joi, 11 august 2016

Victoria Dutu- Peisajele verii

Achizioneaza o pictura de Victorita Dutu.
 
 
Victorita Dutu este absolventa a facultatilor de matematica, 1995 si filosofie1999, Universitatea “Al. Ioan Cuza” Iasi. Este profesor de matematica titular la Liceul Teoretic “Traian” Bucuresti. A castigat premii de poezie si a facut expozitii de pictura in tata si strainatate. In matematica e pasionata de spatiile infinit dimensionale. *Ambasadoare a Pacii, in cadrul Organizatiei Internationale „The Universal Circle of the Ambassadors of Peace” din 8 ianuarie 2011. *Membra de onoare a Casei de Cultura Naji Naaman –Liban si a maimultor societati de poezie din strainatate. A expus la New York Artexpo Pier 94, unul din cele mai mari  targuri de arta din lume, alaturi de Agentia internationala  de arte Basak Malone,  2015, la "Oxford International Art Fair 2015, la  Casino Velden Austria, 2014, la Brick Lane Gallery – Londra, Viena, AUSTRIA la “Time” Gallery, 2014, Chouzy-sur-Cisse, centrul Franteila musée “Matra” si la Biblioteca “Jacques-Thyraud” 2014, A expus la Sanremo, Italia,  in timpul Festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" 2013, Polonia si Elvetia 2007.
Victoria Dutu a expus recent la Roma, la Domus Romana Art Gallery Via Quattro Fontane,  2-16 iunie 2016 si la Bienala de arte de la Cannes, 18-19 May 2016 Hotel J.W. Mariotte in timpul Festivalului de film.
.....................................................................

Picturile le puteti viziona online pe situlSau la sediul firmei Unioncont, aflat la etajul 3, la Camera de Comert a Romanei, Bucuresti.Aici se afla picturi frumoase special create pentru birourile unei firme, sa inspire liniste, armonie si pace in ton cu munca realizata cu profesionalism si de cea mai inalta calitate.E ca o privire indrazneata catre ceva mai departe de tine, e ca o plimabre printre copaci prin lumina care inunda verdele crud al ierbii, si totul sub paza strabuna a copacilor, ei sunt paznicii luminii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu