vineri, 25 februarie 2022

IN MEMORIAM MAESTRUL ANDREI UNGUREANU – ”O VIAȚĂ ÎN RITM DE DANS”

 



IN MEMORIAM MAESTRUL ANDREI UNGUREANU –

”O VIAȚĂ ÎN RITM DE DANS”

24.02.2022

 

Primăria Ialoveni-Republica Moldova si familia Ungureanu, de  sarbatoarea Dragobetelui, au organizat un amplu program in amintirea omului de exceptie, maestrul coregraf, profesor ANDREI UNGUREANU. La evenimente au participat fosti elevi, colaboratori, parinti, artisti, prieteni din R. Moldova si din Romania. Omagiul "fratilor" romani in memoria dragului si bunului nostru prieten, prof. Andrei Ungureanu, un strop de mangaiere mult indureratei sale familii si comunitatii locuitorilor din Ialoveni a fost transmis de Primaria Municipiului Vaslui, Domnul Primar, ing. Vasile Paval, prin delegatia reprezentata de Viceprimar, prof. Cătălin-Emil Mîndru, Consilier local, prof. Luminita Vîrlan si prof. Anusca-Doglan Elena. Dragul nostru  Andrei va trai vesnic in inimile noastre, a tuturor celor care l-am cunoscut.

Omul Andrei Ungureanu, a lăsat în urma sa generații de copii cărora le-a sadit pentru totdeauna dragostea de artă, frumos, dans și omenie. "Timpul fură oamenii dragi, dar niciodată amintirea lor! "

Cuvinte alese organizatorilor, Primariei Ialoveni, familiei Ungureanu pentru clipele de emotionante in care am fost IMPREUNA.

Recunostinta tuturor celor care au facut posibila "revederea" cu regretatul nostru prieten, prof. Andrei Ungureanu si "cladirea" unor noi punti de colaborare.

Ne rugam la Bunul Dumnezeu de sanatate si PACE in aceste grele momente prin care trecem!

Prof. Anusca-Doglan Elena.

Palatul Copiilor Vaslui.



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu