vineri, 28 august 2020

Virgil Ciuca - PARTENERIAT STRATEGIC FIE, DAR SA FIE ECHITABIL!
COVID 19 SI COLAPSUL CAPITALISMULUI!
Comisia Europeană a semnat un contract cu compania AstraZeneca pentru achiziția a 300 de milioane de doze dintr-un potențial vaccin anti-Covid.


DIFICULTATILE FINANCIARE A MULTOR COMPANII DIN LUMEA CAPITALISTA CARE  ACUM CERSESC, CERSESC, CERSESC DISPERATE  AJUTOARE DE LA STAT SUNT DOVADA CA INTREPRINDERILE PARTICULARE SUNT CU MULT MAI VULNERABILE DECAT INTREPRINDERILE CONTROLATE DE STAT!

TOATE ACESTE COMPANII FIE BANCI FIE DE "TRANSPORT" TERESTRU, NAVAL ORI AERAN SI CHIAR SI CAT SI COMPANIILE PRODUCATOARE DE  MEDICAMENTE ..TREBUIE SA FIE LASATE SA DEA FALIMENT SI SA FIE INLOCUITE CU COMPANII DE STAT IAR DATORIILE CELOR PRIVATE SI FALIMENTARE  SA FIE SUPORTATE STRICT DE PATRONI, DIRECTORI SI ACTIONARI!

NU ESTE SURPRINZATOR CA NU AU PROBLEME COMPANIILE DE ARMAMENT SUSTINUTE REGESTE SI DE STATE SI DE BISERICI PENTRU TRIUMFUL CRUCIADELOR! PORNITE IN NUMELE DIVINITATII LOR "DUMNEZEU"  SI "LUCIFER" -divin si el - DIN CREDINTA CRESTINA!  MUSULMANII SI IUDEII AU SI EI ALTE DIVINITATI CARE-I INDEAMNA LA URA!

DOVADA CA CAPITALISMUL ESTE O SOCIETATE  CRIMINALA O DOVEDESTSTE SI INSASI APARITIA SI EVOLUTIA SA BAZATE PE SCLAVIE, JAFURI SI RAZBOAIE!  AJUTAT IN ACEST DEMERS SI DE CRUCIADLE SI "IMBECILIZAREA RELIGIOASA  PRACTICATE DE BISERICI IN NUMELE CREDINTEI IN DIVINITATE!

DE CE  ACEASTA "COMISIE EUROPEANA " NU COLABOREAZA SI CU RUSII SI CU CHINEZII, CHIAR SI CU TRIBURILE AMAZONIENE,  MULT MAI "AVANSATE" SI PREOCUPATE IN CERCETARILE PRIVIND MEDICAMENTELE PENTRU A LIMITA MORTALITATEA DIN CAUZA VIRUSURILOR IN COMPARATIE CU  "IMPERIALISMUL CAPITALIST " INTERESAT MAI DEGRABA DE  CERCETARI MILITARE PENTRU A  EXTERMINA MAI EFICIENT MILIOANE DE OAMENI! 

DE CE  NICI UN ANALIST DIN EST SAU "DE LA MAMA DRACULUI" NU ANALIZEAZA SISTEMUL CAPITALIST BAZAT PE INITIATIVA PRIVATA SI COLAPSUL LUI CAND ESTE VORBA DE "EVENIMENTE NEOBISNUITE"; CONVID 19, TZUNAMII -natural sau provocat de minti imbecile!!

NU SE POT INTALNI OARE CAPII "MARILOR PUTORI" ASA CUM AU FACUT-O SI LA YALTA PENTRU A PUNE CAPAT AGRESIUNII UNUI DUSMAN COMUN: ATUNCI FASCISMUL ACUM COVID 19! 

DECE?
PAI VA SPUN EU "DE AI DRACULUI"!

DE CE AMERICANII AU DREPTUL SA CUMPERE DE ORIUNDE SI DE LA ORICINE SI MEDICAMENTE SI ARMAMENT SI PETROL IAR NOI ROMANII SUNT "LIMITATI" SI TREBUIE SA RESPECTAM ORDINELE METROPOLEI! 

 CUM DE AU UITAT ROMANII CA IN DECEMBRIE 1989 DEPARTAMENTUL DE STAT AL STATELOR UNITE A INVITAT RUSII SA INTRE IN ROMANIA PENTRU A CONTROLA "LOVITURA DE STAT" IAR ACUM TOT AMERICANII SI EUROPENII NE IMPUN NICI SA NU CUMPARAM MEDICAMENTE, NICI ARMAMENT SI NICI  PAINE DE LA RUSI SI CHINEZI SI NICI SA NU NE MAI GANDIM NICI LA REINTREGIRE, NICI LA SUVERANITATE, NICI LA INDEPENDENTA CA NE PAZESC EI DE TOATE RELELE SI CA SA FIE SIGURI NE-AU INTERZIS SI SERVICIU MILITAR OBLIGATORUI, NE-AU DISTRUS SI INDUSTRIA DE APARARE, SI INDUSTRIA FARMACEUTICA ...SI NE OBLIGA - COLAC PESTE PUPAZA - SA PLATIM CU AUR SI RESURSE TRUPE  DE OCUPATIE! SI SA LE PROTEJAM  CHIAR SI "DEZMATUL" - ca oameni sunt si ei! !


PARTENERIAT STRATEGIC FIE, DAR SA FIE ECHITABIL!

DE CE PARTENERII STRATEGICI NE-AU DISTRUS  INDUSTRIA DE ARMAMENT SI INSTITUTELE DE CERCETARE NUCLEARE! DE CE DOAR EI AU DREPTUL SI LA "ARMATA' SI LA ARMAMENT, SI LA MEDICAMENTE, SI LA BOMBE NUCLEARE SI LA SPIONI!

NU UITATI CA IOHANNIS A DECIS:  "DECAT SLAVI LA RUSI MAI BINE SCLAVI LA AMERICANI! - SI SCLAVI AM AJUNS!

SUBIECTUL ESTE INSA "COVID 19 O DOVADA CA CAPITALISMUL ESTE O SOCIETATE BAZATA PE PROFIT PRIN ORICE METODE:  CRIME, RAZBOAIE, JAFURI, SCLAVIE CACI FARA ELE INTRA IN COLAPS!

VIN ALEGERILE! NU MAI VOTATI NICI "ALOGENI" IMPUSI DE INALTA POARTA SI NICI TRADATORI DE TARA SI NEAM!

Virgil Ciuca
Bucuresti

29 august 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu