnă ca nu exista. Sunt puțini, dar sunt.


 Cine crede ca postarea asta ar face doar panică, nu are decât sa meargă mai departe cu turma. Dacă vreți sa faceți un bine oamenilor dragi distribuiți masiv. La final este la latitudinea fiecăruia sa tragă sau nu învățăminte. Viitorul va dovedi, dar păcatul viitorulului este ca nu se mai lasă schimbat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu