duminică, 14 noiembrie 2021

C.J. Hopkins - Vine iarna „Noii Normalități”

 



Vine iarna „Noii Normalități”

C.J. Hopkins, Germania

14 Noiembrie 2021

 

Vine iarna... și știți ce înseamnă asta.

 

Corect! Este încă o dată momentul pentru clasele conducătoare globo-capitaliste să biciuiască masele „Noii Normalități”, împingându-le într-o stare de isterie colectivă în legătură cu un virus chipurile apocaliptic.

 

Același virus chipurile apocaliptic pentru care au biciuit masele „Noii Normalități”, aducându-le într-o stare de isterie colectivă, și în ultimele două ierni. De data asta, însă, vor avea mai mult de furcă. Zău așa, cum ar putea Nou-Normalii deveni mai isterici de cât sunt acum?

 

Marea majoritate a lumii occidentale s-a transformat într-o pseudo-distopie medicală în care trebuie să îți prezinți „documentele de puritate sanitară” pentru a intra într-o cafenea să bei o cafea.

 

Persoanele care refuză să se lase „vaccinate” experimental - împotriva unui virus care provoacă simptome ușoare până la moderate (sau adesea, nici un simptom) la circa 95% dintre persoanele infectate și a cărei rată totală de fatalitate prin infectare este de aproximativ 0,1% până la 0,5% - sunt discriminate sistematic, deposedate de slujbele lor, lipsite de tratament medical, demonizate ca niște „pericole pentru societate”, cenzurate, amendate și persecutate într-o mulțime de feluri. Dacă credeți că exagerez, priviți prima pagină  a acestui ziar australian (foto).

 

Da, Marea Epurare a „Noii Normalități” a fost activată. „Nevaccinații” și alți infideli și eretici sunt vânați de gloate fanatice, însetate de răzbunare, târâți în fața Inchiziției Noii Normalități și dați ca exemple peste tot în lume. Aici, în Germania Noii Normalități, popularul fotbalist Joshua Kimmich este pus la stâlpul infamiei și  sfâșiat mediatic pentru că refuză să se supună „vaccinării” și, în Ordinea Mondială Nou Normală, își continuă să își exercite credința.

 

În Statele Unite, nevaccinații sunt acuzați de uciderea lui Colin Powel, un criminal de război de 84 de ani, bolnav de cancer. Australia intenționează să îcarcereze persoanele și să leNevaccinatul Inamicul public nr 1 aplice o amendă de 90.000 de dolari pentru „crima” de a nu purta mască medicală, a merge la biserică, la sinagogă  sau orice altceva. În Florida, personalul fanatic dintr-o școală a leghat cu o ață din nailon o mască medicală pe pața unei fetițe cu sindromul Down care nu pute4a vorbi. Și aceasta, zilnic, timp de șase săptămâni, până când tatăl fetiței a descoperit acest lucru. Aș putea continua, dar nu cred că mai e nevoie.Internetul este ticsit de exemple de isterie în masă și de comportamente sadice.

 

Fără a mai pomeni de isteria în masă care face ravagii printre „Nou Normali” înșiși... De exemplu, părinții care se aliniază „vaccinându-și” inutil copiii și apoi dau fuga la urgențe pentru o „total controlabilă miocardită”. Totuși, oricât de isterică ar fi deja situația, fiți siguri că „GloboCap” vor declanșa o nouă isterie în masă, în următoarele cinci luni.

 

Iarna care vine este o perioadă critică, prieteni. Ei trebuie să consolideze „Noua Normalitate” existentă, pentru a putea domoli „pandemia apocaliptică”. Dacă ar fi obligați să o prelungească încă un an... ei, bine, nici măcar „Nou Normalii” cel mai spălați pe creier nu s-ar mai lăsa înșelați. Sau... bine, de acord, cei mai îndoctrinați dintre ei s-ar lăsa, însă ar reprezenta o mică minoritate. Majoritatea Nou Normalilor nu sunt totalitari fanatici. Nu sunt decât niște oameni care sunt îngrijorați pentru soarta lor, niște oameni care ar fi dispuși să accepte aproape orice pentru a evita să fie ostracizați și pedepsiți. Însă, credeți sau nu, există o limită a nivelului de absurditate pe care sunt dispuși să o accepte. La fel, și o limită a nivelului și duratei stresului necontenit și disonanței cognitive pe care sunt dispuși să le înghită.

 

Majoritatea au ajuns deja la limită. S-au conformat, au respectat ordinele, au purtat măștile, s-au „vaccinat” și sunt bucuroși să își prezinte „documentele de obediență” oricui cere să le vadă. Acum, își doresc să revină la „normalitate”. Dar nu pot pentru că... ei bine, din cauza noastră. Vedeți voi, „GloboCap” nu îi pot lăsa să revină la „normalitate” (adică la noua versiune totalitară a „normalului) până când toată lumea (adică toți cei care contează) se vor fi supus, se vor fi lăsat „vaccinați” și se vor plimba cu un certificat scanabil de conformare ideologică în smartphone-urile lor.

 

Ei ar renunța probabil chiar și la pretenția „vaccinării”, dacă noi am îndoi genunchiul și am face jurământ de supunere față de „WEF”, „Black Rock”, „Vanguard” sau alții ca ăștia și am merge un cod QR asupra noastră care să confirme că credem în „Știință”, în „Crezul Covidian” și în orice altă dogmă corporatistă ecumenică.

 

Serios, scopul acestui exercițiu (sau cel puțin a acestei faze a exercițiului) este de a transforma radical, irevocabil, societatea într-un campus de corporație monolitică, în care oricine este obligat să își scaneze ID-ul la fiecare cotitură a unui labirint monitorizat permanent, eco-prietenos, cu gen fluid, uniform ideologic, de nefumători, cu spații de luat masa „total gratuite” deținute și operate de GloboCap, sau de unul dintre agenții, subsidiarii sau delegații lor.

 

Clasele conducătoare de capitaliști globali sunt decise să transforme planeta în această fantastică Utopie Woke și să impună o conformare  neșovăielnică față de valorile lor lipsite de valoare, indiferent de costuri. Iar noi, „Nevaccinații”, le stăm în cale.

 

Nu pot să ne adune pur și simplu și să ne împuște – acesta este totuși capitalism global, nu nazism sau stalinism. Sunt nevoiți să ne zdrobească, să ne sfărâme mental, să ne constrângă, să ne manipuleze și să ne persecute până când vom renunța de bună voie la autonomia noastră.

 

Și trebuie să facă toate astea în cursul celor cinci luni care urmează.

 

Pregătirile în acest scop sunt în curs.

 

În Marea Britanie,în ciuda unei scăderi a numărului de „cazuri” și a faptului (pe care autoritățile au fost obligate să îl recunoască) că „vaccinații” răspândesc virusul la fel ca „nevaccinații”, guvernul se pregătește să aplice „Planul « B »”  și să aplice sistemul de segregare socială pe care majoritatea țărilor din Europa l-au adoptat.

 

În Germania, „starea de urgență epidemică națională” (adică pretextul juridic pentru aplicarea „restricțiilor Covid”) urmează să expire la jumătatea lui noiembrie (dacă nu vor umfla serios numărul de cazuri, ceea ce pare puțin probabil în acest moment), așa că autoritățile lucrează la revizuirea „Infektionsschutzgesetz” (legea pentru protejarea împotriva infectărilor) pentru a justifica menținerea restricțiilor pe timp nelimitat, în ciuda absenței „epidemiei” sau a „urgenței”.

 

Sper că ați înțeles. Iarna aceasta va deveni probabil puțin nebună. Sau... OK, nebună rău de tot.

 

Prin comparație cu alte isterii în masă fabricate, - „Russiagate”, „Războiul contra populismului”, „Războiul Global împotriva Terorismului”, „Frica Roșie” și orice altă campanie de isterie în masă care vă vine în minte - toate vor părea niște spectacole puse în scenă de amatori.

 

Cu alte cuvinte, luați-vă rămas bun de la realitate (sau tot ce a mai rămas din ea). Timpul presează, iar GloboCap știe asta.

 

Dacă doresc să mai spere că „Marea resetare” va reuși, vor trebui să terorizeze masele Noii Normalități, ducându-le într-o stare de panică prelungită și de ură necontrolată și necontrolabilă față de „nevaccinați” și oricine le contestă regulile.

 

O repetare a iernilor 2020 și 2021 nu le este suficientă. Este nevoie de mult mai mult decât repertoriul de acum standard de statistici false sau manipulate, de previziuni catastrofale, de fotografii cu „camioanele morții”, de spitale care dau pe dinafară și toate celelalte caracteristici cunoscute ale mastodontului propagandei neo-goebbelsiene pe care le-am suferit timp de peste 18 luni.

 

Ei se confruntă cu o revoltă muncitorească tot mai mare. Milioane de persoane din țări din lumea întreagă manifestează pe străzi, protestează, organizează greve, întreruperi ale lucrului, sau utilizează alte forme de opoziție.

 

În ciuda tentativelor orwelliene ale presei corporatiste de a bloca orice informații despre această rezistență, sau de a ne diaboliza catalogându-ne drept „extremiști de dreapta”, Noii Normali sunt foarte conștienți de ce se petrece. Iar discursul oficial se prăbușește lent.

 

Faptele reale sunt indenegabile pentru oricine are o brumă de integritate. În asemenea măsură încât până și principalele organe de progandă ale „GloboCap”, precum „The Guardian”, sunt obligate să recunoască în silă adevărul. Nu, „GloboCap” nu au în acest moment o altă opțiune decât să dezlănțuie toate armele de care dispun în arsenalul lor - cu excepția dictaturii totale, pe care nu o pot implementa fără a se autodistruge - și să spere că vom sfârși prin a ceda, a îndoi genunchiul și a cerși îndurare.

 

Nu știu exact ce au în cap, însă cu siguranță nu am nici o grabă să aflu. Sunt și așa destul de obosit. Din ce înțeleg, mulți dintre voi la fel. Dacă vă poate fi de folos cât de puțin, priviți lucrurile astfel: nu trebuie să le dăm războiul pe tavă. Tot ce avem de făcut este să nu cedăm, să ne împotrivim asaltului care urmează și să rezistăm până în aprilie.

 

Dacă grevele, protestele și „vremea rea” continuă, s-ar putea să nu dureze nici măcar atât[1].

 

Nota redacției - Textul prezentat este opinia autorului pe care am prezentat-o în spiritul libertății de exprimare

 

-------------------------------------------

[1] Sursa - https://cjhopkins.substack.com/p/new-normal-winter-is-coming - 31 octombrie 2021 și https://www.activenews.ro/opinii/Ultima-Iarna-COVID.-Marea-Resetare-a-intrat-in-criza-de-timp-Urmatoarele-CINCI-luni-vor-aduce-URGIA-170398







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu