luni, 6 iulie 2020

Alexandru Nemoianu - Primejdia globalismului




Primejdia globalismului

“Globalismul”, încercarea de a impune lumii un “imperiu”, cu comandã unicã și fãrã apel, reprezintã flagelul timpului istoric pe care îl trãim.


Trãsãturile “globalismului sunt în totalitate negative și între ele se pot aminti: “Globalismul” este o creație a cercurilor transnaționale care doresc sã își întindã dominația și posibilitatea de câștig peste întreaga planetã.
Sub lozinca “globalismului” cei foarte bogați au devenit încã mai bogați și cei sãraci au fost adânciți în mizerie. Diferența dintre bogați și sãraci, la nivel individual dar și între state, a devenit obscenã. În USA, cea mai bogatã țarã a lumii, primii 5% dintre bogați controleazã peste 80% din bogãția țãrii. Aceasta nu mai este inegalitate, este dezmãț!

Sistemul financiar impus de “globalism” a fãcut cã manipulãrile bancare sã genereze crize acute în anume pãrți ale globului. În acele locuri transnationalii au putut acapara, la prețuri de nimca, toatã bogãția localã. Sã ne gândim la modul în care pãmântul arabil din Estul Europei este acaparat de transnationali la prețuri ridicole. Iar toate aceste “reguli” sunt impuse de transnationali dupã bunul lor plac. Statele naționale sunt subordinate unor “centre” transnaționale la modul absolute. Pãrerea localnicilor nu mai are nici o importantã. Grupuri politice stipendiate din afarã acapareazã puterea și împlinesc planurile comandate. Putem vedea acest lucru lesne urmãrind acțiunile unor formațiuni politice ca USR-PLUS și eiusdem farinae. Drepturile cetãțenești sunt calcate în picioare, identitatea locurilor este batjocoritã. Tradiția și Credința sunt marginalizate și eliminate, bucatã cu bucatã.
În repetate rânduri s-a afirmat cum cã “globalismul”, centralizarea puterii guvernamentale și politice, ar fi un produs inevitabil al “progresului”, s-a mers pânã în a afirma cã “globalismul” ar fi încununarea dezvoltãrii omenești! Nici mai mult, nici mai puțin! Mai departe, din aceastã idée șchioapã s-a urmat cum cã, cel care s-ar îndoi de virtuțile “globalismului”, s-ar afla împotriva “progesului” deci, la temnita cu el!

Dar în realitate, ”visul” unui imperiu mondial, dominat de “elite”, nu este ceva nou. El merge la “Turnul Babel”, la Platon și “Republica”. Utopia și dorința “elitelor” de a stãpâni total, este veche de când lumea. Aceasta nu este manifestare de “progress”, este un clar regres. Este regresul cãtre o ideologie de care Neamurile au luptat sã scape încã din zorii istoriei. Starea organic este cea a “locurilor” cu identitate și tradiție.

Cei care au studiat psihologia “globalistilor” au ajuns la o concluzie unicã: toți promotorii “globalismului” au personalitate sociopat-narcistista. Cei care au aceastã personalitate manifestã totalã lipsa de empatie cu cei din jur, incapacitate de a avea sentimente pentru cei din jur, totalã dedicație pentru “relativism”, deci capacitatea de a “justifica” orice acțiune personalã, setea de a domina pe cei din jur, de a le impune dorința lor și totalã incapacitate de a recunoaște greșeli. Principala lor dorința este de a își împlini fanteziile lor despre “superioritate” și “pozitivitate”. Cu cât aberațiile lor sunt acceptate, cu atâta mai mult vor genera alte aberații. În termini concreți pericolul cel mai mare al “globalismului” îl reprezintã încercarea de a distruge identitatea localã, Tradiția și Credința. Iar aceste lucruri “globalismul” cautã sã le împlineascã promovând un slbatec imperialism cultural. si un degradant, vulgar secularism.

Este bine știut cã atunci când un popor este subordonat cultural, atunci când tradițiile și credințele sale sunt înlocuite cu altele, strãine lui și aparțînând unor civilizații depãrtate, subordonarea politicã și economicã este iminentã, în fapt ea a și avut loc. Abandonarea identitãții și personalitãții culturale reprezintã formã de capitulare absolutã și de ieșire din istorie a unui Neam.
În aceastã înțelegere ar trebui sã fie limpede cã pãstrarea Tradiției și identitãții reprezintã o necesitate care nu poate fi negociatã, de ea depinde viața unui Neam. Iar în aceastã înțelegere rezultã și obligația ca formele de guvernãmânt și formațiunile politice, care cautã sã înlocuiascã identitatea Neamului, trebuiesc combãtute prin orice mijloace. Nu poate exista compromis în aceastã confruntare!

Cel care va avea atașament fațã de Tradiția, Credința și identitatea Neamului sãu va putea avea curajul sã critice o anume administrație vremelnicã și va avea demnitatea sã acuze formațiuni politice și de interes care stau împotriva identitãții Neamului sãu. Aceasta fiind diferența între un iubitor de Țarã și Neam și un profitor și un fripturist.
Dragostea de Neam și de Țarã stau deasupra oricãrei forme de guvenamant și deasupra oricãrei formațiuni politice. Iar atașamentul fațã de Tradiția Neamului este încã mai necesarã în condițiile în care o anume formã de guvernãmânt și anume formațiuni politice militeazã pentru o direcție culturalã fãrã legãturã cu Neamul și împotriva lui. Este ceeace în momentul de fațã fac grupãrile politice cele mai decãzute din România: PNL, USR, PLUS”, și contraptiile care le sunt asociate: Organizații Ne Guvernamentale, abominatia #rezist, ”Pentru o Românie curatã”, etc. O situație care în mod limpede aratã cã în România aceste formațiuni reprezintã RÃUL CEL MARE, care trebuie combãtut prin toate mijloacele cu putințã. Încã mai gravã este împrejurarea cã formațiunile amintite se aflã la voia intereselor transnaționale, care înseamnã Bruxelles, Soros, și care urmãresc promovarea “globalismului”, adicã perpetuarea actualelor inegalitãți obscene dintre oameni și dintre țãri.

Aceastã acțiune de subordonare este dusã prin multe mijloace și foarte adesea prin rãzboaie imperialiste crude, declarate “inițiative de democratizare”. Am vãzut foarte bine ce au însemnat aceste acțiuni de “democratizare” în Afganistan, Irak, Libia, Siria și în alte pãrți. Au însemnat sute de mii de morți și schilodiți, orașe distruse, economii nimicite, milioane de refugiați și lagãrul de exterminare de la Guantanamo. Doar cei complet nãuciți și cei de rea credințã mai pot crede în bunele intenții ale “globalismului” (și uneltelor lor din România, pe care le-am pomenit). Dar încã mai perversã este calea infiltrãrii ideologice. O acțiune care ar dori sã uniformizeze pe toți oamenii, sã îi transforme în “indivizi”, numere socio-economice, lipsiți de orice atașament etnic sau social, preocupați strict de materialismul cel mai vulgar, fãrã trãsãturi masculine sau feminine ferme. Un soi de eunuci sodomiti tânjind dupã un lagãr de concentrare cu confort de patru stele.
Prin ONG-uri și prin “imbecili utili” este promovatã ideologia “societãții deschise”, cea care, prin impunerea unui relativism absolut, pune semnul egal între bine și rãu, între urât și frumos, cautã sã acrediteze ca pozitive: sodomia, pedofilia, satanismul. Este de reținut cã aceastã promovare a “toleranței” se oprește când este vorba de Creștinism și Biserica Ortodoxã. În acest caz sunt folosite toate mijloacele pentru a insultã, de la nãtânga lozincã, ”spitale nu biserici”, la atacuri directe, violente. Voi prezența câteva exemple pentru a ilustra cele spuse.

Existã o strânsã alianțã și colaborare între Departamentul de Stat al USA și organizațiile demoniacului Soros Gyorgy. În 2016 Depratamentul de Stat al USA a alocat aproape jumãtate de million de dolari pentru stipendierea ONG-urilor sorosiste din Macedonia. Scopul acelor mercenari era sã inoculeze în Macedonia “valorile” globalist-sodomite. Iar în ultimii cinci ani ”US agency for internațional development” (USAID) a canalizat cãtre agentura sorosista din Macedonia peste cinci milioane de dolari. Singurul scop fiind alterarea, convertirea tradițiilor din Macedonia cãtre globalism-sodomie.
Imediat dupã ce, prin machinatiunile CIA, în Ucraina s-a alcãtuit o entitate ortodoxã zis “autocefalã”, al cãrei unic scop este divizarea comunitãțîi ortodoxe, deci imediat dupã aceastã proclamare, Secretarul de Stat al USA, Pompeo, a contactat pe “întâistãtãtorul” pomenitei contraptii. Pompeo a spus cã acea alcãtuire se va bucura de “sprijinul” USA dacã, ace aberatie zis "ortodoxa", va avea o mai mare “înțelegere” fațã de fenomenul sodomiei. Glorios început!

Aceste exemple pot continuã dar, esențial, este sã fie arãtat care sunt scopurile acestor organizații globalist-sorosiste și prin ce mijloace urmãresc ele sã acapareze puterea. Ei bine ele sunt cuprinse într-un manual,alcãtuit de un anume Saul Alinsky, ”Rules for Radicals” (Reguli pentru Radicali). Acest manual, de fapt un regulament pentru înlocuirea stãrilor legitime, a fost tradus în toate limbile este – europene și distribuit gratuit. El este regulamentul: USR,PLUS, ”și formațiunilor care le sunt atașate. Este bine sã exemplificãm prin câteva citate acest regulament al nerusinarii și violenței.
Este cu totul semnificativ cã “Regulile” încep cu un citat din Lenin, referitor la acapararea puterii.
În 1917 Lenin spunea cã bolșevicii sunt pentru acapararea puterii nu prin tunurile, controlate de puterea legitimã, ci prin vot. Dar tot Lenin adãuga, dupã luarea puterii, bolșevicii vor schimbã aceastã regulã. Comentariile sunt de prisos.

În continuare, “Regulile” descriu pas cu pas modul în care trebuie acaparatã puterea: prin zvonuri,prin acuze permanente, prin demonizarea reprezentanților puterii legitime, prin permanentã agitație stradalã, prin violențã, când este posibil. Sunt metodele pe care le vedem folosite de cãtre formatiunile politice vandute din Romania, in special USR-PLUS, din România, de care am pomenit anterior, inclusiv încercarea lor de loviturã de stat, de la 10 August,2018.Încercare care a eșuat strict datoritã comportamentului exemplar al Jandarmieriei Române. Nu are rost sã ne facem iluzii, globalist-sodomia este în rãzboi deschis cu Neamurile și identitatea lor. În mod extrem de plastic naționalistul polonez, Ruyszard Lugutko, a numit ce se întâmplã, ”imperialism cultural”. În aceste condiții trebuie gândit, ce este de fãcut?

În primul rând trebuie sã vedem limpede cã globalism-sodomia repezintã rãul, zilei de azi și trebuie sã I ne opunem din toate puteri. Primejdia o reprezintã USR-PLUS, de care pomeneam și care este total înregimentatã globalist-sodomiei.
Acest rãu urmãrește acapararea și controlul deplin, economic și politic dar, încã mai grav el urmãrește subordonarea ființei intime, altfel spus, urmãrește reeducarea Neamurilor. Si nu intamplator membrii ai USR au ajuns sa afle trasaturi pozitive "fenomenului Pitesti". Acest scop sinistru voiește sã îl facã prin diversiune și înșelare din “vorbe” dar, acestui mod îi va urmã teroarea de plumb, de tip Gestapo, Pitești, Guantanamo. Iar la urmã trebuie sã ne întrebãm, cine sunt cei care se aflã în spatele acestei abominațîi, imperiul sodomit-globalist?

Voltaiere a explicat acest lucru, ”ca sã știi cine te stãpânește simplu aflã pe cine nu ai voie sã critici” .Acestei întrebãri trebuie sã îi rãspundem, toți și fiecare, cât mai grabnic. Iar dacã nu suntem în stare, sau ne este fricã sã dãm rãspunsul, înseamnã cã ne meritãm soarta.
Nu sunt multe de spus. Acest flagel diabolic trebuie privit drept în ochi și, fãcându-ne semnul Sfintei Cruci, în Numele Tatãlui, al Fiului și Sfântului Duh trebuie sã îl zdrobim pe el și mlãdițele lui otrãvite. 


......................................................

Alexandru Nemoianu
Istoric / Detrit / USA


http://www.observatorul.com/default.asp?action=articleviewdetail&ID=21526







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu