luni, 28 februarie 2022

VIRGIL CIUCA - ACORD SINUCIGAS - 112 mânuțe ridicate!

 ACORD SINUCIGAS

VIRGIL CIUCA

 

De ce oare plang romanii de mila  Ucrainei  o tara creata artificial in  perioade de istorie si care ne ocupa intinse teritorii stramosesti iar populatia de origine romana din teritoriile ocupate este marginalizata si obligata la "asimilare" si asta in ciuda faptului ca presedintele actual la Ucrainei este evreu!

 

"cine-a indragit strainii manca-i-ar inima caini" M Eminescu

 

Mai intai Tara Popor Roman, Tara si Reintregire ei si mai apoi libertatile sexuale si religioase pentru care ati transformat in JOC NATIONAL tradarea de Tara si de Neam!

 

Virgil Ciuca

New York

02/28/2022

 

PS: slabirea,  si dece nu, si  dezmembrarea Ucrainei este o sansa pentru recuperarea unor teritorii de nord si rasarit si mai apoi "Reintregirea, Suveranitatea, Reinarmarea, Propasirea si Independenta Romaniei " indiferent  de parteneriate, sistem social si credinte religioase!

 

Oare ce este asa de greu de inteles!

 

Toti cei care actioneaza direct sau indirect-indiferent de pretext- pentru REINTREGIREA ROMANIEI sunt si criminali si TRADATORI DE TARE SI NEAM!

 

 

 


Doctrină naţionalistă

Iohannis a semnat: Armată comună cu Ucraina!

 

Președintele Klaus Iohannis a semnat promulgarea Acordului de cooperare militară dintre România și Ucraina. Astfel că, începând cu data de 16 iulie, s-a dat verde legal la punerea în practică a ”planului nebun” al Statelor Unite ale Americii pentru această parte din Europa, prin constituirea unei viitoare armate comune româno – ucrainene.

 

Gata, Iohannis ”a dat cu bățul”

Un prim pas în realizarea acestui proiect fără precedent dintre un stat membru al NATO și al Uniunii Europene și unul non – UE și aflat în conflict deschis cu Federația Rusă fiind astfel realizat. Drept urmare, Armata Română și cea ucraineană vor recurge la achiziții ”la pachet” și producere de tehnică militară comună. O comisie mixtă urmând a stabili procedurile și pentru implementarea celei mai halucinante prevederi ale Acordului semnat inițial pe 5 septembrie 2020 între Kiev și București și aprobat apoi pe 22 iunie 2021 de plenul Senatului României. Fiind vorba de protecția comună și schimbul informațiilor clasificate!

 

112 mânuțe ridicate!

Iar gestul președintelui Klaus Iohannis vine după ce 112 senatori români au ridicat mânuțele votând proiectul de lege care a dat frisoane structurilor contrainformative românești. Cele care au tot încercat în zadar să le deschidă ochii beneficiarilor politici legali ai rapoartelor care avertizau că Armata Română riscă să fie atrasă în strategia radicalizată a actualei Puteri de la Kiev de a internaționaliza cu orice preț conflictul mocnit pe care Ucraina îl întreține cu Federația Rusă.

 

 


După retragerea din Afganistan, pe militarii români îi ”paște” o misiune în Ucraina

Mai ales că Ucraina are nevoie ca de aer ca în acest conflict să fie atras și un stat membru al NATO, în speranța că astfel va fi activat ”punctul 5” al Acordului Nord Atlantic. Numai că, după ce, rând pe rând, Bulgaria, Turcia și Polonia au refuzat cu vehemență atragerea în acest ”proiect – capcană”, uite că s-au găsit 112 senatori români care să voteze Acordul cu Ucraina, în timp ce doar 13 s-au opus!

 

”Acordul sinucigaș”

Acum, mai mult ca sigur, Klaus Iohannis este convins că prin promulgarea Acordului Militar Româno – Ucrainean a căpătat statutul mult râvnit de lider regional. Unul cu care îl amăgesc americanii la fel ca pe Băsescu. Și pentru care probabil că nici nu a mai citit principalele prevederi ale Acordului pe care structurile contrainformative îl consideră pur și simplu ”sinucigaș”. Principalele îngrijorări referindu-se la ”capcanele” mai mult sau mai puțin la vedere prevăzute de Acordul între Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico – militar : ” Achiziția de armament și de tehnică militară; reparația și modernizarea armamentului; vânzarea de licențe de producție a armamentului și a tehnicii militare, asigurând sprijinul tehnic în producția lor; înființarea Comisiei Mixte Româno – Ucrainene de Cooperare Tehnico – Militară în scopul aplicării prevederilor Acordului; protecția informațiilor clasificate; neafectarea drepturilor și obligațiilor Părților decurgând din alte acorduri internaționale”.

 

Sursa: VIRGIL CIUCA
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu