duminică, 11 iunie 2023

Maria Diana Popescu - Profețiile unui „Consiliu Național de Inteligență”

 



Profețiile unui „Consiliu Național de Inteligență”

Maria Diana Popescu

11 Iunie 2023

 

Ce se va alege de învățămîntul românesc e ușor de ghicit! Pompoasele reforme din cei peste treizeci de ani de democrație au reuşit alinierea la superficialitatea şi aiureala modelului de învățămînt occidental. Exceptînd inspiratele camere ale lui Funeriu, desfiinţarea uniformei, inventarea manualelor alternative, apariţia şi înmulţirea fabricilor de diplome de vînzare, pleiadele de miniștri postdecembriști de toate coloraturile au dirijat paşii siguri ai învățămîntului românesc spre hău. Nici cu profesorii tineri nu e de glumit! La probele scrise ale examenelor naţionale de acordare a definitivatului în învățămînt, potrivit unui bilanţ dat publicităţii, zeci de profesori (dintre cei care au copiat în şcoală şi au experienţa copiatului) prinşi cu mîţa în sac, copiind, au fost scoşi din examen. Alte sute s-au retras, speriaţi de camerele de luat vederi. Nu trebuie să ignorom CV-urile celor de la Educaţie, care „înnoată” cu doi „n” în greşeli şi falsuri. Dar, fac greve, vor salarii mărite și vacanțe cît mai dese! Sigur, mai sînt încă în România profesori, medici și magistrați care vor să-și împlinescă menirea, dar avalanșa legiuirii demolatoare și clanurile ministeriale le anihilează toată buna credință și intenție.

 

Bietul sistem de învăţămînt, altădată solid şi demn, a ajuns de toată „magna”-manga! Dacă Spiru Haret ar trăi și ar vedea ce s-a ales de învățămîntul românesc, performant cîndva, ale cărui baze le-a creat și consolidat, s-ar închina și ar pleca în Noua Guinee… Cu tot felul de programe aberante, străine nouă, nu-i de mirare că, mai multe instituţii de învăţămînt din capitală și din țară au desfăşurat acţiuni „de familiarizare a tinerilor cu istoria minorităţilor sexuale”, la iniţiativa unui ONG pervers. La acest moment avem nevoie urgentă de repere şi de eroi. Nu de caricaturi în colanţi şi pe tocuri. Dacă la nivel mondial se consideră că aceasta ar fi cheia succesului, propun ca toţi guvernanţii să poarte tocuri şi pantaloni strîmţi.

 

România cu „bulină roșie” trebuie urgent renovată, pînă nu o dărîmă de tot vreun cutremur bruxellez sau american, însă preşedintele şi guvernanţii sînt mai năuci ca niciodată. Cel mai nociv șef de stat din istorie, de o reală incompetenţă şi impotenţă reformistă, fără programe pentru ţară, fără dialog, fără proiecte, de două mandate „avansează” marsh arriere din groapă-n groapă! Iată unde a adus România acest Caesar-Kleid-Karikatur, dornic de distrugerea României! În ambalajul cranian al acestui individ, Justiția, Învăţămîntul, Sănătatea şi nivelul de trai sînt noțiuni SF și trebuie „re-educate”. Ministerul Învăţămîntului a avut în frunte tot soiul de agramaţi, actualul, Ligia Deca, formatată în șantiere navale, miniștri care au transformat anul școlar în mai multă vacanţă decît ore de carte. Aceşti miniștri bolnavi ar trebui eliminaţi definitiv din sistemul naţional de învăţămînt, judectaţi şi pedepsiţi prin interzicerea dreptului de a mai profesa. În ce regim din istoria „şcoalelor româneşti” s-a mai auzit de sex în școli, propagandă LGBT, bătăi, striptis (sic!), depravare în școli și greve ale profesorilor? În sistemul de învăţămînt actual tot mai mulți elevi, dar şi unii dascăli-rebut au bătut record după record, nu la învăţătură, ci la fapte cu răspundere penală.

 

Unde am ajuns, ca popor, după treizeci și ceva de ani de capitalism deviant? Specialiştii globalismului sînt lăsați să administreze periodic vaccinuri otrăvitoare, nu doar sănătății corporale, ci și educaţiei, credinţei noastre creştine şi fiinţei naţionale. Se mai ocupă cineva de securitatea României? Dacă da, înseamnă că în curînd cetăţenii se vor rarefia pînă la dispariție. Cît timp vom continua să lăsăm visteria, sănătatea, educaţia şi libertatea în brațele paralele ale statului corupt și ale slugilor „Marii Resetări”, nu vom fi decît nişte sclavi controlaţi şi manipulaţi. Plătim impozite şi taxe uriaşe pe lipsa de atitudine şi iată, după atîţia tătuci democraţi şi tot atîtea progrese în cădere liberă, am rămas în urmă cu o jumătate de veac faţă de suratele europene.

 

Aşadar, capitalismul, înţesat de paraziţi corupți şi materialiști, preocupați doar de cîştiguri uriaşe, a îmbrobodit lumea cu „programe” ce n-au de-a face cu sănătatea, pacea şi liniştea socială, ci cu exploatarea omului de către om, cu lărgirea sărăciei şi corupţiei, cu sclavizarea generalizată și controlul total, cu lărgirea zonelor de influenţă ale marilor puteri, care dispun acum de toate pîrghiile capitalismului. Cînd capitalismul îşi va da duhul (nu mai e mult), analiştii vor spune că omenirea a făcut concesii unui program al iluziei pe care trebuie să-l depăşească. Orice ar fi capitalismul acum nu mai are nimic bun la care să te uiţi cu gura căscată. Ci să te înfurii pe el ca pe un criminal în serie, care a ucis şefi de state, a ucis progresul, siguranţa şi independenţa popoarelor, iar acum picioarele i-au devenit nesigure, trupul îi tremură ca piftia, devenind el, însuși convulsiv. În treacăt, fie spus, nu e deloc uşor să trăieşti într-o astfel de lume, în care istoria şi-a pierdut cursul, hăituit cu drone și bombe de către polițaiul mondial - o paparudă ramolită și împiedicată.

 

Că tot a venit vorba de S.U.A., au ei, acolo, în bătătura lor, în Deep State, un Consiliu Naţional de Inteligenţă Criminală, care formulează scenarii sumbre pentru viitorul omenirii și le vinde ca fiind „Bule papale”. Și zice acest consiliu: În următorii treizeci de ani „lumea va fi devastată de boli, foamete, furtuni geomagnetice, pandemii, atacuri cibernetice şi biologice devastatoare, iar resursele de hrană şi apă vor dispărea în anumite părţi ale globului.” Ingenios și diabolic acest Consiliu de inventat ştiri! Americanilor din Casa Albă li s-au inoculat tot felul de idioțenii primejdioase vieții, iar acum cred, chiar și cu bietul bolnav Biden pe fotoliu, că doar S.U.A. va rămîne o „Arcă a lui Noe” pentru omenire. Nimic mai fals! SUA este doar o mașină de ucis prin războaie. Iar „profețiile” acestui consiliu sînt chiar programele criminale la care lucrează cu sîrg globaliștii pentru reducerea populației planetei. Nu peste mult timp, pentru pînza de apă freatică a Terrei, pentru lumina naturală și pentru aer se vor purta războaie devastatoare.

 

Revenind la noi, acasă, cred că a sosit vremea să nu ne mai lăsăm divizați și stăpîniți de străini. A venit vremea să fim uniți și să alungăm corbii de pradă de pe meleagurile „de la Nistru pân' la Tisa!”.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu