miercuri, 25 aprilie 2018

Legământul lui Dumnezeu cu oamenii este CURCUBEUL
Atenţie la culoarea neagră...


Legământul  lui  Dumnezeu  cu  oamenii  este  CURCUBEUL 


În  curcubeu, ca  şi  în  aura  omului,  nu  există  culoarea  neagră.


În natură această culoare neagră există în cantitate foarte mică, la fel în viaţa plantelor şi animalelor.
 Noi oamenii, din păcate şi din neştiinţă,  folosim foarte mult în viaţa noastră această culoare care ne încurcă total.
Creierul omului foloseşte şi se hrăneşte numai cu raza de lumină albă - că de aceea este omul treaz  ziua  când  dispune  din  plin  de  această  rază  de  lumină  albă  şi  doarme  noaptea,  când nu  dispune  de  lumina  solară.
Creierul mai  foloseşte şi se hrăneşte cu lumini colorate care sunt fracţiuni din raza albă - ROGVAIV -ul despre care s-a învăţat la şcoală, care este de fapt curcubeul. 
 Nu numai creierul nostru, dar toată aura noastră, tot corpul nostru fizic este influenţat de energiile şi culorile care ne inconjoară în viaţa de zi cu zi, deoarece noi avem cei 7 centri energetici principali prin care ne alimentăm cu energii, şi care sunt în ordine, de jos în sus, exact în ordinea şi nuanţele curcubeului. Deci, orice obiect de folosinţă, material scris sau vizual, sau spaţiu în care trăim, dacă este realizat în aceste culori ale curcubeului, ne este extrem de benefic, uşor de asimilat şi este pe o vibraţie înaltă.
 CULOAREA  NEAGRA  folosită de oamenii obişnuiţi sau, şi mai grav, de copii, îi devitalizează foarte repede, dacă apare în îmbrăcăminte, mobilier, telefon mobil, calculator, televizor, maşină, etc. deoarece această culoare apare de fapt datorită lipsei de reflexie a luminii

Obiectele de îmbrăcăminte de exemplu, care sunt negre sau cu mult negru, obosesc omul foarte repede, deoarece îi ecranează centrii energetici ai aurei, chakrele nu mai primesc suficientă energie şi corpul vital are de suferit, deci şi întreg trupul fizic. 
 Exemple practice:
Înainte vreme la şcoală cărţile copiilor  erau scrise-tipărite cu albastru, iar copiii scriau cu cerneală albastră şi aceasta determina o invăţare mult mai uşoară, copiii nu oboseau la învăţat aşa tare şi nu mai erau epuizaţi. Astăzi, toate manualele şcolarilor sunt tipărite cu negru şi copiii scriu cu ce apucă... 
Pe vremurile de demult, uniformele şcolare erau albastre şi era bine. 

Corpul vital al omului (primul strat al aurei) este de culoare albastru deschis, deci are loc un aport benefic de energie dacă porţi nuanţe de albastru. 
Pe de altă parte, albastru mai închis este culoarea înţelepciunii, care favorizează asimilarea şi înţelegerea materiilor mai grele, ceea ce de fapt se urmăreşte la şcoală.
În concluzie, uniformele albastre în şcoli erau benefice.
În prezent, copiii şi profesorii merg la şcoală îmbrăcaţi cu mult negru şi rezultatul s-a văzut şi la bacalaureatul de anul acesta...
 Un exemplu dramatic este al unui om care este bolnav de inimă şi se îmbracă în negru, pe deasupra mai are multe supărări cu cei din jur, nu iartă si nici nu se roagă. 

Un astfel de om este lipsit de tot ceea ce l-ar putea ajuta, să-şi încarce corpul cu energiile vitale necesare şi astfel bolile i se agravează, deoarece nimeni, nici medicul, nici preotul, nici aparţinătorii nu ţin cont de modul cum lucrează energiile trupului fizic. 
Un astfel de om ar trebui să se îmbrace numai în nuanţe de verde şi nuanţe de roz - culorile centrului inimii, plus să-şi schimbe atitudinea faţă de iubirea care ar trebui să-i izvorască mereu din inimă şi atunci s-ar vindeca foarte repede.
 Centrul din crestetul capului, denumit   SAHASRARA,  are culoarea albă.
Majoritatea  oamenilor, şi din nefericire mulţi copii, poartă când vremea este rece o căciulă neagră, sau pălărie, sau şapcă etc. În toate aceste cazuri este ecranată şi insuficient hrănită cu energii cea mai mare  chakră,  cel mai important centru energetic al corpului. Urmarea este oboseala psihică, dureri de cap, lipsa de concentrare, etc.
Acelaşi efect îl are vopsirea părului în culoarea neagră sau folosirea   accesoriilor de păr negre. 
Această chakră trebuie lăsată liberă, iar în caz de foţă majoră (vreme) să fie acoperită cu alb sau nuanţe de alb - căciulă, batic, şapcă. De exemplu, albanezii poartă pe cap numai căciuli albe, ceea ce este extrem de benefic şi gândirea lor este uşoară şi corectă, deoarece se hrănesc corect cu energii în creştetul capului. 
 Tălpile picioarelor: Prin tălpi, în timpul mersului, corpul fizic evacuează, debarasează, în nod firesc şi natural rezidurile energetice ale corpului rezultate din metabolismul energiilor, pe tălpi existînd zone care corespund tuturor organelor interne. 

Dacă folosim pantofi negrii, sau ciorapi negrii, ecranăm tocmai centrii de evacuare, debarasarea naturală a acestor reziduri enegetice, ceea ce poate atrage dureri de picioare, umflături şi, ceea ce este mai grav, necurăţirea energetică a organelor interne ale corpului.
De aceea, mersul desculţ este extrem de benefic, mersul prin apă, reflexoterapia, etc. 

Şi tot de aceea este extrem de benefic a purta numai pantofi care să nu fie negrii, a purta pantofi sport mai ales albi şi mai ales şosete albe, albăstrii, crem, uşor gri, maronii etc. 
 Un om de afaceri îşi realizează un birou folosind mobilier negru, calculator negru, obiecte de birotică negre, televizor negru, canapele negre, scaun pe care stă negru, etc. 

Acel spaţiu nu mai este benefic pentru o gândire clară şi statul mai multe ore într-un astfel de spaţiu îl stoarce de energie. Rezultatul este o îmbolnăvire la orizont, iar afacerile în mod sigur nu vor mai merge strălucit, deoarec totul se află pe rezonanţa negru.
 Culoarea neagră poate fi folosită, dar nu în spaţiul ambiental, ci numai în îmbrăcăminte, de către acele persoane care îşi propun să se depărteze de ,,cele lumeşti" adică să-şi estompeze pornirile trupeşti şi această energie conservată să o sublimeze în energii spirituale. 

Este cazul cu haina preoţească şi monahală, care  este neagră, căci ei aceasta urmăresc, să-şi tempereze, să-şi înfrâneze sexualitatea şi să-şi întărească spiritul. 
Dar în cazul lor, ceea ce ei nu primesc suficient ca fluxuri de energii prin primii patru centrii energetici ai corpului, ei preiau pe alte căi, stând mult timp din zi în Biserici, pe spaţiile curate ale mănăstirilor, în apropierea icoanelor, în orele lor de rugăciune etc. În plus ei mai preiau energii superioare prin legăturile cereşti suplimentare pe care ei  le primesc, la tunderea în  monahism sau la hirotonisire, legături cereşti pe care oamenii obişnuiţi nu le au.
Deci negru potrivit la monahi, nu este potrivit la mireni, decât dacă trăiesc în lume, dar ca niste calugari .    
În tot ceea ce oamenii închină lui Dumnezeu (vezi turnul Babel) sau folosesc pentru ei, nu trebuie să folosească materiale negre de nici un fel, nici acasă,  nici la serviciu, nici la şcoală sau în altă parte, ci numai şi numai culori şi nuanţe din CURCUBEU.
 Trebuie respectat acest legământ pe care Dumnezeu l-a făcut cu oamenii, atât din motive de credinţă, dar şi din motive văzute şi  nevăzute care ne influenţează viaţa de zi cu zi.


 Sursa: Prof. Valentina Lupu
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu