duminică, 22 aprilie 2018

DE LA BIBLIOTECA ”MIHAI EMINESCU”-CRINGILA








DE LA BIBLIOTECA ”MIHAI EMINESCU”-CRINGILA
N.S.W

Poetul Pavel Rătundeanu-Ferghete și-a câștigat dreptul a fi numit Poet. Cu mai multe și valoroase cărți, din care avem la îndemână câteva și aici la biblioteca noastră australiană româneasacă. Dar iată că dl. Pavel Rătundeanu-Ferghete se ține bine de meseria scriitoricească dovedind putere și chemare și în ale prozei scrise. Participă acum la realizarea unei cărți intitulate ” La căutat de mere”, carte în parteneriat cu dl. Ben Todica, talentat scriitor, artist și cineast, cu o muncă prețioasă de deservire la Postul de Radio Românesc-Melbourne. Ben e cinstea Românilor!

Această carte este în realitate bazată pe un dialog între cei doi  co-autori. O așteptăm cu nerăbdare, fiindcă este întradevăr ceva foarte interesantă această idee, ce vine asemenea unui curcubeu tricolor arcuit peste două continente ce leagă două țări, Australia-România.

    Dar să revenim la ce avem acum drept daruri de la autorul trăitor într-un frumos sat românesc cu numele Ciubăncuța, din vecinătatea Clujului, dl.Pavel Rătundeanu-Ferghete.

    Redăm fotografiile acestor cărți, cu acele pitorești dar deosebit de simbolice imagini de pe coperțile acestora.



-Colinde din Transilvania.




-Iisus Hristos- Dreptul la veșnicie.




-O altfel de cântare a cântărilor.




-Balade din Transilvania!





    Dorim succes și un viitor de mândrie Românului, Culturii și Tradiției Creștine
Românești. Doamne ajută!

Ioan Miclău-Gepianul

22/04/2018












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu