duminică, 30 aprilie 2017

GSM RIDICAREA și DECĂDEREA CIUMEȚILOR !

RIDICAREA și DECĂDEREA CIUMEȚILOR !


Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-a confirmat, defintiv, pe Liviu Dragnea ca infractor național. Degeaba s-a zbătut ca peștele pe uscat să dea lovituri pe sub centură Justiției române, în cele patru luni de guvernare, prin uneltele sale fidele Nicolai și Nicolicea.
Acum, cu noul dosar pe rol, în care „vătaful de Teleorman” este acuzat de instigare la abuz în serviciu ce a condus la angajarea fictivă a două pesediste la DGASPC Teleorman. Fapte arhicunoscute, dar nesancționate.
Credeți că va avea bunul simț să-și dea demisia din funcțiile de partid și din demnități ale Statului român ? Să fim serioși, doar nu-i Ludovic Orban !?!

Nici celălalt mare „conducător” al Parlamentului României nu stă prea bine cu Justiția fiind prins cu mâța-n sac. Este audiat de bună vreme în legătură cu multe fapte rămase neelucidate de Justiție. Încă. Călin-Anton Popescu-Tăriceanu, ajuns cu traffic de influență președintele Senatului,  este judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului în dosarul vizând retrocedarea nelegală a unei importante suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa, unui fals membru al Curții Regale a României.
În mod normal, și manechinul național ar trebui să facă gestul demisiei de onoare. Să fim serioși, de unde onoare, la cei doi „mari lideri” români. De paie. Izolați total pe plan internațional, ei vor continua să facă de râs România.
Iată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție anunță deschiderea dosarului cu privire la alegerile prezidențiale, truncate (!), din 2009, urmare a basmelor (!?!) lansate de jurnalistul Dan Andronic. Ca în orice basm, există și un sâmbure de adevăr. Cercetările  in rem vizează infracțiunile de abuz în serviciu și de falsificare a documentelor și evidențelor electorale. Wow !
Încă de atunci, lelea Safta afirmase că, de fapt, Prostănacul a câștigat alegerile ! Vânzarea liderului PSD s-a făcut, în acea noapte de pomină, chiar de către lideri ai socialiștilor. Cine nu știe că Băsescu este interfața feseniștilor pe Dreapta politică cu o misiune precisă: destructurarea Partidului Național Liberal !?! PSD și PDL erau mână-n mână, cu multe conserve plantate în PNL, care explodează la comandă. Parcă văd ce tărăgănare urmează !...
Între timp marele dosar Revoluție și Contrarevoluție bate pasul pe loc ! Până când ? Doar nu se așteaptă moartea lui capo di tutti capi ?!?


Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, mai nou cu potcoave de oțel, a venit, după ani, luni și zile de amânări și răsamânări, la Parlament, pentru a depune proiectul Legii salarizării. Era gata, conform propagandei socialiste, încă de acum trei ani !?! Cu atât mai jenantă este declarația „proiectul a suferit doar câteva modificări minore, solicitate de parlamentari, care nu afectează prevederile importante”. Serios ? Atunci de ce a fost ținut la fereală atâta vreme, aruncându-se tot felul de gulgute românilor prin media de partid ?
Oare se mai gândesc socialiștii la buzunarele românilor, cum tot clamau isteroid în campania electorală ? Constat că pe primul loc sunt, acum, buzunarele forțelor de ordine ale țării (poliție și jandarmerie). Tot mai numeroase ! Oare de ce ? Așa se construiește „statul de drepți” ? Mafiot.
Senatul a aprobat numirea unei creatoarei de modă (sic!), Liliana Țuroiu, în funcția de președinte al Institutului Cultural Român. Împreună cu alți doi nimeni, numiți, politic, vicepreședinți, va duce faima culturii românești în lume. Ce să mai fie audiate în plen asemenea loaze ? Cum îi sacul, așa și peticul ! Și la Radio România a fost numit un Georgică ! Trăiască incultura română pe noi culmi socialiste ! Halal, senatori !
Cum să nu rămână mai prejos, ministrul Cercetării  a schimbat din temelii componența a patru instituții esențiale în domeniu. Au fost scoși toți cercetătorii români de la universități străine sau ai marilor universități românești, fiind înlocuiți, firesc, cu un cercetat penal, un consilier local PSD, sindicaliști, sinecuriști ... toarși de bază, care servesc cauza ! Ciocu’ mic !
Externe. Suntem anunțați că Emmanuel Macron, candidatul mișcării centriste En Marche !, a câștigat (la ce loterie o fi jucat !?!) primul tur al alegerilor prezidențiale din Franța. Pe locul al doilea s-a clasat, previzibil, extremista Marine Le Pen. Cam multă abureală media pe această temă, exagerările ducând până la ideea paranoică a destrămării celei mai mari piețe economice a lumii. Uniunea Europeană. Aiureli de la sputnik.ro !
După ce supușii Marii Britanii au fost duși de nas de proprii naționaliști extremiști, care acum apelează la tot felul de tertipuri pentru a nu mai ieși din U.E., iar olandezii au dat peste nas propriilor extremiști, nici francezii nu vor da curs scenariului apocaliptic al unor duși cu pluta. Tot lelea Safta a declarat, încă de toamna trecută, că francezii sunt oameni raționali, dar cine să ia în seamă părerea exprimată de un om din popor ?
În continuare, mass media românească este fixate pe crearea de știri false, interne și externe, promovate cu praf de Bălăceanca pe toate canalele  mioritice. Apropo, de ce Consiliul Național al Audiovizualului, păzitorul adevărului mediatic, nu sancționează răspândacii de știri neconforme cu realitatea ? Să fie și acolo oameni, numiți politic, cu grave probleme morale ?

ULTIMA ORĂ !

Se anunță vremuri bune pentru hoții României. Mult controversata Lege a grațierii a fost modificată de honorabili senatori. Astfel, se grațiază în întregime pedepsele până la 3 ani. Se taie 3 ani din pedepsele de la 3 la 10 ani. Pedepsele infractorilor de peste 60 de ani se vor înjumătăți, iar călcătorii de lege de peste 70 de ani, vor fi grațiați total. Uraaaaaaaa !
Prejudiciul poate fi achitat în 2 ani. Poate ! La Sfântu’ Așteaptă !...
Asta nu-i tot ! Nicolae propune chiar iertarea faptelor de corupție și a abuzului în serviciu. Deocamdată, dezbaterile au fost amânate. Tactic.
Urmează noi surprize, surprize !?! Băieții lucrează !...
Despre plata întreținerii la închisoare de către deținuți nu se suflă niciun cuvânt ! De ce ? În schimb, își vor putea cumpăra zile libere ! Trai nineacă !
Furați ! Furați ! Furați ! Cei care au luat șpăgi grase la tinerețe, pot activa cu succes și la bătrânețe. Sistemul Mafiot Român are grijă de oamenii săi !?!

Toate bune ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu