duminică, 13 februarie 2022

Ion Măldărescu - „Adnotări” cu fantome și caricaturi statale

 



„Adnotări” cu fantome și caricaturi statale

Ion Măldărescu

13 Februarie 2022

 

Cine își închipuie că Pactul Ribbentrop-Molotov semnat și parafat la 23 august 1939 e expirat, se înșeală amarnic. Această înțelegere nu a fost declarată niciodată nulă, pe baza ei făcându-se împărțirea lumii după cel de-Al Doilea Război Mondial. Se joacă în continuare șah după „notițele secrete”, ale lui Adolf și Iosif Vissarionovici.

 

Între timp, Oncle Sam nu mai e ce-a fost odată, s-a cam ramolit; în salonul Oval nu-l mai găsim pe Franklin Delano Roosevelt, ci pe un ramolit senilizat care vrea să dea foc planetei.  La Palatul Elisee nu mai comandă Generalul Charles De Gaule ci o caricatură ce se vrea Napoleon Bonaparte și scoate trupele pe străzile Parisului împotriva propriului popor.

 

Dacă Adolf ar putea urca pe Poarta Brandemburg și ar privi spre Bundestag, dacă ar vedea câți copii de pripas a adus Mutti în Vaterland, ar declara nulă proveniența ariană și le-ar anula NaziPass-ul.

 

La Londra, claia răvășită a saltimbancului Boris Johnson, care nici măcar în glumă nu poate fi comparată cu trabucul lui Winston Churchill, joacă „alba-neagra” cu soarta cetățenilor U.K.

 

La Kremlin, Țarul și-a privit succesorul stând de ochii lumii la parole cu Emmanuel Macron, care a părăsit Moscova așa cum a sosit… Trâmbițele lui abia au fâsâit și n-au reușit să dărâme „Zidurile Ierihonului”.

 

Tarabagii de la Victoria și Casa Poporului se bucură că „au venit americanii!” invitați de dulapul antiromân de la Cotroceni. Au mai venit ei și în 4 aprilie 1944 când au luat viața a cca 3.000 de civili bucureșteni. Au și monument de „eroi” în Parcul Cișmigiu pentru isprava asta[1]. Au mai venit ei și în 1999, la Kogălniceanu… și n-au mai plecat. Zilele trecute chiar și-au suplimentat efectivele cu încă o mie de bipezi kaki și cu sute de tone de zale ale zeului Marte.

 

Puțină istorie nu dăunează:

 

- Între 23 august 1944 (ziua Marii Trădări Naționale ale unui rege infantil telecomandat și cu contacte - încă nedovedite cu documente - cu Н.К.В.Д. (arhivele de la Moscova o vor putea dovedi cândva așa cum cele ale Marii Britanii au demonstrat că Iuliu Maniu a fost agent MI6)[2] și anul 1958 când Gheorghe Gherghiu-Dej a scos Arata Roșie din țară, România a fost jefuită, violată  la propriu - de ocupantul sovietic, dar nu distrusă. Ca remarcă, între 1958 și 1990, România a fost singura țară din zona sovietică fără trupe de ocupație.

 

Uniunea Europenă - în opinia mea - este un imperiu mult mai distructiv, mult mai criminal decât fosta U.R.S.S., fapt pentru care continui să definesc U.E. drept „Noua Uniune Sovietică”, afirmație pentru care prezint câteva agumete :

 

- În perioada 1 ianuarie 2007 (data „aderării” impuse  la U.E.) și anul 2022, Țara a fost transformată din stat suveran și independent în Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.), numită încă România, furată, făcută cadou gratuit și distrusă „Pas cu pas” cu ajutorul bestiilor obediente trădătoare de Neam și Țară, în frunte cu patru dintre cei cinci președinți ai României (trei „escu” și un „an*s”: Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis.

 

- Federația Rusă a „ocupat” Crimeea care nu a făcut parte decât din statul artificial Українська Радянська Соціалістична Республіка (Republica Sovietică Socialistă Ucraineană componentă a U.R.S.S.) prin dreptul forței și al unei diplomații versate, tot așa cum e cazul nordului Bucovinei, al Ținutului Herța și al Bugeacului – ajunse sub ocupație ucraineană), toate făcute cadou R.S.S. Ukraina de Stalin și Hrusciov.

 

- „Euro”-Maidanul de la Kiev declanșat în 2013 nu a fost altceva decât o preluare parțială a experimentatului scenariu  „decembriada 1989”  din România, sub alt camuflaj, interesul americanilor fiind - ca întotdeauna - profitul material.

 

- Ucraina nu este membră N.A.T.O. nici stat component al Imperiului celor 12 stele. Dimpotrivă, ucrainenii îi urăsc pe români (fapt dovedit în timp: cazul Canalului Bâstroe, Insula șerpilor…). Și totuși... la comandă externă, prin ticăloșii de la conducerea statului, România a făcut pact militar cu Ucraina, un act la fel de criminal ca și cel comis prin semnarea și ratificarea Tratatul cu Ucraina din 1997 - alt Act de Trădare Națională - nereclamat nici până astăzi de statul român, deși au existat și motive și posibilități. Vorba purtătorului de șepcuță de la Cotroceni: „Trădare să fie… dacă interesele GloboCap o cer…”.

 

Intreb așa, de dragul bunului simț care, fără putință de tăgadă, nu are loc în politica agresiunilor statale: ce caută americanii în Marea Neagră? În coasta rușilor?  Nu le ajuge tot mapamondul? Apără „democrația”? Să nu ne mințim de dragul „Stars and Stripes” care, de-a lungul istoriei au ucis civili români, vietnamezi, sârbi, afgani, libieni… „și de alte naționalități”[3].

 

Dată fiind gravitatea situației actuale am mai afirmat și repet: de-a lungul istoriei, și rușii și ungurii au comis acte condamnabile împotriva românilor, dar asta nu mă împiedică să afirm că respect actualii conducători (Vladimir Putin și Viktor Orban) ai acestor două națiuni pentru că au demnitatea apărării intereselor popoarelor lor. EI știu să-și apere Țara și interesele popoarelor lor. Ungaria întrevede cât de curând un HuEXIT, iar Croația, membră N.A.T.O.,  a declarat că în caz de conflict militar  își retrage trupele pe propriul teritoriu.

 

După unele surse, doar cca 45-50% dintre românii din stânga Prutului doresc Unirea cu România. Au și motive de reținere, atâta vreme cât la cârma C.C.O.M.S. se află trădătorii și slugile Occidentului agresiv. U.E., care a încălcat oficial numeroase „drepturi ale omului” nu e nici pe departe un imperiu „democratic”, ci unul mai agresiv și terorist decât Federația Rusă. Dar nici conducerea Republicii Moldova nu-i ușă de biserică. Păcat! Suntem frați, dar nu știm să trăim ca frații.

 

„Între țări nu există prietenii, doar interese” [mă refer la Ungaria, Ucraina, Federația Rusă, România, S.U.A., inclusiv U.E. (Novaia U.R.S.S.)], iar scelerații GloboCap vor controlul total al ființelor umane, inclusiv implantarea cip-urilor în creiere, anunțată oficial de Schwab la Davos și Ursula (escroaca de la Bruxelles). Aceasta-i adevărata față a ipocritului Occident. Una peste alta, matusalemicul guvernator al B.N.R. ne atenționează că în lunile următoare gaura covrigului se va micșora și mai tare pentru cetățenii C.C.O.M.S.

 

Am încercat să prezint situația „Tale quale”. Rămâne să aflăm fețele noilor „Cavaleri ai Apocalipsei: Casa Albă, Turnul Babel de la Bruxelles, Kremlin, Beijing sau Davos - „The Great GloboCap Reset”? Concluziile vă aparțin.

 

Aranjament grafic – I.M.

 

 

 

-----------------------------------------------------

[1] https://www.art-emis.ro/istorie/4-aprilie-1944-bombardarea-bucurestiului-de-ctre-aviatia-americana - 5 aprilie 2015

[2]https://www.art-emis.ro/istorie/iuliu-maniu-platit-de-englezi-pentru-tradarea-de-23-august-1944 și https://www.art-emis.ro/art-emis/iuliu-tom-maniu-spionul-patriotic

și https://www.art-emis.ro/istorie/patriarhul-miron-cristea-caracterizarea-lui-iuliu-maniu

[3] https://www.art-emis.ro/editoriale/darabana-guvernului-meu-anunta-drumul-spre-cazanul-cu-smoala - 6 februarie 2022.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu