marți, 27 iunie 2023

Adrian Munteanu - Am trimis mesajul tuturor celor din conducerea USR

 



Am trimis mesajul tuturor celor din conducerea USR

 

 

Mesaj trimis pe rând, la fiecare

 

     Bună ziua, domnule .......,

ar trebui să nu comentez, dar tatăl meu m-a învățat că e politicos să răspunzi fiecărui om care îți trimite o scrisoare. Această atitudine învechită am preluat-o și eu.

Am scris pe rând la șase membrii din conducerea USR, inclusiv dumneavoastră, oferindu-vă străduințele mele de a veni cu maniere noi de prezentare în fața cititorilor/spectatori. După două luni de la expediere, dau de o frază în ultima revistă România Literară, la rubrica „răspundem cititorilor”:”propunerea de parteneriat ne onorează, dar momentan nu avem în vedere noi proiecte ale USR.”

 

Că  nu aveți apetit pentru nou e treaba dumneavoastră. Dar sunt un membru USR nu numai un cititor. Maniera de a nu răspunde (nici măcar cu un Nu) la un mesaj primit personal de la un membru al uniunii nu este una morală, democratică și nici legală.

 

     E de întrebat cine pierde în această situație.

 Adrian Munteanu își continuă activitatea oricum și nu are nevoie de ajutor. Ofeream gratuit aceste recitaluri prin care uniunea putea arăta că preocupările sale merg și pe linia diversificării și a înnoirii, că nu este ea însăși imobilă.

Dar fie voia domniilor voastre! Mergem înainte!

 

Mult succes!

 

 

Adrian Munteanu

https://www.amsonete.ro











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu