duminică, 14 noiembrie 2021

Ion Măldărescu - „Pe marginea prăpastiei” - Români, prindeți lăcuste!

 



„Pe marginea prăpastiei” - Români, prindeți lăcuste!

Ion Măldărescu

14 Noiembrie 2021

 

Nu! Nu scriu despre cunoscuta și interzisa lucrare cu titlu omonim, din care, totuși,  citez câteva fraze: „Dușmanii voștri, dușmanii țării se bucură de excesele unora dintre voi. Mă doare să vă văd alunecând de pe culmile jertfei spre adâncurile neîntelegerii și greșelii. Țineți seama că răspunderea față de istorie și de țară trebuie să găsească în voi ecoul faptei, că să putem sluji neamul. De aceea […] vă spun răspicat: veștejesc orice ură, condamn orice răzbunare, mă despart de orice faptă de necinstire a vieții, onoarei și averii altuia, și am datoria să asigur viitorul vostru și al țării, lasând toate puterile de muncă să se dezvolte, o așezare economică sigură și cinstind toate categoriile sociale și pe toți românii curați și întregi, cărora mâine țară le va cere jertfe. Iar voi aveți datoria să vă plecați acestei porunci naționale ?” .

 

Alo, Parlamentul României? Președintele României? Guvernul României (oricare ar fi)?  Luați notițe de la un „Criminal de război” - Român Patriot! Nu mai dați altora țara pe gratis! Pentru că „România nu e a voastră ci a urmașilor și a urmașilor urmașilor voștri, în veacul vecilor!”  Amin!

 

Cineva - „persoană importantă, nu spui cine” - m-a apostrofat recent, „sfătuindu-mă”: „[…] Frustrări există. Dar realitățile geopolitice nu pot fi confundate cu editoriale înverșunate, bazate pe prejudecăți lipsite de fundamente reale. Nu vă luați după fenta Moscovei”. Curat murdar, coane!, zic eu.

 

„Fundamente reale” - Declaraţii ale celor care conduc lumea (din umbră):

 

Departe de a vă distrage atenția de la preocupările cotidiene, pentru a sublinia și înțelege cele invocate mai sus, vă propun să parcurgem împreună o succintă trecere în revistă a ceea ce se întâmplă pe Planeta Albastră și mai cu seamă „la noi acasă”:

 

„Mă aflu aici pentru a bate alarma: lumea trebuie să se trezească. Ne aflăm la marginea prăpastiei și ne mișcăm într-o direcție greșită. […] Există o inegalitatea revoltătoare între statele dezvoltate și slab dezvoltate, precum și lipsa unei solidarități între acestea într-o perioadă în care avem nevoie de ea ca niciodată. Niciodată lumea noastră nu s-a aflat în fața unor amenințări atât de mari și nu a fost atât de fragmentată” (Secretarul general al O.N.U. Antonio Manuel de Oliveira Guterres, la sesiunea 76 a Adunării Generale a O.N.U., în fața liderilor mondiali).

 

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei.[…] Odată ce populaţia este scăpată de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, (național socialist neo marxist - n.n.) pentru reducerea ei […]. Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete sau prin boli” (Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie).

 

 „Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală; trebuie făcut ceva!” (Christine Lagarde).

 

„O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” (Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon).

 

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: « Virusul-Om ». Primele mele trei obiective principale ar fi: reducea populației umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume; distrugerea infrastructurii industriale; să vad cât mai multe zone pustii” (Dave Foreman)

 

 „În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea” (Alexander King, Bertrand Schneider, Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991).

 

„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni… Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă” (Paul Ehrlich, profeor la Stanford, în cartea „Bomba numita Populaţie”).

 

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia S.U.A. va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate. Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%” (Dr. Henry Kissinger).

 

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populației, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienți oameni pentru a face atât de multe daune ecologice” (Mihail Gorbaciov).

 

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaraţia a fost făcută în urmă cu câţiva ani - n.n.). Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” (Bill Gates)

 

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majoră credibilă şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” (David Rockefeller).

 

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în « New Age » cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferică” (David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite și unul din fondatorii curentului « New Age »).

 

În România se practică genocidul oficial. România transformată în „Auschwitz Covid-19 2021”. NU! Nazi Pass!

 

Incompetentența, iresponsabilitatea și obediența șefului statului, a « Guvernelor mele » și a clasei politice din Colonia Corporatistă (aflată) sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.), numită încă România față de interese străine Neamului Românesc au adus cetățenii C.C.O.M.S. în împosibilitatea de a-și apăra viețile.

 

Tirania dictaturii instalate în C.C.O.M.S. mărșăluiește cu pași mari și grei peste cadavrele victimelor de toate vârstele după punerea în practică a uneia dintre teoriile conspirației mondiale, „depopularea” prin războiul bateriologic Covid. Numai orbii mentali nu pot vedea spre ce ne îndreptăm. „Statul eșuat” de și cu contribuția directă a celui care ar trebui - conform actului fundamental al statului român - să fie mediatorul tuturor forțelor Țării a adus România, nu pe marginea, ci aproape de fundul prăpastiei.

 

În secolul al XVIII-lea, Antoine Lavoisier spunea: „In natură nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă!”. Astăzi, cretinii, escrocii, fariseii și celelalte slugi ale globaliștilor criminali vor „Marea Resetare”, vor Noua (Dez)Ordine Mondială, î=n spiritul căreia se aplică versiunea actualizată a certificatului nazist de „arian” cu cel „verde” de vaccinat.

 

Astăzi se practică îndemnul bolșevico-nazist: „Turnați!  Turnați! Turnați! Vreți dovezi? Iată-le:

- În luna mai 2020, Marcel Vela (Ministrul de Interne de atunci) se adresa populației: „Sunaţi la 112 dacă cineva nu are mască în metrou şi strănută. Se încadrează în zona penalului!”[1]. Vă reamintiți?

- În octombrie 2021, Raed Arafat - șeful (până când?) al departamentului pentru Situații de Urgență (D.S.U.), zbiară cât îl ține gura infecțioasă:

- „Dacă cineva intră într-o zonă unde se știe că trebuie să intre numai vaccinați (? - n.n.)  și vede că nu se controlează și nu se întreabă de hârtie, de orice dovadă dacă ești vaccinat […] se pot sesiza organele de control. Și acest lucru chiar îl recomand”[2].

- „« […] trebuie oprit microfonul » celor care dezinformează şi încurajează oamenii să nu se vaccineze”[3].

Recent, un jurnalist a publicat un articol de revoltă, de de furie: „Vă jucați cu viețile noastre, cu viețile copiilor, părinților și bunicilor noștri. Bătălia voastră oarbă pentru putere, aroganța și indolența voastră trimit copii la moarte […] ați făcut din România o bombă sanitară, o sursă de infecție […]  „Statul eșuat” este opera voastră funestă […] umbra morții nu vă sperie, nici suferința copiilor. […] Pe coșciugele mici, de un metru, ar trebui să scrijelim numele vostru, să nu uitați în veci că aveți mâinile pătate cu sânge”.

 

În România actuală care poate fi considerată „Auschwitz Covid-19 2021” vă reamintesc că nu Poporul Român este sluga catastofalilor diriguitori postdecembriști, ci aceștia sunt slugile Neamului Românesc! Cei care nu-și fac datoria și obligația față de Națiune să fie chemați la dreapta judecată.

 

Incompetentența, iresponsabilitatea și obediența Șefului statului, a „Guvernele mele” și a clasei politice a C.C.O.M.S. trebuie chemați în fața „Tribunalului Poporului Român”. De această dată, unul fără regie străină și care să respecte „Țara și Nevoile și Neamul”!

 

NU! Nazi Pass!

 

Români, prindeți lăcuste!

 

Machiavelismele escrocilor Imperiului European nu au limite. Vizionar atoateștiutor al mult trâmbițatei crize alimentare - mai explicit, foamete - Bruxellesul a descoperit „Oul lui Columb”. Cetățenii europeni sunt invitați să mânce viermi și lăcuste: „Urmare a avizului Agenției Europene pentru Siguranța Alimentară (E.F.S.A.), Comisia Europeană a autorizat vineri, 12 noiembrie 2021 ca a doua insectă (după viermii de făină) - lăcusta călătoare (Locusta migratoria) - să fie considerată drept aliment comercializat congelat sau sub formă de pudră”[4].

 

Bon Appetit! Frau Ursula von der Leyen, dar nu ni s-a precizat când pot fi servite delicatesele: la micul dejun, la masa de prânz sau la cină? Până atunci, români, lăsați Covidul să se destrăbăleze după „indicațiile prețioase ale criminalilor Fauci și Bill Gates („intâmplător”, foști colegi de facultate, pentru că „cine se aseamănă, se adună”, nu?) și omologul lor din C.C.O.M.S., mare „comandant al acțiunii”, proaspăt acuzat oficial de matrpazlâcuri profitabile pe timp de plandemie. Prindeți lăcuste…

 

Înainte de încheiere, citez un Om al zilelor noaste: „Știu că voi trezi zâmbete condescendente, dar gândiți-vă câți oameni fenomenali ar putea schimba lumea, cu forța și priceperea lor. Noi (românii - n.n.) îi arătăm pe analfabeți. Ieșim în lume cu impostori și ne mândrim cu toate rebuturile […]. Nu mă veți auzi niciodată spunând « Vaccinati-vă! »”. Nu mă veți auzi niciodata spunând « Nu vă vaccinati! ». Nu am competența să fac asta. Nu sunt medic, nu știu ce e bine sau rău când e vorba despre vaccinuri și medicamente. Nu voi spune niciodată că restrangerea drepturilor și libertăților fundamentale este acceptabilă. Nu voi critica nici vaccinații și nici pe cei care nu doresc să se vaccineze. Dar nu pot să nu constat  că nivelul de educație și de bun simț al unora dintre conaționalii noștri lasă mult de dorit.  Aici nu e vorba doar de ură.  Ci de incultura și proastă creștere” (Adriana Stoicescu, magistrat).

 

Și, la final, să nu uităm cuvintele unui istoric: „Să-ţi iubeşti ţara a devenit o infracţiune! […] Poate sunt naiv, dar eu încă mai cred în naţiune şi în forţa ei. Poporul ăsta mai are vigoare, poporul ăsta are ingeniozitate, poporul ăsta e creativ. Cred în el și cred că la un moment dat se va trezi” (Dinu C. Giurescu)

 

Duminică liniștita tuturor!

 

Aranjament grafic - I.M.

 

--------------------------------------------

[1] https://www.g4media.ro/video-ministrul-de-interne-marcel-vela-sunati-la-112-daca-cineva-nu-are-masca-in-metrou-si-stranuta-se-incadreaza-in-zona-penalului.html - 12 mai 2021.

 [2] https://stirileromanilor.ro/raed-arafat-anunt-de-ultim-moment-se-vor-da-amenzi-trebuie-sa-inteleaga-foarte-clar/?fbclid=IwAR3WsiWU1Y8TEJ7_09H0e2WstTw9gQWtLjRojIHiSwnSPhi5tQMbxzttON0 - 31 iulie 2021

[3] https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/raed-arafat-trebuie-oprit-microfonul-tuturor-celor-care-le-spun-oamenilor-sa-nu-se-vaccineze-1703109 - 16 octombrie 2021

[4] https://www.g4media.ro/lacusta-calatoare-autorizata-de-comisia-europeana-drept-ingredient-alimentar-pe-piata-europeana.html?fbclid=IwAR01j3OzpaTLyb25kyW8TAybjS13tuZkuvMvVmx7SDQhSiNlXtV1kfn1RYs – 12 noiembrie 2021







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu