duminică, 22 iulie 2018

GSM MINCIUNILE DE SĂPTĂMÂNA ASTA (tableta) om


Baiatu..., am auzit ca te dai mare mancati-as muschii !


GOGORIȚELE DE SĂPTĂMÂNA ASTA


GOGORIȚELE DE SĂPTĂMÂNA ASTA

Baronul Darius von Münchhausen a ieșit la rampă anunțând că va urma o dezvoltare extrem de accelerată a țării.
Lume, lume ! Pensiile se vor dubla, gazele se vor ieftini cu 20%, se vor construi 3 autostrăzi, vom avea canal Dunăre-București și o stațiune de schi în Făgăraș cu 160 km de pârtii.
Știați că economia României a crescut cu 24% ? Am depășit astfel Grecia, anul acesta vom depăși Cehia și Portugalia. În 2020 vom depăși Finlanda și vom ajunge pe locul 12, acum fiind pe locul 16.
Dublarea pensiilor ! În euro. Punctul de pensie va fi în 2019 – 1.265 de lei și în 2020 – 1.775 lei. Reamintesc, de la 1 iulie a.c. punctul de pensie este 1.100 lei. Cum se vor dubla pensile tot nu înțeleg !?! Chiar și în lei ! Că tot avem o inflație de primul loc din Europa.
Gazele se vor ieftini cu 20%. Numai anul acesta gazele s-au scumpit de două ori, urmând o nouă scumpire, de 5,83%, de la 1 august a.c. Se merge pe modelul unor magazine, care scumpesc cu o lună înainte, pe șest, produsele cu 50% și, apoi, anunță cu surle și trâmbițe mari reduceri ! Orlando și Darius riscă, prin fixarea unui preț conform mercurialului de pe timpul ciuruitului, să fie groparii producţiei de gaze româneşti şi ai securităţii energetice a României.
Vreți să mai discutăm și despre basmele cu autostrăzi sau canalul Dunăre-București ? Poate le realizează cu protestatarii de prin piețele patriei !?!
Ce mai tare gogoriță e cea cu creșterea economiei României. O fi adunat omul ca Vasilica. Citez: „Economia României a crescut cu 24%. Am depășit Grecia, anul acesta vom depăși Cehia și Portugalia. În 2020 vom depăși Finlanda și vom ajunge pe locul 12, acum suntem pe locul 16. În 2016, veniturile românilor erau de 50 de miliarde de euro, noi vrem să ajungem la 75 de miliarde de euro. Acum suntem la 62 de miliarde. De când a venit coaliția PSD-ALDE la guvernare au venit peste 12 miliarde de euro și vor mai veni 13 miliarde.”
Păi, dacă au intrat atâtea miliarde în buzunarele românilor, de ce trăiesc țugulanii mai prost ca înainte ? Unde-s banii ? Asta am vrea să știm și noi. De ce investițiile, generatoare de locuri de muncă și bunăstare, sunt la pământ ?
De ce … ? De ce … ? De ce ... ?
Scandalul săptămânii au fost legat de teama adoptării a două ordonanțe de urgență de guvernul Vasilica-Veorica. Ce comunică baronul de Slatina: „ Amnistia fiscală este prevăzută în programul de guvernare. /…/ Trebuie să existe o dezbatere și, când se ia decizia, să se facă, să nu se mai discute așa mult. Dezbaterea ar trebui să se facă cu ușile închise.” Să fie dezbatere, dar cu ușile închise ! Curat murdar, coane Darius ! 
De acord, amnistia fiscală este prevăzută în programul de guvernare, dar nu pentru grangurii Statului și ai PSD, ci pentru întreprinderile mici și mijlocii. Ori, un singur exemplu este edificator. Primarul Sectorului 3 București, Robert Negoiță, este cel mai mare datornic la stat, cu numai 238.366.695 de lei. O bagatelă de 50 de milioane de euro. Să fie ăsta un mic întreprinzător ?
O amnistie fiscală de 98 miliarde de lei este jaf curat la drumul mare. Oare ce o fi fumat baronul ?
Toate acestea nu sunt deloc glume, ci fac parte din declarațiile făcute de condamnatul de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani pentru trafic de influenţă, 6 ani pentru spălare de bani, 2 ani pentru efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia. Pedepsele contopite duc la o condamnare finală de 8 ani. Totodată, se confiscă, de la colecționarul de tablouri, suma de 6,2 milioane lei. Decizia nu este definitivă ! S-ar putea ca onorabilului, în ciuda usturoiului îngurgitat, să nu-i mai miroase deloc cavitatea bucală în urma adoptării noilor coduri din Justiție.


Cât despre amnistia penalilor, aici ținta a fost decelată. Dragnea și câțiva din grupul său infracțional. Deocamdată, ei sunt infractori ! De aceea se vorbește de grupul infracțional aflat la Putere. Până când o să-i spele apa, stoarsă din noile conduri ale Justiției, mai e ceva vreme, deși Sf, Ilie toarnă zilnic miliarde de tone de apă. De ploaie.
Cea mai atrăgătoare promisiune a minunatului băsnuitor, iubitor de artă plastică, pare a fi stațiunea de schi din Făgăraș cu 163 de km de pârtii. Dar, mai întâi, evident, trebuie amnistiați hoții. Ca să aibă cine să se dea pe derdeluș !?! Deocamdată, vremea nemernicilor continuă !

ULTIMA ORĂ !

Iar ne facem de râsul lumii ! Având în vedere dezinformările cotidiene pe care le practică mass media, Radio Europa Liberă a anunțat că-și va relansa programele de știri în România și Bulgaria. Oficiali guvernamentali, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști din ambele țări și-au exprimat îngrijorarea că dezinformarea, corupția și diviziunea socială le subminează sistemele politice. Începând din decembrie 2018, celebrul post de radio va oferi rapoarte și analize multimedia în limba bulgară și română și va colabora cu mass-media locală pentru a amplifica proiectele existente care promovează răspunderea publică și dezvăluie știrile false.

*

Trump, acest becalian la nivel planetar, a reușit într-o săptămână să dea peste cap toată munca diplomaților de-a lungul deceniilor postbelice.

De-a fata-scunselea

Am intrat într-o perioadă de maximă instabilitate planetară. Să fie Trump acel 666 ? Vor reuși autoritățile  americane să pună punct modului comportamental incoerent prezidențial !?!

*

Președintele Iohannis este tot mai izolat de către grupul infracțional aflat la Putere în România, fiind silit să joace constituțional, în detrimentul interesului general al românilor și al României. Derapajele se țin lanț și nu ar fi exclus să asistăm la mari bulversări pe scena politică spre sfârșitul acestui an.


Toate bune ?

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu