vineri, 17 iulie 2020

VIRGIL CIUCA - DE CE TI-AI TRADAT TARA POPOR ROMAN? DE CE?




Discurs Nicolae Iorga păstrat in arhiva SRI –
REGII ROMANIEI INCEPAND CU REGELE CAROL I PANA LA MIHAI I AU FOST EVREI!
VIRGIL CIUCA
  

Stimata Doamna Vitalia Pavlicenco,

"tarele" poate fi tradus, desi nu-i vorba de traducere fiind cuvant neaos romanesc folosit de N.  Iorga,  cu "pacatele" in care puteti include ce doriti, trufie, hotie, tradare, mai ales tradare...deci este cuvantul folosit de N, Iorga...

Desigur ca puteti publica articolul cu precizarea expresa ca este scris de N, Iorga  si gasit in arhive de cercetatori chiar in arhivele SRI! sunt bune si arhivele Securitatii de ceva inclusiv faptul ca devenise neoficial "sacul de box al Securitatii oltene!

Eu am retransmis articolul ca atare fara sa ma intreb daca istoricii si academicienii de pe cele doua maluri de Prut stiu de el si daca acest discurs se afla nu numai in arhivele SRI dar si la Bibiliotecile Academiilor stanga si dreapta) ori in arhiva parlementului!

Nu m-ar mira daca acest discurs se afla mai degraba in bibiliotecile Rusiei si Vaticanului! caci  in arhivele serviciilor secrete apusene-inclusiv cele americane si evreiesti interesate de distrugerea ca Romaniei ca Stat - se afla cu siguranta, dar  ori mai fi si altele unguresti, englezesti...avem prea multi "pretini" si parteneriate strategice care ne dezbina si ne tin in SCLAVIE!

Clasa politica romaneasca impreuna cu asa zisa "intelectualitate romaneasca" sunt indubitabil TRADATOARE DE TARA SI NEAM! la fel  ca si  ACADEMIILE si BISERICILE ORTODOXE de pe maluri de Prut care sau  cerut sa fie PRIVATE si ca "PRIVATE" VOR TREBUI SA SFARSEASCA CU ACTUALII MEMBRII PENTRU SALVAREA NEAMULUI SI TARII! si  pentru a fi  inlocuite cu IUBITORI DE TARA SI NEAM! SI NU DE DIVINITATI INVENTATE SI CRIMINALE!
CHIAR SI POTOPUL BIBLIC ESTE CRIMA IMPOTRIVA UMANITATII SI CEI CE ATRIBUIE "DIVINITATII" POTOPUL SI "VENIREA" "LUI" CU FOC SI PUCIOASA SUNT ORI REDUSI MINTAL ORI CRIMINALI "NASCUTI SI NU FACUTI"!

TRIMITRTI COMENTARIUL MEU SI LA "BOR" DESI  UMBLA VORBE CA BISERICILE ORTODOXE  AU SERVICII DE SPIONAJ CARE RIVALIZEAZA CU ALE VATICANULUI!

 DESI AM RESPECT PENTRU CATIVA ACADEMICIENI SI CATIVA POPI MAI MARUNTEI, NU AM NICI CEA MAI MICA ASTEPTARI DE LA ACESTE DOUA INSTITUTII  IN STRUCTURA LOR ACTUALA - ACADEMIA ROMANA ESTE DOMINATA DE FOSTI SECURISTI SI FOSTI ACTIVISTI DE PARTID IAR BOR IMPANATA DE COLOBORATOTRII SECURITATII CARE PRACTICA POLITIA POLITICA -PRIVIND SALVAREA SI REINTREGIREA TARII!,,,

DOAR "DICATATURA MILITARA"-FARA VECHI GENERALI-  POATE SALVA ROMANIA SI RAMANE SINGURA FORMA DE GUVERNAMANT CAPABILA SA  MILITEZE SI SA INFAPTUIASCA  "REINTREGIREA TARII"

AM AFIRMAT SI VOI CONTINUA SA AFIRM CA ACTUALELE GENERATII ( TREI LA NUMAR) DE ROMANI SE FAC VINOVATE - CAZ UNIC IN ISTORIA POPOARELOR - DE TRADARE DE TARA SI NEAM!


Mult prea des sunt obligat sa dau cu barda in toti "dumnezeii" doar doar se va trezi si " poporul roman " si isi va reamiti ca pamantul lasat lui de stramosi cu jertfa de sange si viata NU A FOST UN DAR PE CARE URMASII LOR SA -L TRADEZE! DE CE TI-AI TRADAT TARA POPOR ROMAN ? DE CE?-


Consideratie deosebita si sarutari de maini

Virgil Ciuca
Bucuresti
17 iulie 2020

PS: prea des sunt obligat sa dau cu barda in toti "dumnezeii" doar doar se va trezi si " poporul roman " si isi va reamiti ca pamantul lasat lui de stramosi cu jertfa de sange si viata NU A FOST UN DAR PE CARE URMASII LOR SA_L TRADEZE!

DE CE TI-AI TRADAT TARA POPOR ROMAN? DE CE?

On Thursday, July 16, 2020, 12:10:47 PM GMT+3, Pavlicenco Vitalia <vpavlicenco@yahoo.com> wrote:


Domnule Ciuca, va salut.

Am doua intrebari si o rugaminte:

1. Ce inseamna, ca nu am inteles, in acest text, fragmentul de fraza ”dar mai suferă şi deumite tare care se transmit pe calea ereditară şi periodic din patru în patru generaţii.”

2. Dupa ce ma lamuriti cu acest fragment - se poate publica acest articol pe Consiliul Unirii sau nu?

3. Puteti sa imi scrieti ce credeti Dumneavoastra pentru site-ul Consiliului Unirii un articol despre actuala clasa politica din Romania si perspectiva Unirii?

Va multumesc,
Cu respect, Vitalia Pavlicenco



Pe miercuri, 8 iulie 2020, 22:15:46 EEST, VIRGIL CIUCA <virgilciuca2002@yahoo.com> a scris:


DE CE ASCUND "REGALISTII" ACEST ADEVAR? si nu numai ei ci si generalii de armata si securitate care in dec. 1989 au tradat Tara, Poporul si Comandantul Suprem!

ARE VRE-O LEGATURA ORIGINEA LUI MIHAI I SI FAPTUL CA FOSTA CASA REGALA A PRIMIT DUPA "LOVITURA DE STAT" PROPRIETATI PE CARE NU LE-A AVUT NICIODATA?

Trezeste-te Popor Roman si cerceteaza cine sunt cei care te-au condus si care te-au si tradat la 23 august 1944!

Virgil Ciuca
Bucuresti
8 iulie 2020

PS: Multumiri Dlui Gh Ticlete pentru "Discursul lui N. Iorga"

From: ticlete gheorghe <gh_ticlete@yahoo.com> Sent: Wednesday, July 8, 2020, 09:19:48 PM GMT+3
Subject: Fw: Discurs Nicolae Iorga păstrat in arhiva SRI
Trimis de pe iPhone-ul meu  Început mesaj redirecționat: De la: Dată: 5 iulie 2020, 18:15:11 EEST Către:;Subiect: Rdr: Fw: Discurs Nicolae Iorga păstrat in arhiva SRI Date: dum., 5 iul. 2020, 13:34Subject: Fwd: Fw: Discurs Nicolae Iorga păstrat in arhiva SRI To:


Subject: Discurs Nicolae Iorga păstrat in arhiva SRI

Consilierul Regal N. Iorga ar fi adus grave offense Suveranului într-o şedinţă a Academiei, când preşedintele acestei înalte instituţii propusese ca toţi academicienii să se înscrie în bloc în „Frontul Renaşterii Naţionale” (înfiinţat de Carol al II-lea la 16 decembrie 1938, în locul partidelor politice declarate clandestine). În acel moment, N. Iorga s-a ridicat, spunând că îl surprinde ca tocmai preşedintele să facă o atare propunere adunării, ca şi cum aceasta ar fi o  breaslă de bărbieri, tinichigii sau o asociaţie de funcţionari comerciali.
„Nu, domnule preşedinte - a spus în continuare noi - nu suntem o turmă de mameluci, fiecare dintre noi are puterea de discernământ necesară şi prin nimic nu am putea fi constrânşi ori măcar ademeniţi să comitem un asemenea act. Eu cel puţin, declar de la început, că nu m-aş putea înscrie niciodată în asemenea ondiţiuni.”
La strigătele de „destul”, „stai jos!” ale academicienilor, N. Iorga s-a ridicat din nou şi a mai spus că nu vorbeşte numai în calitate de
academician, ci şi de istoric, şi că dacă este vorba să facă istorie, apoi să mai aştepte puţin, domnii colegi, că vor afla lucruri interesante.
Cu toate protestele asistentei şi fiind des întrerupt de academicieni, N. Iorga a început prin a aminti că „În Evul Mediu existau în Germania trei oraşe libere: Hamburg, Lubeck şi Bremen. În Lubeck, printre diferitele familii de evrei conlocuitoare se găseau unele care se numeau „Zollern”, adică familiile din deal, şi spre a nu se confunda cu cele din vale îşi ziceau „Hohenzollern”. Aceşti Hohenzollerni, prin camătă şi tot felul de mijloace specific evreieşti, devenind extrem de bogaţi, au ajuns mai târziu stăpâni ai castelului şi domeniilor de la Sigmaringen, fiind mai târziu înnobilaţi de Margraful Bavariei. Din aceşti Hohenzollerni se trage actuala noastră dinastie, care după cum este şi firesc, poartă nu numai stigmatele rasei evreieşti, dar mai suferă şi deumite tare care se transmit pe calea ereditară şi periodic din patru în patru generaţii.”
Deşi des întrerupt de asistență, N. Iorga a continuat totuşi, arătând cum în calitatea sa de istoric, a putut stabili că „printre alte boli ale
acestei familii se află şi nebunia transmisă  invariabil din patru în patru generaţii şi că păcatele au căzut tocmai pe M.S. Regele ca să fie din generaţia celor nebuni.  Regele Ferdinand a fost deplin sănătos la minte, după cum a fost sănătos şi Regele Carol I, ca şi fratele său, tatăl Regelui Ferdinand. Deşi părintele Regelui Carol şi bunicul Regelui Ferdinand au fost sănătoşi,  bunicul Regelui Carol I a fost totuşi nebun, nebunie transmisă astăzi după  a patra generaţie, Regelui Carol II. Mai mult încă: toţi aceşti regi ori prinţi nebuni, atunci când au simţit că puterea de vitalitate a sângelui evreesc din vinele lor scade, din cauza rezultatelor
încrucişării cu prinţese de sânge arian, au căutat să-şi reconforteze
virusul iudaic, prin căsătorii cu evreice. Aşa a făcut şi străbunicul lui Carol II, care l-a precedat cu patru generaţii şi aşa a făcut şi actualul Rege al României, căsătorit – după cum se ştie, a mai adăugat N. Iorga – cu d-na Lupescu.”
Suveranul, informat de propunerea ce urma a fi făcută de preşedintele Academiei, pentru înscrierea în bloc a academicienilor în „Frontul Renaşterii Naţionale”, asculta la microfon [!] dezbaterile din sala de şedinţe a Academiei. Auzind cele spuse de N. Iorga, a trimis la Academie pe colonelul Urdăreanu, ca să-l împiedice de a vorbi mai departe. Intrând în sala de şedinţe, dl. Urdăreanu s-a dus direct la Iorga pe care l-a ameninţat, spunându-i că toate cele declarate acolo fuseseră auzite de Suveran.
Acesta a spus d-lui colonel Urdareanu următoarele: „Du-te şi spune
stăpânului tău, că profesorul Iorga nu se teme de nimeni, chiar dacă Regele ar porunci să fie ucis şi că toate cele spuse acum la Academie se vor învăţa în viitor în cărţile de şcoală. Chiar dacă voi fi suprimat, cele spuse se vor cunoaşte totuşi în lumea întreagă, deoarece am avut grijă să le trimit mai înainte la Londra, Roma, Paris şi Berlin.”
Toate aceste insinuări fac obiectul de discuţie prin toate lojile
masonice, loji în care s-ar fi hotărât detronarea Suveranului României. Tot masonii mai pretind că, pentru ca opinia publică să nu dea crezare celor care s-ar  comenta, [Regele] a îmbunat pe N. Iorga, iar la serbarea şi recepţia membrilor Ordinului „Ferdinand”, Suveranul s-a fotografiat întreţinându-se cordial cu acesta.


Arhiva SRI, fond D, dosar 11382, vol. ÎI, f. 181-184.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu