vineri, 14 octombrie 2016

Oamenii nu mai au timp




Oamenii nu mai au timp pentru fericire

Azi, e trist sa vezi ca oamenii nu mai au timp pentru fericire. Trec repede la explozii.
In iubire vom ajunge la nivelul trantorului din stup.
Ce viitor steril..., modificat genetic.
Ferice pentru cei ce pot visa!

Da, manati de ispita materiei, manipulati si, astfel, conditionati asemeni soricelului pe care se fac experimente,  uita esenta lor!

Timpul îşi cerne fulgii uitării. Iris al cerului - arc divin!
În răvăşirea vântului ştrengar prin păduri multicolore pluteşte
aroma de toamnă ruginie-rubinie cu parfum de struguri copţi
- miroase a toamnă la tot pasul -
Liniştea apelor cu flacăra bărcii o aprinde. De unde-a venit,
încotro se va duce? Nu ştie nimeni noua răscruce,
Pluteşte în larg - cu aur amurgul îi vopseşte vâslele.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1755032858079439&id=1721156681467057&substory_index=0

https://www.facebook.com/notes/irina-lucia-mihalca/s%C4%83-ancor%C4%83m-%C3%AEn-noi-lumina/780098678700211

* Acorda-ti cinci minute de liniste zi de zi in care sa-ti golesti complet mintea de ganduri si sa… privesti pe fereastra, de exemplu.
* Fa o plimbare prin parc saptamanal, daca nu zilnic. Tine un jurnal al gandurilor care te cotropesc in timp ce te plimbi nestingherita pe alei. Asa iti vei da seama ce te macina cu adevarat.
* Fa ceva, orice: un desen, o pictura, o rama din lemn. Pune-o pe perete, intr-un loc unde o poti vedea mereu. Admir-o, oricum ar arata.
* Pune flori, o crenguta, un mugur pe birou, pe masuta de langa pat sau langa frigider. De fiecare data cand o vei zari, creierul tau va fi setat sa se opreasca pentru a-i admira frumusetea singulara.
* Creeaza-ti un spatiu cu comori. Ia un lucru pretios pentru tine-un suvenir de familie,o simpla piatra culeasa de pe malul marii- si pune-l intr-un loc de care numai tu sa stii. Adauga luna de luna ceva nou comorii tale.

Si tu esti un inger!
via Adrian Valerian Antonovici
"Pe parcursul activitatii mele am fost intrebat de nenumarate ori daca exista Ingeri. Da, sigur ca exista, dar nu in acea forma reprezentata cu aripi si inimioare. A vorbi despre Ingeri inseamna a face referire la o anumita Vibratie Speciala, la o anumita Puritate si Caldura specifica. Si Da, am intalnit aceste particularitati in oameni pe care i-am denumit Oameni-Ingeri. Sunt oameni de un special rar, au o privire extrem de calda, emana energie protectoare, transmit liniste profunda si pot iubi neconditionat. Se poate citi Pacea in ochii lor iar o simpla imbratisare cu un astfel de Om-Inger iti da senzatia ca esti cea mai iubita persoana, ca Totul este Bine, parca ti se sterg toate grijile, toate apasarile, te simti extrem de Linistit si Viu. Daca intalniti astfel de oameni, dragii mei, tineti-i aproape de voi, sunt trimisi din Cer, sunt daruri, sunt Oameni-Ingeri!"

O zi frumoasa si binecuvantata de sarbatoare, in pace si armonie!



Sursa: CORESPONDENTE






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu