sâmbătă, 26 februarie 2022

Ștefan Dumitrescu - O SEAR BUNĂ, STIMAȚI DOMNI (Felicitare dl Robert Horvath)

 



O SEAR BUNĂ, STIMAȚI DOMNI

 

  Îl felicit pe dl Robert Horvath pentru efortul și  lupta dusă în apărarea poporului român și a mareșalului Ion Antonescu, acuzați de antisemitism de o sectă bolșevică. Asta mi-a spus o prietenă evreică scriitoare, secta Elie Wiesel care are ca scop cultivarea, stârnirea de sentimente antievreiești în societatea românească. Cu alte cuvinte românii  sunt puși, în modul cel mai perfid, în situația de a  urî evreii. Se numește Război psihologic prin care este agresată  și jicnită demnitatea românilor, ce fac ei.

 

Există un Analist politic valoros, evreu,  H D Hartman. Apare foarte des la televiziunile din România, care i-a desființat pur și simplu pe frații Muraru, fundație Elie Wiesel, acuzându-i  pe ei de antisemitism., de cultivarea sentimentelor antievreiești în rândul românilor. De altfel lucrul acesta îl înțeleg și copii. Or ei, dați în judecată ar putea să plătească pentru  cultivarea în rândul românilor a urii împotriva evreilor. Căci acesta este obiectivul lor, al fraților Muraru și al fundației Elie Wiesel.

 

 Sigur, este bine că vă adresați cu un memoriu acelei mari și puternice  Fundații evreiești, stimate domnule Robert Horvath, dar și mai bună este soluție aceasta: să ne adresăm unul tribunal internațional. Pentru că există toate Argumentele ca să câștigăm. Dacă primul Ministru al Israelului îi mulțumește poporului român, și deci în primul rând  mareșalului că am salvat 400 d e mii d evrei de la moarte. Dacă rabinii evrei din acea perioadă i-au luat apărarea lui Ion Antonescu. Daca marele scriitor, MAREA CONȘTIINȚĂ, cea mai mare valoare dată de comunitatea evreiască din România culturii române, poporului român,   sfântul Nicolae Steinhardt le spunea tinerilor scriitori români la Cartea Românească „Noi, evreii, ar trebui să-i pupăm picioarele lui Ion Antonescu, pentru că nu ne-a trimis la moarte așa cum a făcut Horti”, ce argumente mai mari ar putea exista decât acestea..

 

Există sute de dovezi de netăgăduit,  că Ion Antonescu a fost un apărător al evreilor, un salvator al lor.

 

 De aceea convingerea mea, (nu părerea) este că aceste Argumente, care sunt sute, trebuie adunate , puse cap la cap, găsit un avocat și mers cu ele la  un Tribunal. Sunt absolut convins că rezultatul va fi  benefic românilor. Asta trebuie să  facem, stimate domnule profesor Ion Coja, Corvin Lupu, Toma Bălășoiu, Alex Cetățeanu, Virgil Ciucă etc.

 

Sunt convins că în America există avocați români patrioți care să pledeze cauza poporului român.

 

 

 

Vă spun că soluția aceasta este cea mai bună, domnule Horvath, pentru că admirabilul PATRIOT ȘI LUPTĂTOR CARE ESTE DL PROFESOR ION COJA, A FĂCUT UN DOSAR CU ARGUMENTE ȘI S-A ADRESAT PRIMULUI MINISTRU AL ISRAELULUI, NETANIAHU. FĂRĂ NICI UN REZULTAT.

 

 Vă mulțumesc. Fie ca Domnul să ne ajute în toate.

 

 Cu prețuire, Ștefan Dumitrescu

 

Robert Horvath <kirostudio@yahoo.com> wrote:

 

Stimati domni

Tene si Cetatene.

Am nevoie de sprijinul dv.

Deci va rog sa stati pe scaun in echilibru. Iar Maestrul Tene sa aiba grija , sa nu cad din pat.

Doresc sa acuz ICR, Ministrul Culturii, Ambasadorul In SUA, Guvernul,  Presedintele Romaniei de ANTISEMITISM !

Expozitia mea si lansare de carte, dedicata poporului Evreu si fostului Presedinte al Israelului, a fost respinsa de ICR New York!!!

Iar toate protestele mele, adresate oficialitatilor romane, au ramas fara raspuns.

Stimati domni si prieteni

Pregatesc un Memoriu catre cea mai puternica organizatie evreiasca Anti Defamation Ligue, Departamentul de Stat SUA, Ambasada Israel etc.

Daca credeti de cuvinta in numele organizatilor de scriitori, solidarisati-va cu aceasta cauza nobila!

Robert Horvath Deva

 


Petitie oficiala

“Expozitia Anul 6000 ,este dedicata poporului evreu si lui Presedintelui Israelului Shimon Peres, care a multumit romanilor pentru salvarea evreilor. El nu a mentionat vreun Holocaust!

Dedicat deasemene Omeniei Romanilor, creind un fapt in istorie, cand un popor, salveaza pe altul……. Doresc ca aceasta expozitie care, inainte de ajunge la Muzeul Artei Biblice dela Ierusalim, sa fie prezentata, in premiera internationala, la ICR New York ! 

Va fi un pas important, in cimentarea prieteniei intre romani si evrei.

„Nu vom uita niciodata ca, in perioada cea mai intunecata a istoriei-perioada nazista, Romania a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit in Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, in acelasi timp, nu si-au uitat iubirea pentru Romania, si-au pastrat cultura romaneasca. Pentru aceasta, doresc sa multumesc poporului roman si sa ii spun ca aceasta este o prietenie care nu se va termina si care va continua multa vreme in viitor, nu doar in istorie”

 

    Year 6000

    Ierusalem

    Bible Art Museum

       

 








“Always is hope !”

           Shimon Peres

 

 






kirostudio @yahoo.com

ROBERTE DÉVA ART, FILMS, FASHION,

 

 


Cititi : Reporter : Oferiți, vă rog cititorilor cateva detalii despre „Expozitia Anul 6000, dedicată poporului evreu”?

Robert Horvath Deva: Nu demult o doamnă a rupt legăturile cu mine. M-a acuzat de antisemitism. Nici vorbă. Sunt prieten al evreilor și un admirator al statului Israel.

Dovada, expozitia mea de la Ierusalim. Ea este dedicată poporului Evreu și fostului Președinte al Israelului, Shimon Peres. Unul din eroii mei preferați. Acesta a venit în România, și impotriva tuturor, a spus Adevărul: Românii i-au salvat pe evreii de la Holocaust. Iar unii din cei salvați au creat statul Israel! El nu a menționat vreun Holocaust.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecată a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului.” Aceasta declarație clarifică și închide orice dezbatere despre existența vreunui genocid în România

 

ATENTIE !!!!!

https://youtu.be/2oCojyaby8o




Sursa: VIRGIL CIUCA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu