duminică, 13 februarie 2022

FUNDAȚIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA“ (F.A.D.R.T.D.C.)

 



Sediul legal central: Bucureşti, Drumul Taberei nr.26/119, dosar 4375/303/2008 la jud. sect.6; Cont CEC Bank, Ag. Dr. Taberei, Buc., sect.6, Cod IBAN R096CECEB60430RON4156049, Cod fiscal nr. 4929150. Academia DacoRomână - A.D.R.- este instituție autonomă în cadrul Fundaţiei Academia DacoRomână „T.D.C.“ din 9.05.2008.Certificat de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr.35/PJ/2002, www.academiadacoromana, geostroe@gmail.com, 0722972522 Întru eternizarea valorilor temporale zamolsiene dacoromâneşti pe Terra noastră comună, într-o lume comterristă, a fiecăruia şi a tuturora!

COMUNICAT nr.1 din 31.01.2022 al Cabinetului DacoRomânesc (C.D.R.) din Senatul Fundației Academia DacoRomână „Tempus DacoRomânia ComTerra“

(F.A.D.R.„T.D.C.“), precum și al Societăților ”Carpații” și GardaDacoRomână din cadrul Alianței Naționale a Dacilor Liberi (A.N.D.L.)

Conducerile de mai sus, reunite, analizînd starea moral-politică, economico-socială și cultural-spirituală a națiunii și a lumii în cheia identității dacoromânești pînă la data 31.01.2022 – în conformitate cu dacoromânistica (știință a conștiinței națiunii dacoromâne - acțiuni, inacțiuni – de la începuturi și pînă în viitorii posibili și dezirabili), sunt împuternicite să comunice:

A. Lumea, azi, continuă să fie dezinformată, jefuită, umilită, terorizată, împinsă pe marginea prăpastiei spre un nou război mondial. Eșecul ”pandemiei” schimbă finalizarea în pregătiri de război pentru a nimici trei pătrimi din omenire. Haosul programat de elita ocultă - neofanarioții globaliști - de pe Terra, contra Terrei capătă acum un scop cu tentă global-teroristă armată. Democrația occidentală liberală a murit, dictatură globală este de azi a imperiilor globale. Vai de națiunile mici și fără resurse! Imperiile, cele mari: american, rus, U.E.,chinez etc, istoricește vorbind, toate, vor dispărea. Prima va dispărea Federația Rusă, sau U.E., aflat în declin, nereușind federalizarea (doar o Europă a națiunilor suverane ar rezista). China rezistă. A învățat de la evenimentele din Bucuresti 89, din dezmembrarea URSS, inclusiv din decăderea S.U.A. Apoi S.U.A. Se vor dezbembra concomitent cu Federația Rusă? India care vine puternic din urmă să fie ultimul imperiu global? China, umilită de celelalte, are oameni harnici, disciplinați, înzestrați cu o cultură multimilenară, va supraviețui ca marea națiune a lumii. Condusă cu mînă forte, dezvoltă tehnologii la vîrf în toate domeniile cercetării, timpul lucrează pentru ea. Acum, Restul lumii? Va fi alianța celor mici și mijlocii, tot mai mici și tot mai puține.

Armele viitorului sunt ale imperiilor. Țintele lor vor fi Siberia, Tibetul, continente neexplorate, Luna, asteroizii.., planetele.... Să învățăm engleza, chineza, hindi... Actualul complot global va fi înlăturat tot printr-un complot global. Libertatea noastră va învinge.

B. Tentativa Germania care vrea un nou Reich a eșuat. U.K., Franța, Japonia, Brazilia, Mexic etc se vor resemna, sleite de puteri. Celelalte mici și mijlocii vor căuta protectorat la imperiul secolului. Cîte națiuni mici și mijlocii vor reuși să supraviețuiască cu o suveranitate relativă, aparentă, prezervîndu-și cultura, limba, tradițiile? Cine știe? Europa, leagănul culturii și civilizației va lumina palid, protejăndu-și încă rădăcinile, valorile.

Viitorul postimperial este Uniunea Națiunilor Libere și Suverane ale Lumii Europene și de pe Tera comună.

C. România trebuie să se descurce singură, prin ea însăși, să se adapteze inteligent la lumea de azi, aflată în criză, bulversată, șocată.

După complotul din 1989 al URSS și SUA ajutate de trădători interni (generali din Securitate și Armată, alogeni pentru agenturile străine) prin care au înscenat o ”revoluție”spontană televizată care era cît pe ce să ne transforme în dezmembrați nomazi definitivi. Jefuită de toate bogățiile sale, va deveni tot mai săracă, tot mai tristă. Tacitus spunea: ”nimeni nu a folosit vreodată puterea obținută prin mijloace banditești în scopuri nobile”.

China – prietena noastră sinceră, ne va conecta și ne vom consolida ca națiune-matcă a Europei. Oligarhia partidelor oportuniste postdecembriste nu vor rezista pînă la primăvară/vară. Singura salvare - surpriză ar putea fi proclamarea ReÎntregirii de către parlamentele de la Chișinău și București, urmată de alegeri generale și totale. Avea dreptate Mahatma Ghandi: o elită școlită de colonizatori este principalul dușman al poporului său: recrutații, școliți de ”aliații strategici”, sunt puși în funcții cheie pentru a face România mai dependentă de ”protectorii”care devin stăpîni cruzi și obraznici. De cîteva decenii am devenit o neocolonie falită, ocupată, jefuită. Este nevoie de renaștere națională, de o elită autohtonă capabilă să acționeze prin toate mijloacele prin inițierea unei mișcări de eliberare națională. Succesul AUR este doar un test reușit. Se încearcă compromiterea, desființarea lui prin metode secrete, de aici și de aiurea. Toate noile partide daciste fondate și in curs de fondare trebuie sa fie virful de contraatac format din forțe curate, rezistente, reunite intr-o Alianță Națională a Dacilor Liberi, împreună cu care să cîștige alegerile totale, astfel încît fără ele să nu se formeze nici un guvern antinațional ca pină acum. Un guvern național, cu doctrina națională, pentru neutralitatea României libere și renașterea consolidată a națiunii dacoromâne, pe baza unui Proiect DACIA - 2075. A fi naționalist înseamnă a fi iubitor de națiune (pentru etnicii autohtoni). A fi patriot înseamnă a fi iubitor de patrie (cei de altă etnie născuți în patria România, pot fi patrioți și au dreptul să fie naționaliști ai etniei de care aparțin). Avem nevoie de eroi vii, nu de eroi morți. Singura soluție este ridicarea la lupta de eliberare națională și lupta pînă la capăt.

Vietnamul, Irakul, Afganistanul, Siria, au demonstrat că orice popor poate fi liber dacă luptă pentru propria libertate, că imperiile pot fi invinse.

Robia îndelungată duce la obișnuința și la dispariția unei națiuni. ”Nici o robie nu e mai rușinoasă decît cea de bunăvoie.” (Seneca). „Nu poate o nație să fie pururea condusă de neadevăr și de corupție” (M. Eminescu). Iată un text ascuns de secole, scris un ”clasic”:„[Românii sunt] un popor fără istorie... destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale... [Ei sunt] suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi [vor] rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional [...] Dispariţia [lor] de pe faţa pământului va fi un pas înainte." (Friedrich Engels). Nu vi se pare semnificativ cee ace trăim azi? Revoluția globalistă, de esență ”neomarxistă” este în plină dezvoltare…Un complot antiromânesc, politico -militar internațional, terorist, sîngeros, reușit cu ajutorul unor cozi de topor și cu viclenia unor vecini parșivi, ne-au adus România aici, pas cu pas.

Sun Tzu a spus: "Nici o ţară nu poate fi cucerită fără o complicitate din interior." Victoria luptei de eliberare națională de sub jugul neofanariotismului globalist, al elitei oculte, se face tot printr-un complot. ”Oamenii cu curaj și caracter le par întotdeauna stranii celorlalți.”

(Hermann Hesse). ”Cînd ne vom scula, pre mulți o să popim și noi”... China a învins, se va reunifica rapid cu Taiwanul. Rusia nu va ”invada” Ucraina – ci va produce o revoluție la Kiev, ca Maidanul colorat al americanilor, iar trupele ruse vor fi primite cu fanfară și flori în Kiev. România și Polonia își vor recupera teritoriile istorice. România trebuie să rămînă neutră pînă se vor limpezi lucrurile la răsărit. Daca România va fi atacată, Federația Rusă se va dezintegra imediat, Imperiile mor. Israelul și-a depășit bunul simț și va pierde lupta cu palestinienii și cu Iranul.

Buna vecinătate se va impune. N.A.T.O. devine fără obiect. Poți să prostești unii oameni tot timpul și toți oamenii un timp, dar nu poți să postești toți oamenii tot timpul” (Abraham Lincoln). ONU va renaște, va avea un nou sediu la Shanghai, conform regulilor lumii noi, post imperiale. Istoria merge înainte, peste ani, secole lucrurile devin limpezi, vreme trece, vreme vine, toate la timpul lor.

B) Statele lumii se împart în două categorii, suverane și dependente. Cele dependente sunt a. slab dependente și, respectiv, b. puternic dependente.

România e puternic dependentă. Doar vreo 4-5 mai fi suverane. Pacea depinde de raportul de forțe dintre SUA, RUSIA, CHINA, INDIA. România este dominată de SUA, condusă de Germania și Ungaria, îar la București alogenii terorizează autohtonii care au mai rămas, autoexilații s-au salvat și vor reveni în forță acasă. România va fi reunită într-o alianță cu statele care își vor desăvîrși unitatea națională: Polonia, China, Coreea, Irlanda, țările arabe, latino-americane, unele țări africane etc. Polonia și Coreea ne sunt aliați naturali. Asupra României încă identificăm 3 cercuri. Primul, cel global, se constituie din întreaga lume interdependentă de forța superputerilor: China, SUA, Rusia, India. Al doilea, este cercul intermediar, ponderator, în care există Parisul, Londra, Iranul, țările arabe etc. Al treilea, este cercul apropiat României, constituit de Berlin, Moscova și Ankara – cercul cel mai ”periculos de activ”, care ne-a asuprit de multe secole. Cele 3 aspiră la refacerea imperiilor istorice. Dacă ne aliem cu una dintre capitale, celelalte două se aliază contra noastră. Noi trebuie să avem prieteni (sau cel puțin unul), în primul cerc al celor 4 superputeri globale, preferabil cu SUA și / sau numai cu China, (poate și cu India la rîndul ei), care să facă presiuni asupra celorlalte două cercuri, cel apropiat și cel intermediar, ponderator. Acestea ne-au constrîns mereu viitorul și existența. Nu trebuie să avem în același timp doi dușmani în cercul prim global.

Niciodată nu trebuie fie cei mari aliați contra noastră, ca în 1989 (greșeala lui Ceaușescu). Am fi avantajați dacă toate capitalele din cele trei cercuri s-ar înțeleg între ele, însă nu pe seama noastră. Vom fi în siguranță doar cînd se ceartă între ele, fiindcă atunci ne-ar lăsa în pace, n-ar mai avea timp de noi. Cu China trebuie să fim prieteni sinceri permanent. Cu S.U.A. ar trebui să cooperăm ca să fie pace între China și SUA. Cu Rusia adevărată trebuie să avem relații normale, de bună vecinătate. Rusia, deși e ținta SUA, nu se teme de S.U.A., nici de Germania. Se teme doar de China. S.U.A. nu se tem de Rusia și nici de Germania. Se tem numai de China. Iar China... nu se teme de nimeni. SUA încearcă să atragă Rusia contra Chinei, iar China și Rusia se atrag reciproc contra SUA. India își finalizeze pregătirile ca superputere, apoi va alege alături de cine va lupta și contra cui.

C. Răsăritul răsare, Apusul apune. România este, rămîne o țintă, fiind foarte bogată, probabil că va mai fi, periodic însîngerată de crize majore.

Chineza trebuie învățată, ca și engleza, dar și rusa, apoi hindi. Metoda căderii lui Ceaușescu, (dosar KGB ”Dnestr”, prin ”înfometarea” vicleană a poporului) nu mai e aplicabilă în China. China va susține România ca prieten global sincer al nostru! Dintr-un stat suveran, liber și independent, fără datorii, am devenit, în 30 de ani o neocolonie falimentată, cu un împrumut de peste 150 miliarde euro, un stat eșuat, care trăiește din împrumuturi.

D. Iohannis a impus și susține o oligarhie stranie, contra naturii. Anticipatele bat la ușă. Conform Constituției (1) Art. 118 – Forţele armate.

(1) Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale. Nu trebuie să mai curgă nici o picătură de sînge românesc. O fi fost rău în vremea lui Ceaușescu, dar acum este și mai rău. PNRR este arma Germaniei cu care ar supune Europa și pe noi toți. Ea ar vrea să se salveze prin înrobirea Europei și acapararea totală a resurselor României. Militarii în rezervă și în retragere sunt ultima speranță a României. Cuantumul acumulat din solda neplătită lor (și pensia militară este o soldă) a depășit 100 000 euro pentru fiecare, în medie, după ce au depus jurămîntul militar la tricolor, pe viață, ca să apere, cu prețul vieții lor, România. Forumul asociațiilor militarilor ar obține prin vot o majoritatea calificată într-o Partida Națională în Parlament.

Creșterea eficienței Armatei, Serviciilor secrete, a economiei, dotarea lor cu tot ce e mai modern, la nivel tehnologic de ultimă oră în lume, sunt vitale pentru viitorul națiunii. Modelele Horea, Tudor Vladimirescu, Avram Iancu și Mihai Viteazul, adaptate la starea națiunii și a lumii, se vor impune. Cultul muncii, inteligenței, competenței, demnității și onoarei, respectarea valorilor tradiționale, bunul simț, sunt sacre. Deviza: ”Prin noi înșine”. Valorile morale sunt eterne. Învinge cel care crede în victorie pînă la finalul luptei! În istorie, nu există ”revoluții”. Tehnic vorbind, există numai comploturi reușite – pe care complotiștii le numesc ”revoluții” (ca învingători), și comploturi nereușite, cînd cei care rămîn la putere, ei le denumesc: răscoale, rebeliuni, răzmerițe etc. Puterea se ia, nu se dă! Să refacem România Reîntregită fără să curgă o picătură de sînge românesc.

E). Drepturile și libertățile cetățenești ale românilor sunt încălcate fățiș, de la complotul din decembrie 1989 pînă azi. Ceaușescu a scos forțat țara din evul mediu, a arătat lumii că națiunea poate fi printre primele 10 în lume dacă e condusă bine, (chiar și cînd superputerile ni se opun). Ne-a lăsat o țară la cheie. Știa totul despre complot, ne-a avertizat că scopul a fost și este ”distrugerea României”. Unii, nu l-am prea crezut. Trebuie continuat tot ce nu a terminat el, iar tot ce ni s-a ordonat să distrugem trebuie să reclădim pentru nepoții noștri! Este nevoie de educație patriotică, instrucție militară, legea apărării întregului popor, de legea stagiului militar obligatoriu. Nu va muri nimeni pentru noi, dacă nimeni nu moare pentru țara noastră, ca să fim liberi. Armata (activă și în rezervă) este coloana vertebrală a unei națiuni - ultima carte pe care o poate juca națiunea pentru a exista. Universitatea Națională de Apărare, de Informații, Facultățile Economice, de Drept, de Administrație publică, Politehnicile etc. trebuie să înflorească. Golda Meir spunea poporului evreu: ”Dacă vreți să construiți o țară în care se vor întoarce fiii și fiicele voastre, dacă vreți să construiți o țară în care oamenii vor pleca doar în timpul vacanțelor, dacă vreți să construiți o țara care nu va avea frică pentru viitor, atunci faceți doar doi pași: echivalați corupția cu trădarea de țară, iar oficialii corupți cu trădătorii, pînă la a șaptea generație și faceți trei profesii cele mai bine plătite și cele mai respectate: profesia de militar, profesor și medic.” Toți funcționarii de stat, civili și militari, trebuie să fie absolvenți a unei noi Academii politice, de conducere, pentru ca, de sus pînă jos, să îndeplinească fișa postului în stat conform Constituției și legilor țării. Trebuie incriminate drastic infracțiunile politice. Eminescu scria: Greşelile în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei. Agricultura trebuie să renască, resursele naturale trebuie renaționalizate, răscumpărate și exploatate eficient în folosul națiunii. Toți trebuie să lucrăm la un nou proiect de țară: DacoRomânia viitoare. Să construim noua capitală DACOROMÂNIDAVA, în Țara Bîrsei (în 7-10 ani, cu 2-3 milioane de români întorși acasă), să finalizăm Canalul București–Dunăre, Muzeul Național de Istorie al României, canalele de irigații, reindustrializarea, retehnologizarea, digitalizarea, să creăm tehnologii de vîrf, să dezvoltăm creativitatea, științele de graniță, să explorăm cosmosul etc. Toate acestea trebuie apărate fern, cu arma în mînă.

F). Pentru lupta contra AGENDEI ONU între 2021-2030 și contra NOM (Noua Ordine Mondială) am schițat un proiect de MANIFEST COMTERRA (vezi anexa) pentru dezbatere și finalizare. Este o reconfirmarea a celor scrise de Gheorghe I. Brătianu : ”Suntem ceea ce Nicolae Iorga numea: un Stat de necesitate europeană. Răzimată pe cetatea carpatică și veghind asupra gurilor Dunării, străjuind aici în numele și interesul întregii Europe din spatele ei - ba, încă și mai departe - se cheamă că România noastră trăiește și vorbește aicea nu numai pentru dînsa singură.

Statul nostru este deci, în atenția estului și vestului, nordului și sudului deopotrivă - și în tot timpul. Ea deține, cum s-a spus, cu adevărat o pozițiune - cheie. Iar atenția aceasta a altuia pentru tine poate fi grijă și simpatie, poate fi ocrotire, dar poate fi și apetit sau primejdie. Înseamnă, deci, că, mai mult decît oriunde aiurea, veghea în astfel de puncte trebuie să fie mereu trează (veghea ta, a celui acolo așezat). Ideea de hotar, de putere și apetit economic internațional, de autarhie și independența, trebuie purtată acolo mereu în conștiințe, ca o obsesie. Suntem, prin poziția noastră pe glob, dar și prin cele ce poarta fața și ascund măruntaiele pămîntului nostru, ca o stînă carpatică la un vad de lupi. Ciobanii, drept aceea trebuie să aibă ghioagă bună toți și ...să doarmă cît mai puțin. Se înțelege, deci un Stat cu o astfel de situație în care te urmează în tot locul vînturile, valurile, dator este, el cel dintîi, să cunoască aceasta situație și să-și dea permanent seama de toate, bune și rele, cîte se ascund întrînsa. Toți membrii acestui Stat, și în primul rînd pătura lui conducătoare, trebuie să-și aibă gîndul mereu ațintit la ele.” Asta ne e soarta!

Față de cele de mai sus, conducerile reunite ale F.A.D.R. „T.D.C.“ și ale A.N.D.L. propun și susțin următoarele obiective, scopuri și idei:

1) Prima mișcare : suspendarea tiranului marionetă Iohannis. Un trădător-trîntor, mut, inert, trebuie alungat și pedepsit cu/pe și peste măsură.

Aflăm că NATO îl dorește în frunte, precum Koveși (la U.E.): modele de incompetență și corupție! Trebuie să ieșim din aceste structuri criminale.

2) Nu umblați la Constituția de azi. Orice modificare, fie și a unei virgule, ar duce la dezmembrarea țării. Este imperfectă, vremurile sunt tulburi, ne mai gîndim, vom vedea. Cînd va veni vremea o schimbăm democratic din temelii. Dacă am avea procurori naționaliști buni s-ar dovedi suficientă.

3) Suntem o națiune care, ca trestia, se unduiește, se apleacă în furtună pînă la pămînt, fără să se rupă, și, după ce trece totul, revine la verticală.

4) Desecretizați dosarele privind privatizările, cereți verificarea lor în instanțe. Unde s-a încălcat legea să se ia măsurile legale care se impun.

5) SIIJ trebuie consolidat, nu desființat. Justiția, nu poate fi deasupra legii. Judecarea judecătorilor, a procurorilor și a demnitarilor de stat este necesară, de la președinte la ultimul consilier comunal al statului. MCV-ul este un șantaj al U.E. asupra României. El trebuie respins, ignorat.

6) CSM să depolitizeze justiția, DNA (ori desființată) și, el însuși, să se supună judecății SIIJ. Curtea Constituțională trebuie depolitizată urgent.

7) Un nou Cod Electoral ar fi garanția că voința națională autentică se manifestă plenar în Parlament. Naționalitatea oricărui ales să fie declarată în scris. Fără dublă cetățenie și fără penali în funcții publice, vot numai în țară, obligatoriu, deschis, în scris, sub semnătura publică (model elvețian), Inclusiv pentru referendum. Totul la vedere. Democrația publică autentică nu are secrete. Cîtă transparență, atîta democrație!

8) Un Cod Militar al Securității și Apărării Naționale, al Siguranței și al Ordinii Publice, noi Statute ale cadrelor militare, ale ofițerului de informații și contrainformații, ale diplomatului, ale polițistului, al medicului, al profesorului, al funcționarului public de stat trebuie aprobate urgent. Dreptul de a purta armă al cetățeanului (vezi Elveția, S.U.A.) e un drept la apărare. „Niciunui om liber nu i se va exclude utilizarea armelor.” (Th. Jefferson), atîta vreme cît statul nu poate apăra permanent drepturilor cetățeanului, ale României, într-o lume tulbure, războinică, instabilă.

Situația internațională gravă impune aceste măsuri în ciuda pericolelor care ar apare în această teroare a nedreptății și abuzurilor din astă lume.

9) Serviciile secrete trebuie structurate în 3, astfel: a) Serviciul Secret de Informații Externe al DacoRomâniei - SSIEDR, b) Serviciul Secret de Informații Interne al DacoRomâniei– SSIIDR și, c) un al treilea, Serviciul Secret Special de Contrainformații Militare al DacoRomâniei – SSSCIMDR, ca ”vînător de trădători” care să verifice loialitatea aparatui de stat, a militarilor și a serviciilorsecrete, a tuturor care depun un jurămînt.

10) C.S.A.T. trebuie supus și pus sub controlul Parlamentului, al voinței naționale, nu deasupra lor, Vrem o republică a națiunii libere și suverane.

11) Alocarea unui procent cu două cifre pentru cercetare științifică, mereu mai mare decît oricare din oricare stat al lumii. Refacerea industriei de apărare, înzestrarea Armatei cu tehnică de luptă proprie de vîrf. Producția, dotarea și înzestrarea internă să corespundă nevoilor proprii.

12) Cerem afirmarea identității, culturii, solidarității și coeziunii naționale, apărarea limbii și a tradițiilor pentru românii din întreaga lume.

13) Țara are nevoie de mai multe Academii, nu doar de o Academie Română (care refuză dovezile vechimii multimilenare ale națiunii noastre, îndeosebi preistoria atlantă și antichitatea geto-dacică) să cerceteze formarea națiunii încă din vremea lui Burebista, să îndrepte falsurilor din dicționarele lingvistice, să combată interpretările staliniste, să cerceteze corect istoria interbelică, formarea națiunii dacoromâne). Problemele istoriei, economiei, ale limbii și geografiei, ale toponimiei trebuie reevaluate la nivelul sec.XXI, fără părtinire, fără ură. România nu este antisemită, nu a săvîrșit nici un ”holocaust” (poate Germania!). Despăgubirile impuse sunt pedepse nedrepte, afaceri rușinoase pentru onoarea Israelului. Nu suntem datori nimănui, nu am asuprit, nu asuprim pe nimeni. Nici o națiune nu e liberă dacă asprește alte națiuni. Dacă ne impun să le învățăm istoria lor, reciproc, ar trebui să învețe și ei istoria noastră, tot obligatoriu ca între prieteni. Antonescu a salvat evrei. Nimic nu se clădește pe minciună. Românizarea era necesară după ce ne-au deromânizat unii. Să cerem și noi despăgubiri pentru dacoromânocidul săvîrșit de Ana Pauker?

14) Proiectul ”DACIA-2050” (vezi anexa) continuă să fie îmbunătățit prin comunicări științifice și dezbateri pe teme din Grupurile interdisciplinare de reflecție din țară dedicate istoriei, dreptului, identității, suveranității și independenței, culturii, literaturii și artei, tehnicii de vîrf.

15) Proiectul Constituției DacoRomâniei, elaborat în cadrul Academiei DacoRomâne de peste 3 decenii, este publicat spre dezbatere și actualizat.

16) Stop inoculării obligatorii (nu e vaccin, ci altceva), vînzării societăților de stat, a avuției naționale, a pămîntului țării, pădurilor și apelor.

Străinii ne sărăcesc țara, ne dezrădăcinează. Îndeamnă să vindem pentru a cumpăra ei, să devenim chiriași în propria țară, robi ai capitalului străin.

17) Să ieșim elegant din NATO și UE la timp. Ele și URSS ne-au tras o ”revoluție” în 1989 ca să fim dependenți față de ele. Suveranitatea statului național unitar român este inalienabilă, cucerită prin jertfe de sînge și sudoare multimilenare, din moși-strămoși. Noi suntem mai vechi.

18) A fi patriot azi înseamnă a fi profesionist în țară, la locul tău de muncă, mereu contemporan cu fiecare dacoromân și cu tine însuți.

19) F.A.D.R.”T.D.C.” are peste 30 de ani și un nou proiect de statut. Publicațiile își vor continua aparițiile lunare, trimestriale și anuale.

Colaboratorii și sponsorii revistelor, ai Enciclopediei Academiei DacoRomâne (ed.a a III-a), pot trimite comunicări și donații către FUNDAȚIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA“, Cont CECBank, Agenţia Drumul Taberei, Buc., sect. 6, Cod fiscal nr.4929150, Cod IBAN R096CECEB60430RON4156049, Buc., ori către S.C.TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA s.r.l., (editură), Cod fiscal 4194619;Cod IBAN RO59RNCB 0077050238970001, Cont BCR sect.6 şi la Trezoreria sect.6, Calea Giuleşti nr.3, Cod IBAN RO75 TREZ 7065 069X XX00 1547. Prin fișa 230, cititorii pot trimite pînă la 3,5% din impozitul pe venit. Reedităm proiectele culturale fundamentale cum sunt O ISTORIE A LITERATURII ROMÂNE DE LA ÎNCEPUTURI PÎNĂ ÎN PREZENT de dr. Ion Rotaru (ed. a III-a) și vom tipări DICȚIONARUL ETIMOLOGIC AL LB. DACOROMÂNE - dr. Mihai Vinereanu, ISTORIA DACOROMÂNILOR, TESTAMENTUL ZAMOLSIAN DACOROMÂN, TEMPUS etc. Vom actualiza Proiectul ”DACIA – 2050” și va începe construcția proiectului ATENEU TEMPUS ”DACII LIBERI.”

În proiect se află MANIFESTUL COMTERRA - 2075 – răspunsul dacoromânesc la starea națiunilor, a Terrei comune de astăzi și de mîine.

20) Marele Nicolae Iorga a avut o viziune a ZONEI DE FORMARE A NEAMULUI DACOROMÂNESC, ca teritoriu al Vechii Europe în care sunt rădăcinile strămoșilor neamului nostru (vezi hărțile de mai jos). Fiecare român e dator să viziteze cît mai des vetrele străbunilor, pentru a cunoaște rudele de azi, să ne ținem de neamuri. România de azi este Dacia de atunci, numai că este ceva mai mică. Între ele nu mai încape nici o cratimă, liniuță de despărțire- licența noastră. DACOROMÂNIA este o realitate temporal-spirituală, proiectată, un vis. Erau mari ATLANTICA,

PELASGIA, GEȚIA, RAMANIA, VALAHIA, ROMANIA, RUMUNIA, DACIA... ROMÂNIA de azi este mult... mai mică. Pentru cei speriați, precizăm că este vorba de granițele spirituale care sunt de limbă și cultură, nu granițe teritoriale de stat, cum ar specula unii.

 

21) GardaDacoRomână (tribunal moral-spiritual al cunoașterii valorilor națiunii) organizează gărzilor naționale de rezistență spirituală în situația geopolitică de azi. Academia DacoRomână pregătește spiritual refacerea DacoRomâniei, după ce vom fi spulberați în cele 4 vinturi ale vremurilor, iar tezaurul reconstrucției în vatra ancestrală este cultura națională, spiritul dacoromânesc, după modelul israelian. Atrag atenția că starea de spirit a românilor este explozivă, iar pericolul unor revolte spontane devastatoare datorită foamei, corupției de la vîrful statului ”eșuat”, este iminent.

Niciodată polarizarea dintre bogați și săraci, dintre cei cu pensii peste măsură și cei cu cele foarte mici, neîncrederea în conducerea țării nu au fost atît de mari. Estimez convulsii sociale distrugătoare și periculoase pentru stabilitatea țării în plină criza mondială.

22) Reîntregirea - 2022, după Trianon, DacoRomânia Reîntregită - trebuie moșită continuu. Nici o forță din lume nu se poate opune împlinirii idealului nostru național. ”Tratatul și Dorobanțul” au făcut o națiune reîntregită prin luptă și adevăr. Nici un cod penal nu interzice Reîntregirea.

23) Susținem Doctrina națională autentică (celelalte doctrine sunt antinaționale - social-democrația, liberalismul, progresismul, neomarxismul etc.). Breșa făcută de AUR va fi dezvoltată cu partidele daciste fondate, în curs de apariție într-o Alianță Națională a Dacilor liberi! Fiți dacii liberi!

Reîntregirea tuturor dacoromânilor este idealul națiunii, niciodată atins încă. Reîntregirea spirituală trebuie moșită în 6 etape:

A.REFACEREA ROMÂNIEI MARI

B. UNIREA DACIEI ADEVĂRATE

C. DACIA CEA MARE

D. DACOROMÂNIA ÎMPĂRATULUI REGALIAN ȘI A SOȚIEI SALE

E. DACIA NEMURITOARE A MARELUI REGE BUREBISTA

F. ÎNTREGIREA SPIRITUALĂ A DACIEI-2050

24) Etapele Reîntregirii spirituale a Daciei-2050 sunt: Refacerea României Mari - 2022, Unirea Daciei Adevărate - 2025, Dacia cea Mare – 2030, Crimeea aparține DacoRomâniei din antichitate; Bizanțul, Constantinopolul european – va redeveni capitala spirituală a Vechii Europe fondată de atlantopelasgotracodaci, după Atlantida, vechea capitală a atlanților, apoi Heliopolis a urmașilor lor din Egipt, după Troia - capitala imperiului traco-geto-dac și după Roma - capitala antică a nepoților romani. Zona de formare a neamului dacoromânesc (Nicolae Iorga) este spațiul cultural zamolsian-creștin-ortodox de formare a națiunii dacoromâne în care va renaște capitala spirituală - CONSTANTINOPOLUL EUROPEAN, după 2050. DACOROMÂNIDAVA va fi noua capitala în Țara Bîrsei în curbura Carpaților României.

Evoluțiile vor fi conform raportului de forțe. „Iar noi locului ne ținem, / cum am fost așa rămînem“: daci liberi, înțelepți și neastîmpărați!

25) Chemăm forțele naționale la acțiuni ferme de la om la om, pentru ca România să nu se mai învecineze cu românii în Europa! Vom iniția expediții culturale ”Pe urmele lui Mihai Eminescu”, vom reedita OPERE COMPLETE - M.Eminescu și le vom distribui gratuit pentru fiecare nouă familie de tineri români căsătoriți. ICR va purta numele lui Mihai Eminescu în eternitate. Este dacoromânul absolut.

26) Imperiile care ne-au atacat au dispărut din istorie. Națiunile, Patriile, rămîn. Imperiile mor. Misiunea istorică a unui popor este verificată de două lucruri: a) de puterea cu care ştie să-şi apere pămîntul, libertatea şi drepturile; b) de vigoarea cu care creează valori;

Clasele sau grupurile care împlinesc aceste funcţii esenţiale sunt singurele care se pot numi grupuri vitale, fără de care o naţie riscă să dispară din istorie (Mircea Eliade). Coșbuc, prin Decebal către popor, spune: Din zei de-am fi scoborîtori,/ C-o moarte toți suntem datori!/ Totuna e dac-ai murit/ Flăcău ori moş îngîrbovit;/ Dar nu-i totuna leu să mori / Ori cîine-nlănţuit! Iar Imnul național ne îndeamnă: Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină / Decît să fim sclavi iarăși pe vechiu nost pămînt! Trei culori cunosc pe lume... cînta Ciprian Porumbescu, iar acest cîntec pe versurile originale trebuie să devină imnul DacoRomâniei. Vezi ultima strofă: Iar cînd, fraților, m'oi duce / De la voi ș'oi fi să mor /Pe mormînt, atunci să-mi puneți /Mândrul nostru tricolor.

27) iată și TATĂL NOSTRU - așa cum l-a lăsat ZAMOLSE, de la Thoth Atlantul:

TATĂL NOSTRU CARE EȘTI ÎN LUMINA DE DINCOLO DE CERURI,

SLĂVEASCĂ- SE NUMELE TĂU ETERN, VIE ÎMPĂRĂȚIA TA DE LUMINĂ SFÎNTĂ ȘI ETERNĂ,

FACĂ- SE VOIA TA PRECUM ÎN ETERNELE CERURI, AȘA ȘI PE PĂMÎNT.

DĂ-NE NOUĂ PENTRU MÎINE CU CE SĂ ÎMPLINIM TOATE NEVOILE ZILEI DE AZI

ȘI DE MÎINE ȘI ALE TIMPULUI NOSTRU, IARTĂ-NE NOUĂ PĂCATELE NOASTRE

PRECUM ȘI NOI IERTĂM CELOR CE NE-AU GREȘIT ȘI NE GREȘESC.

FII CĂLĂUZA NOASTRĂ ÎN VREMURI GRELE DE FURTUNĂ ȘI ISPITĂ,

DU-NE PE CALEA CEA DREAPTĂ A LUMINII TALE, ÎNTRU IUBIREA LUMINII ETERNE ȘI A NUMELUI TĂU!

ADEVĂRAT FIE ! (TATĂL NOSTRU-dacic ținut secret–jurămîntul dacoromân zamolsian este primit făcînd semnul crucii cu limba în cerul gurii închise).

 Salutul eminescian : - TRĂIASCĂ NAȚIA ROMÂNĂ! Răspuns: SUS CU DÎNSA!

 

DACIA VA RENAȘTE ÎN ROMÂNIA PRIN ADEVĂR, DREPTATE, MUNCĂ ȘI CREDINȚĂ!

Geo Stroe, un dac liber și neastîmpărat

Veniți cu noi! București, 31,01.2 022 d.Chr.(după Christos),31.01. 7 530 d.Fl. (de la Facerea Lumii), .31.01.12 022 d. Zm. (după Zamolse), 31.01. 35 022 d.Th. (după Thoth Atlantul), 31.01.172 d.Em. (după Eminescu)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FUNDAȚIA ACADEMIA DACOROMÂNĂ „TEMPUS DACOROMÂNIA COMTERRA“ (F.A.D.R.T.D.C.) este rezultatul unificării prin absorbţie a FUNDAŢIEI TEMPUS,  întemeiată de preşedintele fondator Geo Stroe (constituită la 23.11.1991 în Traian-Ialomița; dosar 751/PJ/1991 la Judecătoria sect.1), cu ACADEMIA DACOROMÂNĂ – A.D.R. (continuatoare şi legatară unică a Institutului Naţional pentru Românitate şi Românistică − INPROROM, fondat la 1.12.1991, urmașă a şcolii Aula zamolsiană – Andronicon, prima universitate populară din lume din Dacia, a Societății cultural-științifice Renașterea Daciei, fondată la 1 oct. 1949 la Sarmisegetusa, a Cercului de studii „DECENEU“ din anii ’70, a Societății „Carpații“, înființată la 24 ianuarie 1882 în București, reactivată la 24.01.2014 la statuia lui Mihai Viteazul de la Universitatea din București, de A.D.R., dosar nr. 34/PJ înregistrat la 24.01.1992 la Judecătoria Sect.1, prin sentinţa civilă nr. 49 din 31.01.1992, reorganizată, ulterior, în Academia DacoRomână, la 9.05.1995; apoi, cu alte modificări în dosarul nr. 51/P.J./2003), pentru înfăptuirea Programului PROTEMDACOM-12 050 (2 050). Ca fundaţie, este independentă de stat sau de partide politice, non-profit, are personalitate juridică de drept privat, de cercetare în domeniile ştiinţei, culturii, artei şi tehnicii, independentă în acţiunile ei. Ea se constituie ca o societate a oamenilor liberi, care au conştiinţă de dacoromâni şi deviza: „A fi pentru a şti, a şti pentru a avea, a avea pentru a putea, a putea pentru a face, a face pentru a fi oameni fericiţi!“ A.D.R. este autonomă în cadrul F.A.D.R.”T.D.C.” cu deviza: „Întru eternizarea valorilor temporale zamolsiene dacoromâneşti pe Terra noastră comună, într-o lume comterristă, a fiecăruia şi a tuturora!“ Scopul A.D.R. este cunoaşterea, cercetarea, crearea, stimularea, promovarea, apărarea şi eternizarea valorilor dacoromâneşti din întreaga lume, pe Terra noastră comună. Obiectivul strategic al A.D.R. este pregătirea spirituală a renaşterii pentru reîntregirea naţiunii dacoromâne din întreaga lume, în contextul valorilor umane, europene și universale. Cont CEC Bank S.A., Ag. Drumul Taberei nr.4, Buc., sect. 6, Cod IBAN Cod IBAN R096CECEB60430RON4156049, Cod fiscal nr. 4929150. www.tempusdacoromania.ro, www.academiadacoromana.ro, geostroe@gmail.com, 0722 972 522;


https://www.setthings.com/ro/fundatia-academia-dacoromana

N.B. Autorul respectă Normele limbii dacoromâne adoptate de Senatul A.D.R


Sursa: FLORIN Grigoriu







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu