sâmbătă, 22 aprilie 2017

Romanian IT și LSRS lansează programul “Find my mentor”Stimaţi jurnalişti,
Dragi prieteni,

Romanian IT, comunitatea globală a românilor din tehnologie lansează în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate programul internațional de mentorat “Find my mentor”.

Având ca scop comun facilitarea schimbului de cunoștințe între membrii comunităților la nivel global, cele două ONG-uri vor pune bazele unei platforme care să permită accesul la o rețea globală de mentori și mentee.

Vă rugăm să ne sprijiniţi demersul prin publicarea comunicatului de presă ataşat. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail sau la telefon folosind detaliile de contact din comunicat.

Vă mulţumim!

Gânduri calde,
Echipa LSRS​​


București, 20 aprilie 2017 


Romanian IT și LSRS lansează programul “Find my mentor”
 
Romanian IT, comunitatea globală a românilor din tehnologie lansează în parteneriat cu Liga Studenților Români din Străinătate programul internațional de mentorat “Find my mentor”.
Având ca scop comun facilitarea schimbului de cunoștințe între membrii comunităților la nivel global, cele două ONG-uri vor pune bazele unei platforme care să permită accesul la o rețea globală de mentori și mentee.
Prin intermediul platformei ‘Find my mentor’, inițiatorii proiectului își propun să conecteze și încurajeze colaborarea între studenți, tineri profesioniști, seniori și antreprenori din domeniul IT cu mentori din cadrul comunităților Romanian IT și LSRS—alti studenți, specialiști, profesori, antreprenori și alumnii LSRS care își doresc să împărtășească din cunoștințele lor personale și profesionale. De asemenea, organizatorii lansează invitația de a lua parte la program către toate comunitățile tehnice românești.
Printre principalele teme abordate pe parcursul sesiunilor de mentorat se găsesc educația tehnică, orientare în carieră, management de proiect și de echipă, antreprenoriat și multe altele.
Prima etapă a programului o reprezintă  crearea unor echipe pilot, care vor fi urmărite pe toată durata relației de mentorat cu scopul de a aduce îmbunătățiri structurii programului în urma feedback-ului primit.
Organizatorii lansează o invitație de participare tuturor celor interesați să devină mentori, mentee, să facă parte din echipa de management a proiectului sau din echipa tehnică care va construi platforma.
Participarea în cadrul programului este gratuită și se realizează în baza unui proces de matching. Mai multe informații despre modul de funcționare al programului și despre înscriere se pot găsi pe website-ul Romanian IT (www.romanianit.com ⁄find-my-mentor). 
Rareș Răducanu, Președinte LSRS, spune despre program “LSRS și Romanian IT cred în valoarea și potențialul unei comunități globale a studenților și profesioniștilor români din domeniul tehnic. Prin programul "Find my mentor" ne dorim să le oferim acestora un cadru de dialog și actiune, menit să conecteze și să ofere oportunități de dezvoltare profesională și personală.’’
----------------------
SFÂRŞITNOTE PENTRU EDITORI


CONTACT
Oana Bouraoui-Co-founder & Vice President Romanian IT
oana.bouraoui@romanianit.com


Romanian IT este o comunitate globală de peste 880 de studenți, specialiști și antreprenori români din domeniul IT prezenți în peste 10 țări.
Dezvoltăm o comunitate internațională bazată pe schimb de cunoștințe, educație și colaborare, promovată prin activități de networking profesional și social, la nivel global, menite să creeze oportunități.
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acțiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă.
Sursa: Lucretia Berzintu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu