miercuri, 28 iunie 2023

Ion Măldărescu - Români, învățați de la lupi!

 



Români, învățați de la lupi!

Ion Măldărescu

28 Iunie 2023

 

„Când copilul tău va câștiga primii bani pentru înghețată, procedează în felul următor:

 

Înainte de a linge înghețata, ia-o din mâna lui și mușcă 20% din ea. În timp ce copilul va mormăi, exprimându-și uimirea, mai mușcă 30%, apoi dă-i restul de înghețată și explică-i că așa face statul cu toți banii pe care îi câștigă fiecare cetățean de rând. Că astfel se va întâmpla și cu fiecare înghețată pe care și-o va cumpăra. Și că mărimea mușcăturii poate fi redusă, dacă cel care mușcă va fi apucat de mână și i se va cere să explice de ce mușcă exact atât.

 

Dacă fiecare parinte va proceda la fel, există speranța ca în țară să apară o generație de oameni care să înțeleagă, că statul nu are banii săi, că banii aparțin, exclusiv, contribuabililor. Și că acești contribuabili nu numai că pot, dar și sunt datori să monitorizeze modul de gestionare a banilor publici de către guvernul respectiv” (Margaret Thatcher).

 

Legea lupilor

 

Înțeleapta lege pentru supraviețuire a haitei lupilor de la care românii au de învățat:

 

- primii trei sunt cei răniţi sau bătrâni (merg în faţă pentru a nu rămâne în urmă);

- următorii cinci sunt cei mai puternici (au rolul de a proteja haita în cazul unui atac);

- cei din mijloc sunt puii şi femelele (sunt protejaţi din ambele părţi);

- următorii cinci sunt cei mai inteligenţi (protejează haita în cazul atacurilor din spate);

- ultimul lup este liderul. El are grijă ca nimeni să nu rămână în urmă. El ţine haita unită şi el dictează direcţia de mers. El este întotdeauna pregătit să alerge în orice direcţie pentru a proteja haita şi are rol de apărător al acesteia. Pentru că a fi cu adevărat conducător înseamnă să ai grijă de toţi, nu să apari și să mergi mereu în faţă, pe bicicletă sau pe pârtiile de schi pe banii românilor!

Vă regăsiți undeva, doamnelor și domnilor guvernanți și parlamentari ?

 

Vă regăsiți pe undeva domnule Iohannis ?

 

Te regăsești undeva, popor român ? Trezește-te până nu-i prea târziu și pune-i pe cei cățărați la butoanele puterii după puciul globalist-decembrist din 1989 să dea seama pentru faptele lor ! Ei sunt slujitorii poporului, nu poporul e sluga lor !

 

Din păcate, nația română nu se poate compara cu lupii, cu acei lupi cinstiți de dacii liberi al căror steag prezenta balaurul cu trup de șarpe și cap de lup. Cea mai realistă și actuală descriere a populației României a făcut-o Generalul Văduva: „O turmă de oi condusă spre prăpastie de ciobani tâmpiți!”.

 

Știți ce v-au pregătit davosienii globaliști pentru viitor? Citiți și veți înțelege mai bine ce înseamnă „Marea Resetare” a Arhitecturii Răului:

 

„Vă vom scurta speranța de viață și vă vom slăbi rațiunea, pretinzând că facem invers. Ne vom folosi cunoștințele științifice și tehnologice în moduri atât de subtile încât nu veți bănui ce vi se întâmplă. Vom folosi metale rare, acceleratori de îmbătrânire și sedative în apă și mâncare, la fel și în aer. Vor fi înconjurați din toate părțile de otrăvuri.

 

Vă vom hrăni cu și mai multe otrăvuri, pe care le veți absorbi prin piele și gură, își vă va distruge sistemul reproductiv și gândirea. Copiii voștri se vor naște morți, iar noi vom ascunde această informație. Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce vă înconjoară, în ceea ce beți, mâncați, respirați...

 

Vă vom învăța că otrăvurile sunt bune, vom folosi pentru asta imagini și melodii atrăgătoare. Cei pe care îi admirați ne vor fi de ajutor, îi vom folosi pentru a ne răspândi otrăvurile. Vor vedea produsele noastre fiind folosite într-un film și astfel se vor obișnui cu ele și niciodată nu le vor cunoaște adevăratul efect. Când vor da naștere, le vom injecta otrăvuri în sângele pruncilor și îi vom convinge că este spre binele lor. Vom începe de timpuriu, încă de când mințile lor sunt tinere, îi vom ataca prin intermediul a ceea ce iubesc cel mai mult copiii, dulciurile.

 

Mințile voastre ne vor aparține și veți face așa cum spunem noi. Dacă refuzați, vom găsi metode de a implementa tehnologii pentru a vă modifica raționamentele. Vom folosi teama ca fiind arma noastră. Vă vom lăsa să aveți propriile guverne, dar îi vom infiltra pe ai noștri pe primele locuri. Vom deține ambele tabere. Întotdeauna ne vom ține obiectivele secret, dar le vom atinge pe toate. Ei înșiși vor face asta pentru noi, iar noi vom prospera în urma eforturilor lor. Familiile noastre (ale globaliștilor – n.n.) nu se vor amesteca niciodată cu ale voastre. Sângele nostru trebuie să rămână mereu pur, deoarece așa și este”.

 

Români, învățați de la lupi, apărați-vă „Țara și nevoile și Neamul” altfel vom pieri.

 

Aranjament grafic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu