duminică, 30 octombrie 2016

Victoria Dutu- Venetia - Premiul "Casanova" pentru Arta







Victoria Dutu a primit  in septembrie la Venetia Premiul "Casanova" pentru Arta, la Palatul Flangini, Centrul Cultural al Venetiei si Premiul Botticelli la Florenta.
A expus anul acesta la Roma, la Domus Romana Art Gallery Via Quattro Fontane,  2-16 iunie 2016 si la Bienala de arte de la Cannes, 18-19 May 2016 Hotel J.W. Mariotte in timpul Festivalului de film.
.............................. .............................. .........

Picturile le puteti viziona online pe situl



Sau la sediul firmei Unioncont, aflat la etajul 3, la Camera de Comert a Romanei, Bucuresti.


Aici se afla picturi frumoase special create pentru birourile unei firme, sa inspire liniste, armonie si pace in ton cu munca realizata cu profesionalism si de cea mai inalta calitate.


Achizioneaza o pictura de Victorita Dutu.

Victorita Dutu este absolventa a facultatilor de matematica, 1995 si filosofie1999, Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iasi. Este profesor de matematica titular la Liceul Teoretic “Traian” Bucuresti. A castigat premii de poezie si pictura si a facut expozitii de pictura in tata si strainatate. In matematica e pasionata de spatiile infinit dimensionale. *Ambasadoare a Pacii, in cadrul Organizatiei Internationale „The Universal Circle of the Ambassadors of Peace” din 8 ianuarie 2011. *Membra de onoare a Casei de Cultura Naji Naaman –Liban si a maimultor societati de poezie din strainatate. A expus la New York Artexpo Pier 94, unul din cele mai mari  targuri de arta din lume, alaturi de Agentia internationala  de arte Basak Malone,  2015, la "Oxford International Art Fair 2015, la  Casino Velden Austria, 2014, la Brick Lane Gallery – Londra, Viena, AUSTRIA la “Time” Gallery, 2014, Chouzy-sur-Cisse, centrul Franteila musée “Matra” si la Biblioteca “Jacques-Thyraud” 2014, A expus la Sanremo, Italia,  in timpul Festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" 2013, Polonia si Elvetia 2007.


0740.27.99.08


Expozitie permanenta

 
in Bucuresti la firma
UNIONCONT, cu sediul la Camera de Comert a Romaniei, etajul 3,
    
Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei “Unioncont”,  luni pana vineri, intre orele: 9-17,30 ,   http://www.unioncont.ro
............................
Sponsor si Expozitie permanenta la sediul firmei
http://www.unioncont.ro
            cu sediul la Camera de Comert a Romaniei 
                            si  
             Monica Radulescu terapeut craniosacral







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu