duminică, 18 iunie 2023

James Howard Kunstler - Următorul program important

 



Următorul program important

James Howard Kunstler, scriitor și comentator social S.U.A.

14 Iunie 2023

 

„Psihopații și narcisiștii nu sunt «bolnavi mintal», sunt doar oameni oribili a căror stare nu se îmbunătățește cu vârsta, ci se înrăutățește” (Aimee Terese, Twitter)

 

Acum, că a dispărut „farmecul” nebuniei transsexuale - ideea că suferința emoțională a unei persoane poate fi vindecată prin identificarea ca sex opus - așteptăm următorul truc din planul de joc „Woke Transhumanist” pentru a destabiliza proiectul uman pe pământ. Oameni de culoare, maro, indigeni, din Pacific, gay, lesbiene, de talie mare, cu dizabilități diferite, toate femeile (desigur), și-au luat rândul în ordinea grupurilor minoritare intersecționale oprimate și fiecare umblă. cu un trofeu de participare. Cine a mai rămas? Mortul!

 

Nevoile lor nu au primit suficientă atenție. Incluziunea nu a venit la ei... încă. Ele sunt ținute sistematic departe de toate activitățile și ceremoniile curente. Sunt separați în ghetouri de iarbă și granit. Sistemul juridic îi stigmatizează. Din punct de vedere numeric, luând în considerare întreaga istorie a omenirii, ei sunt de departe cei mai mari demografi. Cu toate acestea, ei sunt în mod obișnuit ignorați, trecuți cu vederea, lipsiți de respect. Dacă cineva merită să fie trezit din somnul opresiunii, ei sunt aceia. Nu disperați, este în curs de desfășurare o operațiune importantă. Credeți că este o întâmplare faptul că Hollywood-ul a produs o mulțime de filme cu „morți vii” - zombi - în ultimii ani? Următorul lucru nou va fi pentru cei mai mulți dintre noi să trecem la „morți vii”.

 

Evident, din ce în ce mai mulți americani au ajuns să se identifice drept morții ambulanți. [Și, judecând după comportamentul din țara noastră (S.U.A. – n.r.), creierul multor oameni a fost „mâncat”]. Chiar și afacerile și băncile noastre au o privire morbidă. Proiectul american din Ucraina a fost un ajutor extraordinar de susținere în pregătirea oamenilor pentru a muri, experimentul fiind aproape finalizat. Prin urmare, trebuie să căutăm un proiect global mult mai amplu pentru tranziția umanității către satisfacția de a fi mort. Un război cu China ar fi oportunitatea ideală în acest scop. Ne depășesc numeric cu patru la unu. Ei au dezvoltat rachete hipersonice care pot livra încărcături nucleare oriunde în țara noastră, cu potențialul de a face rapid tranziția a milioane de americani. Și când termină cu asta, pot trimite o armată aici să-i mute pe supraviețuitorii nenorocoși în câmpurile de soia și rândurile de porumb.

 

Poate în așteptarea unei schimbări ciudate, America a ales (așa se spune) un președinte aflat la mijlocul tranziției către moarte. „Joe Biden” este promovat pentru că:

- rămâne în mare parte ferit de vedere;

- underground, pentru că vorbește o limbă moartă care seamănă cu engleza vernaculară americană din alt secol;

- pentru că s-a zbătut în fel și chip, asemănător unui zombi, în drumul lui în afara scenei în apariții publice efemere semnificative;

- pentru că s-au luat sume mari de bani de la oficialii chinezi care sprijină programul de tranziție al Americii.

Președintele S.U.A. empatizează și se identifică cel mai bine - personal și comportamental -, cu cei morți, îi încurajează pe americani să moară, oferă stimulente în numerar spitalelor care accelerează moartea și pune la dispoziție produse farmaceutice - atât legale, cât și ilegale - pentru a induce tranziții eficiente către beatitudinea celor care nu sunt afectați.

 

De fapt, acum pare să existe o accelerare a tranziției, ritmul fiind stabilit de sportivii profesioniști în vârsta între douăzeci și treizeci de ani, care se prăbușesc la jumătatea jocului pe terenurile de fotbal, de actorii de film care suferă transformări spectaculoase  în timpul filmărilor, de prezentatorii de știri care se îndepărtează de microfon cu ochii întunecați ca umbrele ferestrelor în văzul mulțimilor și alte celebrități care îi surprind pe cei dragi pur și simplu „trezindu-se” dimineața morți. Acestea sunt avatarurile nervoase ale viitorului mare program.

 

Atât de secrete sunt trecerile lor de la vii la morți, încât despre proces se vorbește doar în șoaptă, ca în biserică sau în mormânt. Medicii care vin la fața locului sunt „hipnotizați” până la amuțire, fiind prea afectați pentru a mai putea vorbi despre ceea ce a provocat tranziția fatidică - cu siguranță, nimic din ceea ce s-a întâmplat în realitate.

 

Așa cum merge poporul, așa merge și națiunea. S.U.A. trece de la un sistem dinamic de libertate economică, efort și lege, la o distopie entropică de haos, corupție și inerție. Așa cum se potrivește unei țări a „morților care umblă”, nimic nu funcționează: apelurile telefonice dispar, banca nu îți va da niciun ban, sarcinile tale la locul de muncă au fost eliminate, magazinul tău de alimente s-a închis, nu există piese disponibile. pentru lucrurile tale stricate, zborurile tale sunt anulate, arhiva ta de pe rețeaua de socializare a fost ștearsă, părerea ta nu este dorită, votul tău este lipsit de sens, copiii tăi nu mai au nevoie de permisiunea ta pentru a face nimic și, insulta finală, un martini costă acum cincisprezece dolari.

 

Astăzi, moartea este peste tot în America, planând peste tot ceea ce facem. Nu te lupta - sărbătorește-o! Încurajează-i oriunde te duci, pe toți cu care te confrunți! Bun venit în timp ce scapi de toate supărările de a fi aici și te ridici pe platforma ta binecuvântată în Elysium gnostic perfect promis de teurgiștii din Wokery. Deveniți morții care doriți să fiți!

 

Nota redacției - „Centers for Disease Control and Prevention” (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) din S.U.A. a inițiat o campanie neconvențională care, sub pretextul unei «Apocalipse Zombi», oferă sfaturi americanilor referitoare la pregătirea pentru dezastre”: „Te afli pe stradă iar în jurul tău roiesc hoarde de zombi care, cu mişcări greoaie, clefăie cu braţele întinse în căutarea prăzii. Pentru a supravieţui, tot ce trebuie să faci este să urmezi un set de instrucţiuni clare stabilite de către autorităţi…”[1].

 

Aranjament grafic – I.M.

 

--------------------------------------

[1] https://www.cdc.gov/orr/zombie/index.htm și https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/guvernul-sua-le-spune-americanilor-sa-se-pregateasca-de-o-apocalipsa-zombi-1462735 - 2021








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu