vineri, 18 februarie 2022

Alex Cetateanu - Invitația la cel de-al 33-lea Cenaclu Destine Literare

 



Dragi români de pretutindeni,

Retrimitem Invitația la cel de-al 33-lea Cenaclu Destine Literare (de la începerea pandemiei), pentru orice eventualitate - au existat cazuri când nu s-a primit, deci folosim si o alta adresa de email.

 

Va anuntam ca fi cu noi și legendarul scriitor, regizor de film și scenarist roman- american PETRU POPESCU din Beverly Hills ! Ii uram de pe acum un calduros - Bun Venit la Cenaclu !!!

Informațiile de conectare pe Zoom vor fi trimise cu numai cateva ore înainte de începerea intalnirii. Pentru verificarea conexiunii si pentru a exersa pe Zoom diferitele posibilitati ale platformei, va puteti conecta si cu aproximativ o ora inainte de incepere (17.30 in Romania si 10.30 la Montreal) . Un coleg din echipa noastra o sa va stea la dispozitie. Puteti sa ramaneti conectati pana la sfarsitul intalnirii (sau sa intrati si sa iesiti din „sala Zoom” - cum si cand doriti), dar cu microfonul oprit, pentru a nu se bruia înregistrarea evenimentului. Camera care va reda chipul dumneavoastra, poate sa stea inchisa (sau nu) - asa cum doriti.

La intrarea la eveniment, va rugam sa folositi numele real, sau cum va convine (un pseudonim), dar in acest caz, sunteti rugati sa deschideti camera numai pentru cateva secunde, din motive de securitate (spammers ...etc - am avut cazuri).

Ne vom bucura daca veti invita la Intalnire si un bun prieten (sau mai multi!) , caz in care va rugam sa le forward-ati email-ul cu datele de conectare si eventual sa ne puneti in Cc, pentru a introduce adresa persoanei respective in lista noastra de email-uri.

Va asteptam cu drag!

Alex Cetateanu (din partea Colectivului de Organizare)

 

PS. Dacă acest email a ajuns la cineva din greșeală, sau nu este interesant de acest gen de activități literare, am fi recunoscatori daca ne va anunta.

A.C.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu