vineri, 27 aprilie 2018

Luluţa şi Bolovanul au roluri de „Oscar”




Luluţa şi Bolovanul au roluri de „Oscar”
Maria Diana Popescu

Ne ţiuiau urechile de prea multă linişte dacă nu-i aveam pe Luluţa, Bolovanul de la Cotroceni şi mafia de serviciu din servicii. Faptele Luluţei i-au zburlit pînă şi ei părul din cap, dar Bolovanul o coafează ori de cîte ori e nevoie şi-o spală de ruşine pe studenta mediocră, procuror mediocru, adusă de Băsescu la capitală, manipulată de acesta cît a fost preşedinte. Totul a început în ziua în care am acceptat barbarizarea sufletelor noastre. Crimele politice şi economice au devenit deja banale în ţara paralelă a împieliţaţilor Bolovanul şi Luluţa! Cînd un nebun vede alt nebun îşi ascunde ciomagul!, nu-i aşa? Ce şi-a spus marinarul în sinea lui cînd a zărit-o pe tînăra Luluţa: „găina bună din ou începe să cotcodăcească". Aşa am ajuns de la comicăria „să trăiţi bine" la drama „să trăiţi cum puteţi" a Bolovanului, a cărui credibilitate semănă mai mult cu casele obţinute fraudulos, cu excursiile întrerupte de concedii de odihnă, decît cu diplomaţia şi grija pentru ţară! Despre asta vorbea cînd pronunţa sloganul mincinos „România lucrului bine făcut". Restul vrăjelilor sale, o adunătură de texte, pentru a motiva corupţia care a îngrozit şi ofensat naţiunea română, pentru a salva ideea de stat în stat, unde fiecare e cu parcela lui de corupţie, şantaj, putere şi avere. Asta-i România anului 2018!

Bolovanul mai are un an de fierbinţeli, delir şi transpirat pe bicicletă şi navetă! Dacă Luluţa visează că chestiunea mutării ambasadei va face să pălească, pentru un timp, neruşinarea şi neruşinatele-i fapte, se înşeală. O mare parte a mass-media mioritică susţine că şefa nedemisionabilă a D.N.A. face parte dintr-un grup infracţional mafiot, că a folosit mijloace tipice mafiei sau chiar mult mai periculos de sofisticate: şantaj, falsificarea probelor, inventarea prejudiciilor, terorizarea familiilor celor vizaţi pentru obţinerea unor denunţuri false, vînătoarea unor politicieni incomozi, intimidarea judecătorilor pentru obţinerea condamnărilor dorite şi, să nu uităm, chefurile cu infractorii, ca metode de lucru 100% mafiote, iar noi stăm cuminţi în bănci, ca nişte slugi fricoase, cu mîinile la spate şi nu ştiu cum reuşim performanţa asta de aproape 3 decenii! Aşadar, merită să sacrifici o găină ca să obţii o gîscă, nu-i aşa tovarăşa Luluţa? Fiecare manipulare care îi ţin la adăpost pe Luluţa şi pe Bolovan e transmisă precum o reflectare naturala a propriei noastre voinţe. Noi ne supunem, mereu ne supunem.

Mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim este o problemă spinoasă, dat fiind faptul că vom atrage oprobriul statelor arabe, aflate în conflict cu Israelul. Însă, dacă miliţia planetei vrea ca ambasada noastră să fie la Ierusalim, n-avem cum s-o menţinem noi la Tel Aviv! Scandalagiul de Teleorman a aruncat-o pe coana cu telefonu' din Simfonia lalelelor în turnirul Ierusalimului, mai bine zis, a direcţionat România spre o grădină în care n-avea ce căuta. Adică a fost plasată între turta americană, plăcinta bruxelleză, schawarma „kosher" şi intifada. Gestul scandalagiului nu-i deloc „kosher", dimpotrivă, este 100% „treyf". Palestinienii visează un stat al lor cu capitala la Ierusalim, precum a stabilit O.N.U., cu cincizeci de ani în urmă, însă, istoriceşte vorbind şi religios, Israelul este implacabil legat de Ierusalim. Cei doi bat cîmpii! Un măscărici face jocul pentru a se menţine în graţiile Washingtonului, altul, în graţiile celor de la Bruxelles, fiind prieten de vorbărie şi limbă cu Merkel. Bolovanul este şlefuit de „Matrioşkile" U.E. De acolo primeşte directive de boicotare a referendumului pentru Familia Tradiţională.

În cădere liberă pe plan intern şi extern, Bolovanului i s-a cam închis în nas robinetul încrederii populare. Bătaia lui Trump pe umăr n-a folosit decît în avantajul americanilor, care şi-au mărit efectivele şi arsenalul de luptă pe teritoriul Ţării. În plus, gura tîrgului de "elită" susţine că Bolovanul nu va mai putea ieşi basma curată din coşmarul Luluţa-D.N.A. şi se îndreaptă cu valize, căţel şi purcel spre a slugări U.E. Lucrurile-s mult mai simpliste decît vor să pară Mustăciaoră şi Bolovanul! Războiul între palate nu există decît în locul unde ar trebui să fie creierul Bolovanului, aflat, ca de obicei, în afara chestiunii, fiind nul ca preşedinte. Ambii bat cuie în tălpile României, fiecare pe limba lui urmînd să piară! Ne vom obişnui şi noi, treptat, cu teroriştii, cu atacurile şi răpirile, căci asta însemnează ca cei doi să umble unde nu le fierbe oala.

Revenind la Luluţa, sărindu-l pe Gauleiterul Hans Klemm, cred că ea este preşedintele României. Voi ce spuneţi? Cam de multişor pluteşte în aer demisia/demiterea zeiţei maculate a dreptăţii, incompatibilă total cu o persoană numită să apere legea. Profesional, a devenit o nulitate şi cum spune aproape toată presa, o impostoare-model faţă de Constituţia României. Numai un punct din cele douăzeci enumerate de ministrul justiţiei o poate desfiinţa: încălcarea repetată a Constituţiei! Constatată nu doar de Tudorel Toader, ci şi de Curtea Constituţională! Demascată de un ministru profesionist, totuşi n-a reuşit nimeni, de atîta timp, să-i pună brăţări la încheieturi! Luluţa nu va pleca cu nicio tinichea de coadă, deşi a plagiat şi s-a dovedit plagiatul, deşi a minţit şi s-a dovedit, deşi s-a întîlnit cu infractorii şi s-a văzut, deşi a dat ordine să fie prinşi peştii şi s-a dovedit. E salvată de ambasada americană, de alte foruri străine ţării noastre, care o dirijează prin sfori, e apărată şi susţinută de urmaşii Securităţii, de alte forţe sau ambasade şi de Bolovanul de la Cotroceni, asul ei din mînecă care, pînă la urmă, se va rostogoli zgomotos din dealul Cotrocenilor. Luluţa, Bolovanul, cercurile mafiote din Justiţie şi servicii sînt cancerul care roade România şi o ţine în moarte clinică.

As în falsificarea actelor, în protejarea mafiei din D.N.A., în încălcarea repetată a Constituţiei, încă din 2017, cînd a ieşit în stradă alături de soroşişti, cioloşişti, Bolovanul trebuia dat de-a rostogolul, adică suspendat! Luluţa şi bolovanul: doi complici cu preocupări necurate în formă continuată, doi complici uniţi prin jocuri interlope, care se şantajează reciproc, în funcţie de context: „Dacă semnezi demiterea, eu, Luluţa îţi scot scheleţii din dulap!". Aşa că, Luluţa va simţi plăceri de masochist, continuîndu-şi scamatoriile cu probe false şi scandalurile cu circarii de la curtea D.N.A. Chiar dacă visează să-i crească aripi şi să zboare spre Curtea Europeană, Bolovanul va sfîrşi rău de tot, pasibil chiar să fie acuzat, pe lîngă capetele de acuzare ţinute la secret, şi de complicitate cu un grup infracţional organizat, creat în jurul impostoarei şi a căţeluşului august. E posibil să tînjească, începînd cu 2020, chiar şi la meditaţiile prin care şi-a cumpărat casele, pentru că va veni vremea cînd şi americanii şi guşaţii de la Bruxelles îl vor scăpa din braţe.

De zeci de ori a demonstrat Bolovanul că este incapabil să poarte pălăria preşedinţiei şi tot de atîtea ori, că nu reprezintă interesele românilor. În vreme de pace, cînd nu avem duşmani de război, a permis cheltuirea a 2% din P.I.B. pentru înarmare, în condiţiile în care nici ţările bogate nu au alocat un procent aşa de mare. La o reuniune a U.E. a declarat cu ton de superioritate, în numele meu, al tău, române, că este pentru mărirea contribuţiei la fondurile U.E.

Oricît de cinică ar fi ea, chiar dacă este ţinută în funcţie, Luluţa nu mai are credibilitate. Cum pot Luluţa şi Bolovanul să afirme că ei luptă pentru apărarea statului de drept, pentru apărarea legii şi împotriva corupţiei, cînd chiar ei doi au încălcat, repetat, Constituţia? În statul paralel, Bolovanul şi Luluţa au roluri de Oscar: marionete interne şi externe, complici şi protectori ai mafiei. Penalitatea Bolovanului este şantajată de impostoare, el fiind constrîns să-i păzească Luluţei fundul generos sub care-i stau dosarele! Să ne amintim formulele magice cu care Bolovanul îi adoarme pe naivi: „România lucrului bine făcut, sunt preocupat, urmăresc cu interes, voi studia cu atenţie şi penalii"... cam acesta e trusoul său intelectual. Bolovanul este aşezat pieziş în calea independenţei şi progresului României de comenzile de la Bruxelles, Washigton şi de poliţia politică practicată de pacienta D.N.A. Bolovanul este un preşedinte la fel de slab precum „Ţapul" şi va rămîne în istorie ca preşedintele care şi-a aruncat paltonul pe maşină, şi-a plimbat consoarta ca pe o valiză în numeroasele excursii pe meridiane, a făcut naveta privată Bucureşti-Sibiu şi retur pe banii statului, s-a plimbat cu bicicleta ca să-i treacă plictiseala, a făcut a uriaşă avere din meditaţii şi a avut cele mai penibile şi eronate discursuri publice!


http://www.art-emis.ro/editoriale/4792.html









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu