duminică, 18 iunie 2023

Filip Panait - Icoana vorbitoare a antihristului

 



Icoana vorbitoare a antihristului

Dr. Filip Panait

18 Iunie 2023

 

Dacă tot avem Inteligența Artificială, de ce să nu fie folosită drăcește, că tot se pricep la astea?

 

După cum stau lucrurile acum, pricepem foarte bine că antihristul va sta comod pe jilțul său dictatorial (de la Forumul „Economic” Mondial de la Davos? – n.r.), pentru că supunerea întregii lumi se va face fără mare bataie de cap. Ai deschis telefonul, sau P.C.-ul, intri în sfera de acțiune a inteligenței artificiale! Cum totul va fi monitorizat, ți se va cere să te identifici prin amprentă și prin imaginea facială, față și profil. După faza inițială, când aceste lucruri vor fi justificate de necesitatea asigurării securității personale și a datelor transmise către terți, se va ajunge la punctul de la care nu mai poți face nimic fără a primi un cod de acces la bancă sau la utilități. Dacă nu ai telefon, sau P.C., vei fi înregistrat la primul ghișeu unde vei plăti facturile sau impozitele.

 

În etapa a doua, când lucrurile vor scăpa de sub control, sistemul va deveni exclusivist. Nu ești cu ei, nu intri în sistem și dispar drepturile la sănătate, la învățământ sau la cumpărături. Cum Satana a cerut închinare de la însuși Isus Hristos, nu va ezita să facă acest lucru și de la muritorii de rând. Când Antihristul va primi autoritatea să conducă pământul discreționar, el va cere închinare de la toți oamenii, ca să fie sigur că nu rămâne nimeni de partea lui Iisus Hristos, când va veni să-și revendice împărăția întregului Pământ.

 

Antihristul va lucra prin icoana sa, prin imaginea sa transpusă pe orice dispozitiv electronic smart, cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

 

Vrei să vinzi, sau să cumperi, trebuie să te închini efectiv în fața icoanei vorbitoare, care nu doar că te vede și te aude, dar îți și vorbește și te învață ce să faci, care sunt pașii de urmat pentru a beneficia de confortul promis tuturor închinătorilor fiarei.

 

Apocalipsa 13:14-17

 

- „Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia.

 

- I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească și să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.

- Și a făcut ca toţi: mici și mari, bogaţi și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte

- și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei”.

În realitate, criza economică va fi atât de mare, încât vor raționaliza totul, de la mâncare, la bunuri de strictă necesitate, și vor da vina pe cei care nu se supun sistemului, pentru toate nenorocirile din lume. Va fi interzis numele lui Iisus Hristos și numele lui Dumnezeu pe întreg pământul, sub amenințarea cu moartea[1].

 

Singurul nume care va fi considerat salvatorul planetei va fi numele antihristului. Cu toate acestea, cine va rezista și va rosti numele Domnului Iisus Hristos va fi cu adevărat mântuit, și va primi viață veșnică în dar[2].

 

Nu va conta ce religie ai sau ce zi de odihnă serbezi, ci va conta doar închinarea în fața icoanei antihristului, care te va vedea și te va auzi!

 

Important de știut este că perioada de maximă putere a antihristului nu va depăși 45 de zile calendaristice, ceea ce este esențial, pentru că orice om care se teme de Dumnezeu poate sta fără să cumpere sau să vândă cel puțin 60 de zile, datorită micilor rezerve din cămara proprie, mai ales acum, după pandemie, când toți am învățat că este bine să ai o mică rezervă în casă.

 

Cum lumea noastră a scăpat de sub control, iar Inteligența Artificială este deja la lucru, ne așteptăm ca lucrurile să se miște foarte rapid.

 

În final, când vor observa că mulți nu vor accepta închinarea, se va decreta că oricine nu se închină va fi condamnat la moarte. Dar, când toți nelegiuiții lumii se vor crede stăpâni pe tot pământul, ce să vezi, crapă sistemul, pentru că explodează soarele, și va face ca toți sateliții de comunicații, care au fost centrul acestui sistem, vor fi scoși din funcțiune, iar toată împărăția antihristului va fi în întuneric beznă, pentru că monitoarele lor se vor stinge brusc.

 

Până atunci, dacă deschideți și instalați programe de Inteligența Artificială, trebuie să știți că vă colectează date, iar mai târziu, le poate face publice, când nu vă așteptați, pentru că nu există răspundere juridică pentru daunele provocate.

 

Rămâneți aproape, ca să știți în ce lume trăiți![3]

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------------------------

[1] https://m.facebook.com/groups/CENTRUL.DE.STUDII.APOCALIPTICE/permalink/1399392667159612/

[2] https://m.facebook.com/groups/CENTRUL.DE.STUDII.APOCALIPTICE/permalink/1403542460077966/

[3] Sursa - https://www.facebook.com/groups/400031700429052/user/100007065671155 - 11 iunie 2023.








Un comentariu: