sâmbătă, 24 februarie 2018

GSM REÎNTREGIREA NEAMULUI ROMÂNESC (rupte din viață) 0m




REÎNTREGIREA NEAMULUI ROMÂNESC !

Este e inutil să detaliez necesitatea acestui obiectiv de interes național. Doar sintetizez: Unirea face Puterea !

Voi pleca de la o realitate demonstrată de-a lungul secolelor pe toate meridianele și paralele lumii. Nici la români marile evenimente din istoria neamului nu au fost provocate de masele populare, cum tot ne-au împuiat capul politrucii partidului unic, de sorginte moscovită, cu reminiscențe și în prezent (PCR - PMR - PCR - FSN cu aripile PSD și PDL).
Nu, marile schimbări, au fost pregătite de grupuri mici de oameni cu viziune (pozitivă sau negativă), iar masele, atent manipulate, au marșat pline de entuziasm. Pozitiv sau negativ. Din istoria, relativ recentă, putem exemplifica cu Revoluția de la 1848. În Moldova un grup de vreo 20 de revoluționari, în Muntenia altă duzină și în Ardeal o combinată româno-maghiară.



Sau Unirea Principatelor Române de la 1859. Un grup de moldoveni și un grup de munteni. Toți școliți în Apus, Apus care a asigurat know how-ul.

Masele au venit și au aplaudat frenetic sau au pus oarece presiune.
Știți unde masele populare au făcut cu adevărat istorie ? În Războiul de Independență din 1877, când prin faptele de vitejie de la Smârdan, Grivița, Plevna și alte redute au pus Europa în situația de a recunoaște Independența României, 10 mai fiind adevărata zi națională a statului român.
Ce-ar fi ca americanii să aibă Ziua Națională ziua când Arizona s-a unit cu Statele Unite ale Americii !?! Sau alt stat al SUA până la al 50-lea. Nu, ei își serbează ziua națională la 4 iulie când cele 13 colonii (Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Connecticut, New York, New Jersey, Pennsylvania, Delaware, Maryland, Virginia, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Georgia) s-au unit în 1776 și au obținut independența.
Republica Populară Română a fost instaurată de un grup de trădători, mulți aduși direct de la Moscova. Regele a fost alungat și masele au dansat entuziast prin piețe. Cât cureaua de transmisie a fost Ana Pauker s-au petrecut cele mai mari grozăvii din istoria României. Sute de mii de români, floarea națiunii, au fost „neutralizați” și câteva zeci de mii uciși bestial de acel grup. Pe urmă lucrurile s-au mai domolit, dar frica a fost în sufletele românilor până la expirarea Pactului de la Yalta. Când cu Revoluția (masele populare, mobilizate de grupuri de revoluționari) și Contrarevoluția (un grup de indivizi car au pus japca pe structurile de conducere).



Ce fac actualii urmași ai comuniștilor este de rușinea rușinilor.

Adevărata zi națională a României, 10 mai, nu a fost recunoscută de superobezul Parlament al României nici la 28 de ani de când echipa de contrarevoluționari a lui Iliescu a stabilit, premeditat, ziua națională de așa manieră ca să trezească, an de an, conflicte cu etnia de migratori venită acum vreo mie de ani pe plaiurile mioritice. O spun fără nici o urmă de răutate. E un adevăr de necontestat. I-am acceptat, așa cum am acceptat și celelalte 17 seminții cu care trăim în cele mai bune condiții, așa cum și alte națiuni ne acceptă la rândul lor. Și, în acest caz, tot niște grupuri de indivizi toarnă gaz pe foc. Din când în când. 

Reîntregirea neamului de la 1600 a fost înfăptuită tot de un grup de oameni, ca și reîntregirea de la 1918.

1 Decembrie nu poate fi ziua națională a României din foarte multe motive. Sigur este o zi de însemnătate națională, la fel ca și cea din 27 martie - aderarea Basarabiei sau 28 noiembrie actul unirii cu Bucovina, când la marea adunare de la Alba Iulia, alte provincii românești: Banatul, Crișana, Maramureșul și Transilvania au cerut unirea cu țara mamă. Dacă ținem neapărat ca reîntregirea națională să fie ziua națională atunci ea ar fi pe 11 decembrie 1918, când actul Marii Uniri a fost oficializat de regele Ferdinand și contrasemnat de primul ministru Ion C.  Brătianu. De ce să facem discriminări între provincii ? În fapt, Marea Unire, crearea statului național unitar român, a fost desăvârșită abia în 1920 prin Conferința de la Paris, când actul reunirii poporului român a fost recunoscut de marile puteri ale lumii.


Așa că avem în față un lanț întreg de evenimente pe care să le tot sărbătorim în centenarul care, în mod normal va ține 3 (trei) ani. Abia în 28 octombrie 1920 vom putea aniversa cu adevărat, în mod oficial, reîntregirea neamului românesc.


Între timp, înțelegerile secrete ale puterilor extremiste ale timpului (hitlerism și comunism) au dus la pierderea unor teritorii ale României dodoloațe. Deși pactul Ribbentrop-Molotov este dezavuat, în prezent, de întreaga Europă, politicienii noștri, mulți încă sub influență moscovită, nu au ridicat onest și tranșant problema acestui rapt teritorial în Parlamentul României. 


Astfel, România a ratat marea oportunitate de la începutul anilor ‘90, când se putea face extrem de ușor reunirea cu Basarabia, Bucovina și ținutul Herța (care nici măcar nu apare în acea ticăloasă înțelegere secretă). Unele, asociații apărute după 1989, susțineau reunirea declarativ, iar unele nu au făcut decât să îndeplinească directivele Iliescu&Snegur de temporizare a acestui act absolut normal.
Când au văzut lașitatea și indolența românilor de pe ambele maluri ale Prutului, care o tot lălăiau cu „podurile de flori”, serviciile secrete răsăritene au căpătat curaj și prin agenți de influență ai etniei rusești, adusă și impusă, în majoritate, cu tancurile sovietice în 1944, dar și români au început să facă tot felul de jocuri politice. 


Atât la București, cât, mai ales, la Chișinău.

Iată, au trecut anii și în 2012 un grup de bravi tineri de pe ambele maluri ale Prutului, susținuți și de români adulți sau ajunși la vârsta senectuții, a luat inițiativa de a continua lupta reîntregirii neamului românesc. În condițiile  în care Europa ne arată întreaga simpatie și susținere. A se vedea asistența acordată pe ambele maluri ale Prutului.

Duminică a avut loc Adunarea Generală a membrilor Platformei Unioniste ACȚIUNEA 2012.

Însă, reunirea nu se poate cu forța. Reunirea, nu unirea cum tot aud de ani de zile. Reunirea, căci uniți am fost de la primele entități statale feudale, desprinse din marele Regat al lui Burebista.
Vă amintiți, acum vreo 200 de ani s-a făcut troc peste capetele noastre de imperiile otoman și cel rus. Unul a vândut ce nu-i aparținea, celălalt a luat hulpav cu ambele mâini. Obicei arhicunoscut de-a lungul istoriei, practicat de curând de ruși prin biata Ucraină de sud. Cică Crimeea ar fi a lor. Eu știam de la bunicul că este, de fapt, a tătarilor !
 Noi, românii, nu vrem decât ceea ce-i al nostru de la Dumnezeu și regele Burebista lăsat. Ne unesc limba, credința, obiceiurile și tradițiile comune. Cu particularitățile absolut normale de la o provincie la alta. Sunt țări în Lume, unde sudul vorbește o limbă, nordul alta, dar toți țin la aceeași patrie. Du-te în Franța și spune unui negru că nu-i francez, sau în Marea Britanie unui indian, să vezi reacție vehementă ! Sau în SUA, Canada …


Ce-au făcut membrii Platformei Unioniste ACȚIUNEA 2012 este de notorietate, deși miticii din mass media, nu aș spune trădători in corpore, dar multora li s-a cumpărat în mod evident tăcerea, tratează expeditiv acest ideal național sau chiar bagă strâmbe cu o fi sau o păți, stai să vezi, ce să facă două sărăcii ?, românii sunt așa și pe dincolo, basarabenii nu vor … Jenant ! Formule și sloganuri pentru prostime ! Mulți uitându-și rădăcinile strămoșești.
Nu putem vorbi decât de câțiva politicieni și ziariști cu adevărat patrioți. Restul par a fi zombie ! Nu exagerez cu nimic. Cu majoritatea politicienilor dâmbovițeni ne-am cam lămurit. Ca și majoritatea de la Chișinău. Sunt mai atenți să-și umple buzunarele decât să urmărească interesul național. Parlamentul nostrum (al nostru ?) a devenit un furnizor permanent de penali, fapt unic în Uniunea Europeană. Au tupeul doar să-și facă legi care să Ie legalizeze activitățile de vandalizare a banului și bunurilor publice și să-și tot voteze noi și noi avantaje ! Constat că a apărut pe plaiurile basarabene o binecunoscută javra națională, care vrea să confiște și această mișcare. 27 de ani nu întreprins nimic, desi a deținut tot timpul funcții importante, iar acum se bate cu pumnul în piept că-I adeptul reunirii. Tare mi-e teamă că e, de fapt, tot un agent de influență al Răsăritului, ca Dodon, și va da lovitura pe la spate, cum a făcut și cu partidele istorice în România.


 În condițiile în care Parlamentul tace, Biserica tace, Academia Română tace, Justiția tace, Presa tace, marile universități, fermentul oricărei națiuni, tac, noua echipă de conducere a Acțiunii 2012, George Simion, Cătălin Marin, Alex Olaru, Alexandru Rotaru, Gheorghe Cătălin, Cornel David, Ștefan Lupu, Sergiu Croitor, Mariana Solonari, Iulia Modiga şi Aron Dumitrescu, are nobila misiune de a da jos cortina pe care scrie Pactul Ribbentrop-Molotov și să arate lumii mândra Românie Mare. Pas cu pas !
Vedeți ce fac cei din jurul României și faceți comparație cu adormiții noștri, pomeniți mai sus, cărora li se cântă de 28 de ani Deșteaptă-te române ! Cu siguranță, poporul va aplauda, ca de fiecare dată, la sfârșit, dacă dă Domnul să se facă reunirea neamului într-o bună zi !


Succes, copii, măcar voi, dacă noi nu am fost în stare !

P.S. Nu abordez subiectul zilei „Kovesi”, pe simplul motiv că dansul abia începe !
Țineți-vă bine ! Vor fi niște hore prin piețele patriei și Parlament, valsuri și rock-uri prin spatele ușilor închise spre deliciul țugulanilor și spaima bubulilor din politica dâmbovițeană.
Presa mercenară, slugă declarată a guzganilor roșii, va fabrica noi probe „zdrobitoare” la adresa domnișoarei Codruța. Vor apărea, însă, și adevărații specialiști în Drept, care vor demonta toate aberațiile acestui ministru al infractorilor, care s-a făcut și ne-a făcut de râsul curcilor.

Toate bune ?


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu