duminică, 17 aprilie 2022

Ion Măldărescu - Marea Accelerare spre „Noua Normalitate”

 



Marea Accelerare spre „Noua Normalitate” –

Dictatura Patologică Neo-Marxist-Nazistă

Ion Măldărescu

17 Aprilie 2022

 

„Nu e permis nimănui a fi stăpân în casă noastră, decât în marginile în care noi îi dăm ospeţie. Dacă naţia românească ar fi silită să piardă o luptă, va pierde-o, dar nimeni, fie acela oricine, să n’aibă dreptul a zice c’am suferit cu supunere orice măsură i-a trecut prin minte să ne impună”. (Mihai Eminescu, discurs cu ocazia primului Congres al Studenților Români de la Putna, din 25 mai 1871 )

 

Nu suntem „putiniști”. Vrem să fim români și „PUNCTUM”!

 

Nu sunt pro-Ucraina! Nu sunt pro-Rusia! Nu sunt nici măcar pro-SUA ori pro-UE… dar sigur pro-RoExit, sunt.

 

Da, rușii ne-au pricinuit multe nenorociri de-a lungul secolelor, ne-au răpit teritorii pe care am încercat să le recuperăm în 1941. Da, ungurii au comis atrocități împotriva românilor transilvani pe teritoriul cedat în urma Diktatului de la Viena. N-avem cum să-i iubim. Le respect însă conducătorii pentru că au demnitate, se opun dictaturii globaliste și Noii Ordin Mondiale impuse de scelerații planetei.

 

Pe ucraineni de ce i-am iubi (și nu mă refer la milioanele de refugiați care au totuși, în spate, niște semne de întrebare) ci la „iluzionistul” panglicar maidanisto-globalist care se dă în stambă pe sticla ecranele tv., pe cel din sala Parlamentului României unde, conform principiului „Corb la corb nu-scoate ochii!” a fost declarat „erou” de un parazit aflat în conducerea Țării, în loc să fie internat la Rahova sau la Bălăceanca. De ce am iubi Ucraina când  stăpânește ce n-a fost al ei, ci al românilor - pământuri strămoșești făcute cadou de „inamicii lor actuali, rușii? De ce i-am iubi când  i-au „hoholizat” (ucrainizat) pe românii dinn nordul Bucovinei, din Bugeac și din Ținutul Herța, care n-au fost niciodată decât teritorii românești.

 

Mai nou, se pare că la semnalul GloboCap, slugile cretine și escrocii planetei fac pelerinaj la Kiev precum musulmanii la Mecca. Scenele de la Bucea, foarte discutabile și prezentate lumii ca fiind „autentice”, dar faptele în sine nu au fost analizate de o comisie neutră internațională de specialiști, ci condamnate unilateral „cu mânie proletară” neo-marxistă de marionete  precum Ursula-ipocrita coruptă și Johnson-prim diliul U.K.

 

De dragul  criminalilor globaliști, oficialul de la Cotroceni acest „Capo de tutti capi”, anti-român 100% a transformat - tropăind cu tălpile sale de „Bigfoot” peste actul fundamental al Țării și fără să întrebe poporul ce vrea -, s-a oferit să transforme teritoriul românesc, colonia România, în posibil poligon pentru „Katiușele” rusești modernizate, hipersonice, rebotezate Kinjal”, „Avangard” și „Zircon”.

 

Asemenea lui Emil Constantinescu, cel care a permis survolul avioanelor N.A.T.O. prin spațiul aerian românesc pentru a bombarda Serbia, când românii nu fuseseră încă „europenizați” și încorporați nici în lagărul concentraționarRita Panahi SkyNews U.E., nici în regimentele N.A.T.O. ca slugi, Iohannis s-a oferit cu de la sine putere să aprovizioneze „Azovul” lui Jelinski cu armament și muniție (ceea ce n-au permis alte state N.A.T.O.) nici pe vremea războiului din fosta Iugoslavie, nici acum.

 


Qui prodest continuarea conflictului militar din artificiala Ucraină? Ucrainenilor, românilor, europenilor? Nu! Categoric! Numai handicapatului dement de la „The Wite House” îi convine. Fi-su știe de ce? Și GloboCapii știu. Și jurnaliștii neînregimentați știu și chiar o spun: „Incapacitatea președintelui american Joe Biden de a răspunde chiar și la cele mai elementare întrebări ale jurnaliștilor aleși cu atenție ridică întrebări serioase cu privire la aptitudinea lui pentru o funcție atât deimportantă” (Rita Panahi de la „Sky News Australia”)

 

Două deșeuri autohtone au declarat - nu după capul lor, ci la ordin extern - că vor merge să se-nchine la Mecca - scuze, la Kiev -, pentru reconstrucția Ucrainei… sau a laboratoarelor de arme biologice, nu se știe precis. Nu de ei va fi „reconstrcția”, nu din banii lor, ci din cei ai contribuabilului român, chiar dacă pentru pentru năpăstuiții soartei, pentru săracii României, „Nu-s parale!” - vorba celebrului Constantin Tănase.

 

Doamne, mult mi-aș dori ca geniul comediei românești din perioada interbelică să poată striga și astăzi, așa cum știa el mai bine, ca „De la Nistru pân-la Tisa”, tot românu' să audă: „De la Calafat la Iaşi/ Toţi românii-s nevoiaşi/ Nu avem ce pune-n oale că…/ Nu-s parale!// De de la Iaşi la Calafat/ Dacă ajungi deputat/ Ai scăpat de angarale/ Sunt parale!// Pensionarii mai bădie,/ Azi trăiesc în sărăcie/ Pentru pensii,/ Vezi matale:/ Nu-s parale!// Dar ca să mai faci băi frate,/ Niscai subsecretariate/ Şi comisii speciale…/ Sunt parale!// Pentru lemne, pentru apă/ Pentru astupat o gropă/ Pentru desfundat canale…/ Nu-s parale!// Mari excrocherii vamale/ Importuri de cereale/ Vânzări de flote vamale/ Sunt parale!// Nu-s parale pentru: școale/ Alocaţii şi spitale/ Pentru astfaltări stradale./ Dară pentru dandanale/ Pentru şpriţuri naţionale,/ Maşini senatoriale, plimbări ministeriale/ Navete săptămânale, Plicuri confidenţiale, tot felul de protocoale./ Plagiate, osanale/ Pentru vreo bancă străină,/ pentru-o „sfântă” Ucraină/ Hai, staţi blânzi că Sunt parale!”…

 

Pentru a salva „Hidroelectrica”… Nu-s parale! Pentru Ucraina, Sunt parale!/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu