duminică, 21 aprilie 2019

GSM - DESPRE CĂPUȘE = VOTUL – mai puternic decât glonțul !




DESPRE CĂPUȘE

Din Cetatea de scaun a voievodului Ștefan cel Mare și Sfânt, infractorul neamului dă glas unei noii mojici „Trebuie să scăpăm România de căpușa Iohannis !" Sigur că facebook-ul s-a inflamat, rețeaua fiind dominată de oameni inteligenți ! Cei ai Puterii, în special ai PSD, se văd de la o poștă prin limbajul suburban și anonimatul sub care se ascund.
Jignirile mitocanului de la Teleorman și ale ciracilor săi, la adresa președintelui țării, indirect la adresa celor peste 6 milioane de alegători, continuă de ceva vreme. Va veni, în curând timpul când ștampila VOTAT va decide scoaterea de pe scena politică a acestor troglodiți ajunși accidental la Putere.
Declarația „incendiară” de la Dumbrăveni, m-a determinat să-l întreb pe dl Google ce avere are președintele Iohannis ? Dau peste link-ul care mă duce direct la sursa oficială: https://www.presidency.ro/files/declaratii/IOHANNIS_%20KLAUS-WERNER/DA/IOHANNIS_%20KLAUS-WERNER_DA_2018_6_2547.pdf
Deschid documentul și aflu. „Căpușa” Iohannis și a sa consoartă dețin 5 case cu o suprafață de (84,60 + 253 + 377 + 76 + 64 m2 în total 854,60 m2,terenuri – ioc, autovehicule / autoturisme, tractoare, mașini agricole, șalupe, iahturi și ale mijloace de transport – nema, bunuri de preț (bijuterii, obiecte de artă, și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal - a căror valoare însumată să depășească 5.000 de euro – nu au. Bunuri mobile, a căror valoare să depășească 3.000 de euro fiecare, și bunuri înstrăinate – nexam. 
La Active financiare, președintele Iohannis e de râsul lumii pesediste cu cei 170.000 de lei (în scădere cu 125.000 de lei față de declarația dată când a devenit președinte). La banii ăștia e și normal să nu aibă nici plasamente, investiții directe sau împrumuturi făcute.
Datorii – 0 (zero); la fel și la capitolul VI Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subvenționate – 0 (zero). La capitolul următor, Venituriconstat că la cele salariale, în sfârșit, Werner a câștigat mai mult decât soția sa. Neamțul mai are ceva bani încasați din vânzarea cărților iar din chiriaanuală, la celebra casă cumpărată cu „acte false” (Cum să cumperi cu acte false ?, poate cu bani falși ! - n-am înțeles nici în ziua de azi și nici Justiția nu-i dă de capăt !) nu atinge nici măcar 40.000 de lei, cât a fost venitul pelună a unui parlamentar român în 2018. Pare de necrezut, dar ăsta-i adevărul: https://www.google.com/search?q=venit+lunar+parlamentar&rlz=1C1GCEA_enRO772RO772&oq=venit+lunar+parlamentar&aqs=chrome..69i57.7432j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8.
Să continui. Venituri din investiții – 0 (zero), Venituri din pensii 0 (zero),Venituri din activități agricole – 0 (zero), Venituri din alte surse – 0 (zero). Drept pentru care a semnat declarația la 13.06.2016. Chiar de ziua 'mnealui ! 
Deschid și link-ul holteiului Liviu-Nicolae Dragnea ca să văd cu ce avere a mai rămas după divorțul de Bombonica și ce i-a mai asigurat feciorului:
Găsesc: un teren de 2.133,5 m2; la clădiri – una de 80.07 m2 și alta de numai 1.527 m2 (Atenție ! Cu suprafața construită la sol), apoi un biet autoturism BMW X5 (contract de donație cumnata+nepoții). 
La Metale prețioase ș.a. – apare scris „nu este cazul” (oare de asta vrea să aducă acea parte din aurul țării depozitat la Londra ?!?). În conturi nu are decât 88,16 dolari și 112.298,55 lei (i-a luat toți banii Bombonica !?!) iar laPlasamente, investiții directe apare Hotelul TURRIS din Turnu Măgurele cu doar 151 de locuri de cazare, recent renovat de niște prieteni. 
La Active producătoare de venituri (se referă la hotel) declară pe proprie răspundere că nu obține mai mult de 5.000 de euro/an; nu are datorii (nici măcar față de țară !?!); nu a primit nici cadouri (poate la apropiata nuntă, cu șturlubatica Irinuca, se va mai procopsi cu ceva atenții din partea colegilor), 
La Venituri anuale - de la Camera Deputaților, unde deține a treia funcție în statul de drepți Republica România (III) - este trecută suma de 161.912 lei, adică nu mai puțin de 251 de pensii minime garantate. Văd că nu sunt trecute aici multiplele avantaje ale unui parlamentar, pe care dacă le-am cuantifica în bani am ajunge la sume interesante pe care noi, plătitorii de taxe și impozite, le dăm, inclusiv marelui om de stat L-ND. Venituri ale soției – „nu este cazul” – pensie alimentară nu mai plătește, feciorul, azi cu multe cărți de credit, depășind vârsta. Bietul tată, s-a străduit să-l facă om cu proprietăți, mașini, ceva firme ca să nu moară de foame (vă amintiți cum juniorul a vândut porcii cu doar o săptămână înainte să afle Daea că pesta bate la ușa județului, păstorit ani întregi de tătâne-său !
Despre averea lui Dragnea jr aflăm, câte ceva de la jurnaliștii de investigație:
La final, seniorul a semnat declarația, datată 15 iunie 2018. Pe proprie răspundere. Nicio proprietate în Brazilia sau ceva conturi babane prin celeoffshor-uri, cum clevetește lumea răuvoitoare !



Te uiți prin declarațiile de avere ale șobolanilor roșii, citești, te crucești și te întrebi, cine-i, de fapt, căpușa de care trebuie scăpată România ? Mai bine zis, cei, care căpușează biata țară de 30 de ani ?
Cu siguranță, România merită mai mult  ! Î
n prezent, s-au conturat două Românii, una administrată de PSD (28 de județe și 1.708 primari) și alta administrată de PNL (8 județe și 1.081 primari). Specialiștii constată nu doar o diferenţă de mentalitate, ci și o diferenţă, ca de la cer la pământ, în rezultate. Nu numai în mediul urban, ci şi în mediul rural. 
Pentru cei care tot spuneți că liberalii n-au făcut nimic ! Comparați zonele liberale ale României cu cele pesediste și trageți singuri concluziile ! 
Mergeți la Oradea, Cluj-Napoca, Arad, Timișoara. Alba Iulia, Botoșani, Suceava, Reșița, Sibiu, Brașov și în sutele de comune liberale. O să vedeți cu ochii voștri ce-au făcut liberalii și comparați cu ce-au făcut căpușele pesediste. Apoi, să tot comentați cu nefăcutul !

N.B. Aud, că socialiștii lui Dragnea, atât de iubiți de bobor, nu au avut curajul să țină Conferinţa judeţeană de alegeri a organizaţiei județene în municipiul reședință, refugiindu-se în comuna Dumbrăveni, cu jandarmi bine plasați la intersecții. De acolo, penalul Dragnea a vărsat venin și fiere contra președintelui țării ! Ce să-i faci dacă atâta îl duce capul ! Acum, cu Nicolicea la Justiție, ne va băga pe toți la pușcărie pentru exprimare liberă !
Vom trăi și vom vedea !

ULTIMA ORĂ !

Văd că „băile de mulțime” ale lui Dragnea și prim sinistrei Dăncilă prin Moldova se fac în interioare, apărate bine de jandarmerie. Oare numai pentru că pe acolo a fost Răscoala în 1907 !?! 
Cine a ținut Moldova în sărăcie în ultimii 30 de ani ? 
Întrebați-i pe alde Buzatu și găștile lor de corupți până în măduva oaselor.
VOTUL – mai puternic decât glonțul !

S-auzim numai de bine, că de rău ne-am săturat !



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu