duminică, 4 iunie 2023

James Howard Kunstler - Secrete murdare

 



Secrete murdare

James Howard Kunstler, scriitor și comentator social S.U.A.

04 Iunie 2023

 

Covid-19. Acesta este secretul murdar al timpului nostru: dispozitivul pe care elita trezită/progresistă l-a folosit pentru a scăpa în sfârșit de Donald Trump i-a împins peste o stâncă în stil Wile E. Coyote. Și acum, în timp ce cad liber de pe acea stâncă, presupusul antidot pentru Covid-19, vaccinarea, le explodează în față, din nou, tot în stilul lui Wile E. Coyote. Elita trebuie acum să se trezească în fiecare zi și să se întrebe dacă vaccinurile pe care s-au grăbit să le primească vor ajunge să-i omoare prematur. Acesta este ceea ce i-a înnebunit în cele din urmă. Și, desigur, nebunii vor face lucruri nebunești: cum ar fi să-și distrugă propria țară.

 

Am decis devreme să nu mă vaccinez dintr-un motiv simplu: pe măsură ce programul vaxx s-a actualizat la sfârșitul iernii și primăvara lui 2021, au apărut rapoarte conform cărora proteina a atacat căptușeala endotelială a vaselor de sânge și a condus la coagularea neobișnuită a sângelui. Ca cineva care a suferit o operație de bypass cu câțiva ani mai devreme, asta era tot ce aveam nevoie să aud. Acest lucru a fost înainte ca orice Complex Industrial de Cenzură să se formeze pentru a ataca „dezinformarea”. Vestea era încă proaspătă.

 

Tot atunci, domnul Trump era și el demis, destituit într-un scrutin neplăcut, manipulat cu „inovații” din buletinul de vot Covid-19 care au facilitat frauda. El a fost înlocuit de un fals director executiv prea impotent pentru a face chiar campanie, dar util ca front pentru gigantica birocrație de „securitate” care conducea de fapt acțiunea. Acest lucru ridică în mod firesc întrebarea: care este mai exact relația dintre elita politică și acest statut de securitate? Elita sunt idioții utili ai statului de securitate. Îl activează și îl protejează cu trăsăturile lor dezbinatoare. Secretul murdar al statului de securitate este că nu este vorba despre securitatea statului, adică a națiunii cunoscute sub numele de S.U.A. Este vorba despre securitatea oamenilor care conduc statul de securitate, șefii agențiilor și ofițerii lor din Comunitatea Intel și toate derivatele acesteia, Departamentul de Stat, Departamentul de Justiție și Departamentul de Apărare și complicii lor din Congres și justiția federală.

 

De ce are nevoie de protecție această structură de securitate? Din contabilizarea tuturor crimelor sale anterioare împotriva națiunii. Aceste crime s-au acumulat încet de-a lungul deceniilor de după Războiul Rece și apoi au înflorit în 2016 – la început încet, și apoi au explodat - când statul de securitate a fost zguduit de pierderea electorală a avatarului său, Hillary Clinton.

 

Doamna Clinton a avut multe crime de ascuns, cele mai multe dintre ele comise cu ajutorul statului de securitate, cum ar fi grefa „Uranium One”, transferul de la Skolkovo a tehnologiei informatice americane în Rusia și escapadele financiare ale Fundației Clinton după 2010, cutremurul din Haiti, pentru a numi doar câteva dintre cele mari. Persoana care a bătut-o pe doamna Clinton a afirmat în mod public și șocant asupra crimelor sale în timpul campaniei, ajungând până acolo încât a etichetat-o „Hillary cea strâmbă”. De aceea, farsa Coluziunii Rusiei a devenit piesa centrală a hărțuirii statului de securitate în timpul mandatului lui Trump.

 

Partidul Democrat a fost înrolat ca gardian pretorian pentru statul de securitate. Publicul a trebuit să fie condiționat să creadă orice cantitate de svonuri care erau opusul adevăratului. Ca nenumărate instituții din ultimele decenii, Partidul Democrat a ajuns să fie dominat de femei. Femeile, fiind gata să caute siguranța, au fost ușor manipulate de statul de securitate într-o isterie fixată pe Donald Trump, care a fost  transformat în reprezentant a tot ceea ce părea nesigur. Ei au pornit jocul în ziua învestirii domnului Trump cu marșul femeilor lor, care a prezentat mii de oameni purtând emblematicele „pălării de păsărică”. Mesaj: să nu crezi că poți să te descurci cu asta!

 

Isteria nu s-a lăsat de atunci, iar acum, când domnul Trump reapare dintre o mie de încercări de a-l lichida ca un ucigaș implacabil într-un film de groază, corpul idioților utili dă semne de epuizare nervoasă. Președintele Partidului Democrat, „Joe Biden” (sau claoca din spatele lui din culise), l-a bătut ca pe câine pe aproape orice chestiune de interes public vital în țară și în străinătate, iar acum acest președinte se dezvăluie drept șeful unui racket. operațiune specializată în luare de mită. Cu toate acestea, în mod ciudat, domnul Trump este cel care a fost introdus în roțile sistemului judiciar cu un set nesfârșit de acuzații despre Mickey Mouse. Există o posibilitate destul de corectă ca nimic din toate acestea să nu funcționeze.

 

Democrații trebuie să bănuiască acest lucru, iar dușmanul lor și-a declarat destul de clar intențiile de revenire la putere: concediați pe toți sediționiștii din statul de securitate, iertați toți oamenii de dreapta care au fost urmăriți pe nedrept și începeți niște procese drepte împotriva celor care chiar o merita. Astfel, Stânga se cufundă din ce în ce mai adânc în boala mintală - sărbătorind-o cu fiecare ocazie și chiar împingând-o în fața Americii, ca pe un Joker, sfidând: iată, avem o altă „drag queen”...

 

O mare parte a bolii mintale a stângii este incapacitatea de a-și observa chiar propria traiectorie autodistructivă. Există o cale de ieșire pentru ei, dar este destul de drastică. Asta ar fi apelarea la R.F.K. Jr. pentru conducere. Problema este că domnul Kennedy intenționează să-l învingă pe patronul democraților, să demoleze statul de securitate însuși, pe care îl acuză public pentru moartea tatălui și a unchiului său.

 

Bobby Kennedy se întâmplă să fie, de asemenea, inamic al agențiilor de sănătate publică din S.U.A. și, mai ales, un critic dur al vaccinurilor Covid-19 de care Stânga și-a agățat identitatea și nu pot recunoaște că au comis o greșeală tragică. Dar o concurență electorală între R.F.K. Jr. și Donald Trump ar fi exercițiul cel mai salutar pentru țara noastră. Amândoi vor să demonteze aparatul de supraveghere depășit și să reformeze drastic agențiile puterii executive. Adică, ambii intenționează să dezarmeze statul de securitate și Complexul Industrial de Cenzură căruia i-a dat naștere. Amândoi sunt împotriva stupidelor războaie Neo-con. Trump versus R.F.K. Jr. ar aduce oamenii acestei țări împreună și ar reorienta atenția națiunii asupra lucrurilor care contează. Ar fi, de asemenea, ultima intervenție de instabilitate politică gen Baby Boomers[1].

 

-------------------------------------------

[1] https://kunstler.com/clusterfuck-nation/dirty-secrets/ - 15 mai 2023








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu