luni, 12 iunie 2023

Viorel Maier - Salvam ALBINELE

 



Salvam ALBINELE

 

Milioane de albine din întreaga Europă mor, dar peste câteva săptămâni UE ar putea să supună votului un proiect de lege care să le protejeze habitatul și să redea viață apelor și zonelor devastate. Politicienii conservatori se aliază cu industria pesticidelor pentru a încerca să oprească această propunere legislativă, așa că vocile noastre trebuie să se audă mai tare! Hai să le arătăm legiuitorilor că oamenii vor să le dea albinelor și naturii o șansă să-și revină. Semnează acum și distribuie mesajul tuturor!!!

 

https://secure.avaaz.org/campaign/ro/nature_restoration_law_loc/?cbDUBhb

 

Milioane de albine din întreaga Europă mor, și zonele pe care le acoperă le sunt devastate. Dar peste câteva săptămâni, UE ar putea să supună votului un proiect de lege care să le protejeze habitatul și să le dea albinelor și naturii o șansă să-și revină.

 

Politicienii conservatori se aliază cu industria pesticidelor și cu alte interese puternice pentru a împiedica adoptarea unei legi importante. Din conversațiile cu parlamentarii, aflăm că am putea pierde lupta, aflăm că am putea pierde lupta

 

Hai să le arătăm cât de tare se înșală! Pentru toți cei cărora le pasă de albine, acum e momentul s-o arătați!

UE: Adoptați o lege puternică pentru a salva albinele și casele lor!

Albinele și alte polenizatoare sunt în pericol din cauza chimicalelor toxice, a distrugerii habitatelor, secetelor, crizei climatice, poluării și a altor factori.

 

Și nu e vorba numai despre albine: peste 81% din natura Europei este în stare proastă. Pădurile, râurile și pajiștile noastre... toate au de suferit. De aceea, acest proiect de lege ambițios, al cărui scop este să vindece terenurile și apele degradate și să le redea viața, e esențial!

 

Membrii Parlamentului European votează proiectul de lege peste câteva săptămâni, iar Germania și Spania sunt două dintre guvernele cheie care ne pot ajuta să câștigăm. Membrii Parlamentului European votează proiectul de lege peste câteva săptămâni, iar Germania și Spania sunt două dintre guvernele cheie care ne pot ajuta să câștigăm! Semnează acum:

UE: Adoptați o lege puternică pentru a salva albinele și casele lor!

Comunitatea Avaaz a luat apărarea albinelor de nenumărate ori. Apelul nostru pentru salvarea albinelor, care a reunit 5 milioane de oameni, a fost unul dintre cele mai mari din istoria noastră. Pentru păsările din păduri, fluturii de pe pajiști, albinele urbane și milioanele de oameni a căror casă e în Europa, hai să dăm tot ce putem și să determinăm UE să ia măsuri decisive pentru o lume naturală care să prospere conectată cu noi, nu separată.

--

Ajută-mă, Doamne, să fac voia Ta !

Love ISRAEL, is real.

Jesus: "Je suis d'Israel"

"ISRAELUL nu este problema lumii, ESTE SOLUTIA"

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine." Voltaire

"Agree to disagree", "Sunt de acord că putem să nu fim de acord"

"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume." (atribuit lui Mahatma Gandhi)

"Fă Rai din ce ai"

"Nu ceea ce aduni, ci ceea ce răspândeşti spune ce fel de viaţă ai trăit."

”Niciodată în viaţă n-am învăţat ceva de la o persoană care a fost de acord cu mine.” Dudley Field Malone, avocat american

Poți ieși din România, dar nu poți scoate România din tine !

Don't kill yours SKILL !

 

Viorel Maier











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu