duminică, 4 iunie 2023

Maria Diana Popescu - Extratereştrii vin pe Terra

 



Extratereştrii vin pe Terra

Maria Diana Popescu

04 Iunie 2023

 

Nu scăpăm de apocalipse niciun minut. Oriunde îţi muţi privirea în ziarele pe fir sau de hîrtie, dai de tot felul de profeţii înfiorătoare despre viitor, tot felul de profeţi mincinoşi încearcă să ne fure din credinţă şi conştiinţă. Indulgent cu rasa umană, cercetătorul Bill McKidden de la Universitatea California mută apocalipsa un pic mai la vale. Potrivit socotelilor sale, 2028 va fi anul schimbărilor dramatice de climă, care va stinge lumina Terrei. Astro-fizicienii flutură periodic pe monitoare „planete-vagaboade”, hoinărind prin Univers, fireşte, avînd ca ţintă Terra. Alte obiecte misterioase au fost filmate pe cerul SUA, potrivit unor declaraţii ale martorilor.  O.Z.N.-uri imaginare, farse americane, păsări, gîndaci mini-roboţi sau ţînţari-drone în rodaj? Chiar dacă ar fi vorba despre aceste ciudăţenii care în fapt există şi sînt folosite de NASA, CIA şi alte „instituţii militare americane de binefacere”, preferată va fi întotdeauna ipoteza extratereştrilor care vin să ne ocupe Terra! A spus-o şi Papa.

 

N.A.S.A declară că un robot de pe Marte a filmat patru obiecte inexplicabile, filmarea „reprezentînd un moment istoric” pentru omenire. Ştiam eu că nu sîntem singuri în Univers! Roboţelul face o descoperire epocală: cele patru obiecte plutitoare reperate sînt pachetele goale de ţigări, în imponderabilitate, ale extratereştrilor. Adică o nouă mega-păcăleală americană, la fel cum avioanele lor invizibile ar fi o specie nedescoperită de vulturi sau farfurii zburătoare. Trucaje ieftine realizate într-un deşert de pe Terra. Altfel cum şi-ar justifica N.A.S.A existenţa. Se străduiesc ei să ne ţină cu capul în nori, însă pe Terra au loc calamităţi îngrozitoare, pentru cărţile de istorie, nu din cauza schimbărilor climatice, ci prin intervenţiile manipulatoare ale unor duşi cu pluta, care au butoanele letale  în mîini.

 

Iată ce înseamnă vaccinarea? Oamenii încep să aibă vedenii dirijate, iar Biden s-a ramolit de tot nu numai în sondaje, dacă s-a vaccinat cu serul războiului. „Europa”, personaj din mitologia greacă, de unde şi numele continentului, are şi va avea mult de îndurat din cauza celei mai mari greşeli a bătrînului continent şi anume, „uniunea monetară”,  dar şi din pricina forurilor corupte de la Bruxelles, care iau cam totul din curtea statelor membre şi aruncă în focurile lui Zelenski. Iar Zelenski dă-i şi luptă pe meridiane, în excursii, la fel ca Iohannis.

 

Pe unele răni istorice ale Europei se pune sare grunjoasă din greu, toată planeta se uită chiorîş la ruşi, nu mai departe de luna Martie Biden a bombardat din nou Siria, iar acum îşi freacă mîinile infantil, decît să accepte recesiunea internă. La fel ca Iohannis, care speră să fie extras cu penseta din România precum cucuveaua. Îşi spune acesta în sinea lui, cu urechile astupate şi cu singurul neuron care stă de şase: „n-am făcut deloc bine dacă eu, Iohhanis, curat ca lacrima, am îndrăznit să apăr maşina corupţie şi să stau la fel ca Băsescu, ca un ticălos, în braţele paralele ale statului şi înaltelor porţi. Cred că am luat de la popor prea mult, prea des, ca să cîrpesc găurile din buget, să aprovizionez conturile SUA şi ale Uniunii”. Vai ce conştiinţă model! Nu sînt bani de salarii, nici de pensii şi iacătă, pe lîngă vechiturile pe care americanii le aruncă în ţara noastră ca la coşul de gunoi, pe bani grei, Iohannis cumpără în serie de la ei, de şapte ani, tot felul avioane şi tehnică militară de miliarde de dolari, împovărînd tot mai mult trupul bicisnic al României. Iohannis a înarmat în avans România (armament depăşit care va ajunge la paştele cailor, asemenea sicrielor zburătoare de mîna a treia), dar românii tot de foame vor muri, nu de mîna ruşilor. Iohannis şi-a asumat numai gheșefturi pentru ţară. De aceea e preşedinte. Ca să fie flexibil vîntului din afară. De-a dreptul batjocoritor a fost şi este jocul lui Iohannis cu România! Aproape toţi din gaşca sa par duşi cu bicicleta, deşi în realitate se bat pe banii publici. Oricum, noi şi nepoţii noştri vom deconta datoria publică a României de peste 700 de miliarde de lei,  cea mai mare din istorie, noi decontăm dezmăţul lui Iohannis,  al guvernelor sale, garnisite cu falşi moralişti, dedaţi la deliciul banului şi puterii - traseişti ai mascaradei şi degradării vieţii românilor. Nu numai arta avea să se prostitueze, precum ne înştiinţaseră avangardiştii, ci, mai cu seamă, politica prezidenţială, care a ajuns un fel de bordel strident colorat, expus fie pe fundalul piramidelor egiptene, fie pe pîrtiile de schi austriece.

 

Ori de cîte ori sînt întrebaţi de starea starea jalnică a naţiunii „oamenii preşedintelui” răspund cu avocăţeală cum că sistemul bielă-manivelă, folosit pentru implementarea unor măsuri durabile, adică a sintagmelor de dus cu preşul, respectă legea gravitaţiei. Singurii care nu se plîng că nu le ajunge leafa să-şi plătească utilităţile sînt funcţionarii guvernamentali, mafioţii, corupţii, maneliştii, fotbaliştii, salariaţii băncilor, ai administraţiilor, patronii şi, evident, politicienii, cei neschimbaţi la pempărşi, la faţă şi nărav, în nesimţirea cu care au tratat interesele naţionale şi s-au bătut cu relansarea sau cu bordura în piept, pînă au căzut de tot în somnul chiulangiu şi profitor al puterii. Desigur, şi impostorii care fac bani din piatră seacă.  

 

Aşadar, rămîne de clarificat o mare dilemă: cine a modificat legea gravitaţiei în timpul mandatelor Iohannis? Nu cumva guvernele sale, crezîndu-se mai presus de orice lege, au creat din Tot, un imens Nimic? În concluzie, să mai amînăm apocalipsele false ale globaliştilor, să mutăm din Europa în SUA aceste gogoşi alzhemeriste ale miliţianului mondial ramolit şi împiedicat. Apocalipsa ca apocalipsa, numai Dumnezeu îi ştie ceasul, grav mi se pare că timpul omenirii este calculat cu ajutorul calendarelor financiare de acaparare, de luare în posesie, de sclavie. Sondaje de opinie arată că oamenii nu se tem de un relativ sfîrşit, ci de traiul extrem de greu, care a  scos populaţia lumii în stradă să dea piept spiritele întunecate al mondialiştilor, neomarxiştilor, progresiştilor, #reziştilor soroşişti, schwabiştilor, ursulinelor şi al altor exemplare ale grădinii zoologice planetare.

 

Aranjament grafic - I.M.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu