miercuri, 19 octombrie 2016

Whisky-ul reginei







Whisky-ul reginei


O altă fațetă a whisky-ului blended este cea a produselor super premium. Iar aici, cel mai celebru brand este Royal Salute, o marcă Chivas Brothers. Prețurile și prezentarea sunt pe măsură, iar cel mai “tânăr” distilat dintr-o carafă de Royal Salute are 21 de ani vechime. Iar din când în când, Royal Salute lansează câte o ediție foarte specială.

În anul Jubileului de Diamant al Reginei Elizabeta, pe lângă whisky-ul dedicat acestui eveniment, cei de la Royal Salute au mai pregătit o surpriză ultra-premium. Royal Salute Tribute to Honor este o ediție limitată la doar 21 de sticle de porțelan și are meritul de a fi la ora actuală cel mai scump whisky de pe piață, având prohibitivul preț de 150.000 lire sterline.Carafa este împodobită cu diamante albe și negre totalizând 22 de carate, în total 413 pietre prinse în monturi de aur și argint atât pe gâtul sticlei cât și pe emblemă ce conține o sabie.

Cei de la Royal Salute au consultat câțiva ingineri din domeniul aeronauticii pentru procesul de producere a 400 de carafe de porțelan, dintre care au ales apoi doar 21 de recipiente care au îndeplinit standardele de perfecțiune a execuției cerute de ei.



Sursa:
Prof. Valentina Lupu

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu